4 evre kanser

iyi geceler eşimin dayısı. 4 . Evrede
Bağırsak kanseri.
Kemoterapi alıyor. suan 4. ilaci bu hafta aldi .
6 kür daha almalyms. Ameliyata doktor olmaz demis. Port cihazi da dayısı baya zayifladi ondan takilmadi .
Zor bi surec allah kolaylik versin.
Annenize cok gecmis olsun.

Sagolun size de cok şifalar diliyorum

Sizi üzmek istemem tabi.
Birde kuzenim vardi oda akciger kanseri idi.
O ozel hastanede tedaviye başladı.
Onun ki gec kalınmış ilk teshis icin.
Tedavisi olumlu olmadı.
maalesef vefat etti.
Doktorlar biz her seyi yolu denedik dediler.
Yani şöyle vücuttan vücuda degisiyor tedavi sureci.
Bide erken teshis önemli.
Gec kalmamak gerek.

İyileşen de var iyileşemeyen de.
İnstagraödan birini takip ediyorum çok genç bir kız, akciğer kanseriydi. doktorlar ameliyat olmaz, KT gerekli demiş en son bir doktor ameliyat etmiş. Özelde bir doktordu.

Yani olmaz denilenler oluyor bu hastaya da bağlı.
Allah acil şifalar versin inşallah.
Tabi doktorlar aslında size daha net konuşuruz ama anneniz moralini yüksek tutsun. Mutluluk bu hastalık için baş düşman.

Çok geçmişler olsun

Rabbim şifa versin benim babam da 4. Evre karaciğer kanseri ilk gittiğinde doktra 6 ay ömür biçti perişan olduk sonra akıllı ilaç kullanmaya başladı çok şükür şuan kanseri kontör altında küçülmeye başladı tamamen geçmedi ama Küçüldü sizde umutsuzluğa kapılmayın diye yazıyorum bunları eskisi gibi değil tıp rabbim tez şifa versin inşallah

Eniştem babam kadar sevdiğim insan 4. Evre lenfoma tanısı aldı 61 yaşında doktor daha kemoterapiye başlamadan genç olsaydın yanıt verme ihtimalin daha fazlaydı demis kendisine. İlk kürde tedaviye olumlu yanıt verdi doktoru bile şaşırdı. Burda bir kaç gun once bir paylaşım gördüm arkadasin eşi 25 yaşlarında lenfoma ve kemoterapiye cevap vermiyor. Bünye ile alakalı bir durum diye düşünüyorum... Umarım anneciginiz de tedaviye olumlu yanıt verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…