Ben zaten rehber öğretmenin teşhis koymasına şaşırdım. Sizin de bu durumda rehber öğretmene hak verip annenizin sözümona narsistliğini daha önce fark edemediğiniz için kendinizi sorgulamanıza ayrıca şaşırdım. Rehber öğretmen bir öğrencinin anneannesine nasıl teşhis koyabilir,esas bunu sorgulamalıydınız.
Anneniz telafiyi sizin için yapmıyor zaten,kendisi için ve torunu için yapıyor. Buna çocuk kullanmak denmez. Hayatımda ilk defa torun bakan bir insanın bunu torun kullanmak için yaptığını söyleyen biri ile karşılaştım kusura bakmayın ama. Kaç mesajdır kreşi olan apartman deyip durmuşsunuz,alt katınızda kreş olsa siz bu çocukları bedava mı gönderecektiniz? Bir kreş 3000-4000 lira. Bir bakıcı bugün asgari ücret+sigorta. Anneniz sayesinde ne kadar avantajlı durumdasınız farkında değilsiniz,kadın güle oynaya bakıyor,şikayet etmiyor daha ne yapabilir sizin için? Bence annenizi anlamaya çalışın,onunla iyi ilişkiler kurmaya çalışın. Kadın bugün var yarın yok. Öldüğü zaman mı kıymetini anlamayı tercih edeceksiniz?
Siz de annesiniz,bakın 9 yaşındaki çocuğunuzun en ufak davranışından kıllanıyorsunuz,ileride oğlunuzun size,sizin annenize baktığınız gibi bakmasını mı istersiniz? Hayatta her şey sırayla. Bugün anneniz için kötü düşünürseniz ileride de sizin çocuklarınız sizin için kötü düşünür. Ben sizin yerinizde olsam bunu bir değerlendirirdim.