- 2 Ekim 2023
- 2.910
- 11.140
- 128
- Konu Sahibi Crescent Blue
-
Uslüptan bahsedecek son kişi bile olamazsiniz çünkü bana saygisizca "onursuz"diyen sizsiniz tabi ki sizi boş boş konusmayin,saygili olun,haddinizi bilin diye uyaracağim.Sizin annenizin aldatilmasi anneniz icin bosanmamasi onursuz yasamak degildi ama babaniz icin onursuz bir yasamdi emin olun.Cevrenizdeki insanlar basitler dmek ki kime nasil tepki vereceğini bilememis diyelim çünkü acinmasi gereken anneniz ve siz değilsiniz zaten...
Ben şartlar elvermediği için boşanamayan kadınları onursuz karaktersiz olarak görmüyorum ancak boşanmayacaksanız da sağa sola duyurmayın bu olayları. Kendinizi dedikodu malzemesi yapmaya ne gerek var? İnsanlar bunları unutmuyor. Sizi ve eşinizi her gördüklerinde aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri söyleyecekler arkanızdan.Evet ben de bunu anlamiyorum kadin evde senelerce cocuklari büyütmek icin cabalarken adam rahatca calisip,gücleniyor bir yandan ama kadinin iyi bir mesleği yoksa üzerine o kisi evli kadinlarla her türlü cirkinliği yapıyorsa,kadinin ailesi asla bosanmaya destek vermiyorsa burada kadin sadece mağdur olur neden kadin bosanamadiği icin onursuz olsun ki?Bunu yapanlar karaktersiz ve onursuz...
Sartlar elvermeği icin bosanamayan kadinlar aldatildiği ve bosanamadiği icin onursuz olmuyor bunu yapan evli kadinlar ve evli erkekler karaktersizler.Ben anneniz icin diyelim ki bosanamadi diye babanizdan onursuz olmadiğini bunu yapan yani aldatan onursuz olur dedim.Siz tekrar tekrar okuyun lütfen...Yoo annem boşadı ve kendine onurlu bir haya kurdu.
Kazık kadar çocuklarınız var. Çalışmamak kolayınıza geldiği için çalışmadınız.
Siz sürekli birilerine tutunduğunuz simbiyotik bir hayat istiyorsunuz ve açıkça sizi finanse eden kocadan ayrılmanızın tek koşulunun, yine ailenizin sizi finanse etmesi olduğunu söylüyorsunuz.
Bu bağlamda bana onur, gurur, had ya da üsluptan bahsedecek son insan sizsiniz.
Zaten yazdıklarımı da yanlış yorumluyorsunuz. Türkçe paragraf sorularına ağırlık verin.
Rezilliklerine daha fazla sessiz kalamadim çünkü düzgün insanlar diye anilmayi haketmiyorlar...Ben şartlar elvermediği için boşanamayan kadınları onursuz karaktersiz olarak görmüyorum ancak boşanmayacaksanız da sağa sola duyurmayın bu olayları. Kendinizi dedikodu malzemesi yapmaya ne gerek var? İnsanlar bunları unutmuyor. Sizi ve eşinizi her gördüklerinde aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri söyleyecekler arkanızdan.
Konunuza gelecek olursam: bence şu an bu konuyu açmanız için çok erken. Daha üniversite sınavına girmemişsiniz bile. Girersiniz, puanınız, sıralamanız belli olur ondan sonra ne yapsam diye düşünürsünüz. Doğmamış çocuğa don biçmek sizinkisi.
Bir de hiç pollyanna olamayacağım. İşe gidiyosunuz, 2 çocuk var. Matematik hiç yok. Yaş dolayısıyla beyin 18 yaşındaki rakipleriniz kadar çabuk öğrenmiyo. Sizin günde 10 saat falan ders çalışmanız lazım. Yani bana pek olacak iş gibi gelmedi. Belki açık öğretim olur
Neden olmasin? İnsan isterse 50 yasinda da 60 yasinda da eğitimine devam eder.Tabi cocuklar icin sehirdisina cikmasam da bulunduğum sehirde hem calismaya hem de okumaya devam etme niyetindeyim.Sözüm meclisten disari ama tam bir geri kafalilik eğitimde yas sinirini savunmak...Cok sacma 39 yasindan sonra okuduğun universiteden vatana millete ne hayir gelecek, okumanin gayet de yaşı var insanin kafasi bile 35 ten sonra calismamaya baslio. Bu ugurda evin cocuklarin düzenini bozmak da bencillik.
Açıktan bir bölüm okusanızMerhaba kizlar 39 yasindayim ve bu yil üniversite sinavina girmeyi düşünüyorum fakat evli ve iki cocuk annesi olarak bulunduğum sehirdeki bölüm puanlari cok yüksek farkli bir sehirde cocuklarla ev tutup okumak cok mu ütopik?Esim ister mi bilmiyorum ama ben istersem cok engel olmaz diye düşünüyorum ama liseye giden kizim sehirdisina cikmak istemez biliyorum sizce bu istek cok mu?
BencedeNeden olmasin? İnsan isterse 50 yasinda da 60 yasinda da eğitimine devam eder.Tabi cocuklar icin sehirdisina cikmasam da bulunduğum sehirde hem calismaya hem de okumaya devam etme niyetindeyim.Sözüm meclisten disari ama tam bir geri kafalilik eğitimde yas sinirini savunmak...
Peki bunları anlamak ve önlem almak için geç kalmadınız mi?Evet ben de bunu anlamiyorum kadin evde senelerce cocuklari büyütmek icin cabalarken adam rahatca calisip,gücleniyor bir yandan ama kadinin iyi bir mesleği yoksa üzerine o kisi evli kadinlarla her türlü cirkinliği yapıyorsa,kadinin ailesi asla bosanmaya destek vermiyorsa burada kadin sadece mağdur olur neden kadin bosanamadiği icin onursuz olsun ki?Bunu yapanlar karaktersiz...
Rezilliklerine daha fazla sessiz kalamadim çünkü düzgün insanlar diye anilmayi haketmiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?