4 evre kanser

Malesef hiç belirtisi yok şuan bile ağrısı yok kendini iyi hissediyor iler li günleri bilmiyoruz. Nedeni yatay şeklinde tümörmüş enine olsa ağrı yaparmış.Kan tahlilleri de çok iyiydi kansızlık yaparmış normalde en basitinden o bile yok. Artık yeni yeni kan tahlilleri bozulmaya başladı. Tomografi çekildi ilaçlı başka bir sebepten orda belirti verdi Dr şüphelendi biyopsi yaptırdık öyle çıktı
Çok melun bir hastalık
Hiç belirti vermiyor
Hepimiz tetikte olmaliyiz
Gönlünüzü karartmayin. Allah çok büyük

Çok melun bir hastalık
Hiç belirti vermiyor
Hepimiz tetikte olmaliyiz
Gönlünüzü karartmayin. Allah çok büyük
Babam yaşı 72 malesef durum pek iyi değil 1 yıl en fazla diyor Dr da. Ameliyat olup başarılı geçerse 7 8 yıl yaşayan varmış. Ama o evreye vara bilmesi için kemoterapi alacak port açılacak belki bağırsakları tamamen alabilirlermiş. Yaşarsa da zor. Allah en hayırlısını versin hayatın da ölümünde... Hep dışarıdan et türü cız bız yemek yiyen biriydi ve kansorejen bir mesleği vardı. Ama bugüne kadar Dr gitmiş insan değildi. Dışarıda. Yemek yemeyi bırakacağım bende çok dikkat etmeliyiz sağlığımıza. Çok zormuş

Babam yaşı 72 malesef durum pek iyi değil 1 yıl en fazla diyor Dr da. Ameliyat olup başarılı geçerse 7 8 yıl yaşayan varmış. Ama o evreye vara bilmesi için kemoterapi alacak port açılacak belki bağırsakları tamamen alabilirlermiş. Yaşarsa da zor. Allah en hayırlısını versin hayatın da ölümünde... Hep dışarıdan et türü cız bız yemek yiyen biriydi ve kansorejen bir mesleği vardı. Ama bugüne kadar Dr gitmiş insan değildi. Dışarıda. Yemek yemeyi bırakacağım bende çok dikkat etmeliyiz sağlığımıza. Çok zormuş
Bence olumlu düşünün
Ne olacağını bilemeyiz
Benim babamda mide kanseri kemodan sonra ameliyat olacak
Ben okadar kötüydum ki antidepresanlara başladım
Sonra dedim ki ben ne yapıyorum. Allahtan umut kesilmez. Ayrıca yeni tedaviler var. Son evrelerden dönenler var
Gerçekten ne olacağını bilemeyiz
Bol dua ve doktorlarımıza güvenerek hastamiza moral verelim

Rabbim yaşatmak isterse ne kanseri olursa olsun kaçıncı evrede olursa olsun yaşar tevekkül edin Rabbimize güvenin o en hayırlısını biliyordur dayımın oğlu dördüncü evreden lenf bezi kanserini yendi kemiklere kadar sıçramıştı hasta olan değil zamanı gelen ölür.Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲

merhabalar, bizde aynı süreçlerden geçtik. önerebileceğim çok iyi bir doktor var arkadşlar. yardımcı olmak isterim bana mesaj atabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bende 31 yaşındayım, memedeki kitleleler fibreadonom tipindeydi anacak lenf nodlari malign çıkınca üstüne tekrar memeden biobsi alindi temiz çıkınca tekrar lenf nodu incelendi ve yine kötü çıktı.. ben birşey anlayamadım.. yarın Bursa'ya gidiyoruz.. dualriniza talibim.. nasıl bir tadavim olur bilmiyorum ama Rabbim en azından koltuk altında şu an, pet çekiminden başka yerde yoktu..koltuk altına sicrayinca illa kemo alınıyor mu o kemodan çok korkuyorum

Annem 4 evre akciğer kanseri çevrenizde duydunuz mu hiç iyileşen bu evrede öğrenmek isterim
Ben arada ki yorumlarda arada ismi geçen ceylin özüm. 23 yaşında akciğer kanserine yakalandım. 4. Evre ve iki farklı kanser türü vardı. Liv hastanesinde ameliyat oldum. Adnan Sayardı doktorumun ismi. İstanbuldaysanız iyi bir onkoloji doktoru arıyorsanız bezmialem Mesut şekerden randevu alın gidin. En iyi tedavi yöntemlerini söylüyor. Bana 6 ay ömür biçmişlerdi. Ne kadar tedavi varsa hepsini uygulamak istediler ama bıçak altına yatmak istedim ve yattım. Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Ama ölüm varsa da işin ucunda Hatay depremini gördünüz evin içinde olmayıp dışarı çıkanda bi sebebten soğuktan öldü. Sebepler değişir sadece zamanı değişmiyor. Korkmayın. Hep dua edin ve namaz kılın. 🤍

X