Canımın içi babam kansermiş

Herkese iyi akşamlar. Hep başkalarından duyardım ya da başkalarının konularında okurdum böyle şeyleri meğer bizim de başımıza gelecekmiş.

Arkadaşlar malesef babam kanser ve neredeyse tüm vücudunu sarmış durumda. Akciğeri,böbrekleri,karaciğeri ve kemiklerine kadar ilerlemiş bu illet. Hastalık son evrelere kadar ilerlemiş.
Tedavi görecek ama doktor mucize lazım falan demiş.

Şimdi benim sorum ise şu. İnstagramda karşıma Mustafa Iraz ve Hakan Özkul diye 2 tane doktor çıkıp duruyor. 4. Evre kanser hastalarında bile başarılı sonuçlar elde ediyorlarmış. Fitoterapi diye bir şey uyguluyorlarmış. Bu tarz şeyler hakkında bilgisi olan,alternatif tıp gibi şeyleri deneyip ileri derece kanseri yenen tanıdıklarınız oldu mu hiç?

Kaş yaparken göz çıkarmakta istemiyorum o yüzden bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
Allah şifa versin inşallah

Herkese iyi akşamlar. Hep başkalarından duyardım ya da başkalarının konularında okurdum böyle şeyleri meğer bizim de başımıza gelecekmiş.

Arkadaşlar malesef babam kanser ve neredeyse tüm vücudunu sarmış durumda. Akciğeri,böbrekleri,karaciğeri ve kemiklerine kadar ilerlemiş bu illet. Hastalık son evrelere kadar ilerlemiş.

Şimdi benim sorum ise şu. İnstagramda karşıma Mustafa Iraz ve Hakan Özkul diye 2 tane doktor çıkıp duruyor. 4. Evre kanser hastalarında bile başarılı sonuçlar elde ediyorlarmış. Fitoterapi diye bir şey uyguluyorlarmış. Bu tarz şeyler hakkında bilgisi olan,alternatif tıp gibi şeyleri deneyip ileri derece kanseri yenen tanıdıklarınız oldu mu hiç?

Kaş yaparken göz çıkarmakta istemiyorum o yüzden bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Bende geçen sene bu zamanlar babamın kanser olduğunu öğrenmiştim , 4. Evre rektum kanseri kemikler akciğer bağırsak her yerde..
babam 9 kür kemoterapi gördü sonrasında 6 hafta ışın tedavisi aldı tabi süreç zor ve uzun geçiyor bu pazartesi nasipse 2. Pet çekilecek ve sonucu göreceğiz neler oldu ama şöyle diyebilirim öncesinde çalışıyordu babam bıraktı hastalık olunca haliyle şuan işine döndü kilosunu geri aldı onun için 4. Evre deyip kendiniz bırakmayın Allah hepimizin yardımcısı olsun

Prof. Doktor Canfeza Sezgin’e bir bakın. Bu doktoru doktor bir akrabamız önerdi. Eşimin annesi akciğer kanseri benim de 🙁.

öncelikle Allah babanıza güç kuvvet , sürecinde hep güç versin. Fitoterapi konusunda net bir şey söyleyemeyeceğim çünkü kimisi yanıt alır kimisi alamaz. Bence biraz daha araştırın , mutlaka babanız doktoruna sorsun, ve özellikle bu süreçte babanız nasıl bi yol izlemek istiyorsa buna ağırlık verin derim çünkü tedaviyi olacak o. Eğer bilinçli biri ise tabii ki, yok çok değilse siz yönlendirirsiniz.

Bunun dışında mutlaka beslenmesine dikkat edin. Tavsiyem şeker hiç kullanmasın mümkünse , paketli gıdalardan uzak dursun ekmeği de kontrollü yesin. Ispanak gibi sebzeler , baklagil , protein alımına özen gösterin. Çünkü kemoterapi sürecinde iştahı azalsa dahi az yese bile besleyici şeyler yemeli.

Bir de mümkünse hep hastalıktan konuşmayın. Yani geçiştirin demiyorum, eğer babanız konuşmak dertleşmek isterse sonuna kadar dinleyin ama normal zamanda normal rutinlerinize devam edin , babanızın morali iyiyken ona farklı sorular sorun güldürün vakit geçirin.

Bu haberi yeni aldıysanız muhtemelen hayatınızda değişiklikler olacaktır. Çok üzgün hissedeceğiniz için hayatınızda fedakarlıklar yapacaksınız muhtemelen. Tavsiyem hasta yakını olarak bu süreçte şunu bilin bu süreç uzun bir süreç , kendinizi baştan çok yıpratır kendinize vakit ayırmazsanız süreci iyi yönetemezsiniz. Siz de kendinize iyi bakın , bakın ki aile üyeleri yardımcı olabilseniz babanıza.
Bir de genelde insanlar saçma sapan konuşabiliyor bu hastalık hakkında , tavsiyeler verirken kalp kırabiliyor. Benim size naçizane tavsiyem özelinizi herkese çok açmayın. Saklayın demiyorum asla saklanacak bi şey yok ama dıdısının dısısı da sizi arayıp tavsiye vermesin.
İçten yorumunuz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Bende geçen sene bu zamanlar babamın kanser olduğunu öğrenmiştim , 4. Evre rektum kanseri kemikler akciğer bağırsak her yerde..
babam 9 kür kemoterapi gördü sonrasında 6 hafta ışın tedavisi aldı tabi süreç zor ve uzun geçiyor bu pazartesi nasipse 2. Pet çekilecek ve sonucu göreceğiz neler oldu ama şöyle diyebilirim öncesinde çalışıyordu babam bıraktı hastalık olunca haliyle şuan işine döndü kilosunu geri aldı onun için 4. Evre deyip kendiniz bırakmayın Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun inşallah hastalık gerilemiştir. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

