Ben konu açıldığından beri içime sindirememiştim bu bencilliğinizi bugün bir üye çıkarttı olayın gerçek yüzünü.
Madem şehir dışında okumaya bütçeniz olacak eşinizle anlaşmalı boşanın ve o zaman düzen kurun? Psikoloji okuyacaksınız da terapist olabilmek için yüksek lisans yapacaksınız da iş yeri açmak için maddi güç bulacaksınız da oho.. efsane ütopik ve bence anne olduğunuzun farkına lütfen varın! Sınav yılında bir evlat sahibi anne böyle sonu olmayan maceralara atılma hayali kurmamalı. Zannediyormusunuz mezun olunca herşey bir anda değişecek? Hiç birşey değişmeyecek. Veteriner hekimim ve egzotik yüksek lisans mezunuyum. Devlet memuruydum ama eş durumundan atanma durumlarım olduğu için bulunduğum şehirde masa başı sekreter gibi çalışma hayatım olmuştu tarım orman da mesleğimle alakasız resmen..
Tüp bebek için tedaviydi, hamilelikti, doğumdu derken istifa ettim ve ayrıldım memurluktan. Neden?? BEBEĞİMİ BÜYÜTMEK İÇİN.
Sizi aldatan adamın hala eline bakıp onun maddi gücüyle bir yerlere gelme hayalini çok mide bulandırıcı