Konudan bağımsız o kadar çok duyar olduk ki.Hic belirti vermedi mi? insan korkar oldu öyle yaygın öyle yaygın ki … Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sağlığına en kısa sürede kavuşsun inşallah 🙏🏻

Anneannem 4. Evre pankreas kanseri malesef bizde işe yaramadı. Fitoterapiyi uyguladıklarından sonra da değerleri hiç düşmedi. Şuan morfin dışında hiçbir ilaçta içebilir malesef

Öncelikle geçmiş olsun. Dediğiniz tedavi hakkında bilgim yok.
Kayınvalidem 15 yıldır kanser hastası. 10 yıl önce ölümcül derecedeydi, bugün yarın diye beklenen bir haldeydi , doktor tedavisine devam etti, şu an çok şükür öyle değil. stabil kanseri, ilerlemiyor, yaşam standardını çok fazla düşürmüyor.
Babanızda öyle olur inşallah. Allah acil şifalar versin.

Öncelikle geçmiş olsun, babanıza şifa diliyorum.
Mustafa iraz'i hiç duymadım.
Ben sedef hastasiyim ve sedefle ilgili takip ettigim bir kaç grupta Hakan Ozkul'la ilgili olumsuz yorumlar vardi.
Şikayetvar sitesinde de aynı şekilde
Araştirmadan gitmeyin derim.

hepsini okumadım ama
annem kanserken önce Allah'a , annemin moraline ve Burhan Ferhanoğlu hocaya bağlarız olayı.
3.evrenin son demleriydi, 43 yasındaydı ve 20 sene önceydi her şey bu kadar gelişmemişti.

çok zor bilirim.
Ama gerçekten yüzde 50'si moral demişti doktorlar hep.
biz maşallah o gündür iyiyiz.

yanı sıra 35 yasından sonra kanserin ilerleme hızı günden güne azalıyor
hucre yenilenmesi durduğundan..
durumunuz basit değil anladığım kadarıyla. ama size ihtiyacı var hep iyi durun yanında olur mu, güçlü.
Umarım bu günlerinizi ''ne yaşamıştık be'' deyip babacığınızla anarsınız.
Allah birbirinize bağışlasın

Çok geçmiş olsun.Ben babamı kanserden kaybettim.Ogrendigimizde son evreydi.Metastaz yapmamıştı.Doktorlar hiç iyi konusmamişti.Ozon tedavisi biraz acılarını azalttı,süreci uzattı ,aldığı kemoterapi sürecini daha rahat geçirmesini sağladı ama acı sondan kaçamadık.Dilerim mucize olur babanız sağlığına kavuşur bu doktorlar hakkında hiç bilgim yok .
Clemencia Clemencia geçmiş olacak inşallah acil şifalar diliyorum. Menekşe hanıma katılıyorum Ozon tedavisini mutlaka araştırın lütfen. Bitkiler ilaçlarla etkileşime girebilir, istenmeyen sonuçlar görme şansınız var doktora sormak en iyisi 🙏🏻

Rabbim şifasını versin babaciginizin tüm babaların tüm hastalarimiza inşallah Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin babalar çok kıymetli bugün 9. Gün vefatının çok zormuş çoluk çocukda var yanliz değilim fakat babam gidince sanki gücüm kuvvetim gitti. Babalar çok kıymetli Allah herkesin çocugunu Babasına bağışlasın inşallah şifasını bulur Canımin ici babam başlığını gorunce dayanamadim yazmak istedim çok geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Dediğiniz tedavi hakkında bilgim yok.
Kayınvalidem 15 yıldır kanser hastası. 10 yıl önce ölümcül derecedeydi, bugün yarın diye beklenen bir haldeydi , doktor tedavisine devam etti, şu an çok şükür öyle değil. stabil kanseri, ilerlemiyor, yaşam standardını çok fazla düşürmüyor.
Babanızda öyle olur inşallah. Allah acil şifalar versin.
Allahım keşkeee keşkee inşallah

Rabbim şifasını versin babaciginizin tüm babaların tüm hastalarimiza inşallah Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin babalar çok kıymetli bugün 9. Gün vefatının çok zormuş çoluk çocukda var yanliz değilim fakat babam gidince sanki gücüm kuvvetim gitti. Babalar çok kıymetli Allah herkesin çocugunu Babasına bağışlasın inşallah şifasını bulur Canımin ici babam başlığını gorunce dayanamadim yazmak istedim çok geçmiş olsun
Çok üzüldüm. Allah sabır versin. Demişsiniz ya babam gidince sanki gücüm kuvvetim gitti diye. Ben de öyleyim şu an. Babam arkamdaki dağ,dayanağım,varlığı bile güç kuvvet benim için. Giderse ne yaparım bilmem. Çok üzüldüm sizin adınıza gerçekten. Keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa.

X