- 27 Ekim 2024
- 215
- 530
- 18
- Konu Sahibi Crescent Blue
-
Merhaba,Herkese tesekkürler.Uzun uzun her yönden düsündüm ve egitim konusundaki isteğimi aklimdan cikardim bir firmada ön muhasebe görevlisi olarak calisiyorum,kizlarimin iyi bir egitim almasi icin birikim yapmaya devam edeceğim insallah.İlerde gerekirse iyi bir meslek edinmeleri icin özel üniverside eğitim almalari icin destek olmaya calisağim bakalim hakkimizda hayirlisi diyelim artik...
Ben kizimin hayatini neden mahvetmis oluyorum?Esim zaten benim aldatildiğimdan haberim olana kadar evde abuk sabuk seylerden kavga cikaran biriydi, ben neden böyle davraniyor diye sebep bulamiyordum sonra hersey ortaya cikinca anladim yani sunu anlatmaya calisiyorum eve esim huzur vermiyordu zaten her sey ortaya cikinca calismaya karar verdim.Bosanmaya cesaret edemedim saglam bir is hayatim yoktu vs.Ve diyelim ki kamuda yaş sınırı yok atanmak istiyor. Diyetisyen psikolog ftr gibi bölümler en mağdur bölümler. 90 altı atama yok. 2 yıllık sağlık bölümleri tıkır tıkır atanıyor. 65le atanan var. Benim çevremde geç okuyup atanan çok var. Annem öğretmen aynı okulda çalıştığı bi kadın 40 yaşında atanmış doğu görevini yapmış. Bi tanıdığımı kocası aldattı 2 yıllık bölüm okumuş. Güvenlik olup atandı. Özel sektörde zaten şansı yok. 30 yaşındaki insana bile bu yaşa kadar ne yaptın diyorlar. Psikologlar ücretli staj yapıyor. Para verip buluyor yani stajı para almayı geç. Bi yüksek lisans 1 milyondan fazla. Kızının hayatını mahvetmiş zaten şimdi de rol çalma peşinde.
Ben kizimin hayatini neden mahvetmis oluyorum?Esim zaten benim aldatildiğimdan haberim olana kadar evde abuk sabuk seylerden kavga cikaran biriydi, ben neden böyle davraniyor diye sebep bulamiyordum sonra hersey ortaya cikinca anladim yani sunu anlatmaya calisiyorum eve esim huzur vermiyordu zaten her sey ortaya cikinca calismaya karar verdim.Bosanmaya cesaret edemedim saglam bir is hayatim yoktu vs.
Bu nasil bir mantik cidden anlamiyorum.Ben mi esi mi evli erkeklerle aldattim? Evime,yatağima kadar gelen o evli,boyu kadar cocuklari olan kadinlar kadar ve esimden de daha da sucluyum herhalde?
Benim gec kaldiğim en önemli,tek sey is yasamini cocuklar büyüsün bakici vs elinde kalmasinlar diye gec baslamam oldu.
Bence insanlarin coğu birinin bir seyleri belli bir yaşa gelmesine ragmen yapma isteğinin olmasini görmeye bile tahammül edemiyor o insani hic tanimasalar bile bu böyle bunun baska bir mantiği olamaz.Konudaki olumsuz yorumları gerçekten anlayamadım, herkesin cocuğu kreşe bakıciya verecek bütçesi yok. Kocanın p.şt çıkması da senin suçun değil. Okula gitmek istiyorum diye burda bir dövülmedigin kalmış
Bence okuma planını asla erteleme ve bırakma. Madem bu yola çıktın yolundan dönme. Sadece neden psikoloji istiyorsun bunu düşün. Dizilerde, filmlerde dert dinleyen psikolog hanım cool görünüyor tabi ama bu işin diğer yüzü de var, egitimi uzun, sürekli dert dinliyorsun başlangıçta asgari ücret...yani gercekten bu işe aşığım demiyorsan çok da ahım şahım değil. Ikinci düşünmelik durum da dediğim gibi müşavirlik türü bir işte , daha çok para ve statüyle mutlu olacak mısın? Daha az zaman koyup daha çok çıktı almaktan belki daha çok tatmin olacaksın. Ayrıca daha farklı bir cevren olacak, daha farklı bir statüde olacaksın, yine insan göreceksin müşteri tanıyacaksın. Bildiğin iş her zaman sifırdan başlayacağın işten kolaydır. 20lik çocuğa göre 40lık kafa gayet avantajlıdır, hayattaki seçenekleri daha iyi tartarsın, iş yasamını da taniyinca daha dogru kararlar verirsin. Bol sans dilerim
ay internette gördüm yeni dizisinde üniversite öğrencisini canlandırıyormuş epey dalga geçmişlerTabi bizim ikonumuz O'ydu dimi
Orada bile sinifta kaliyoruzay internette gördüm yeni dizisinde üniversite öğrencisini canlandırıyormuş epey dalga geçmişler
ya ne bileyim bir sürü genç oyuncu varken onu oynatmaları bana da komik geldiOrada bile sinifta kaliyoruzoyuncu bu bugün genc üniversite öğrencisi olur yarin evli ve cocuklu olur vs..
Boşanmayıp evli kaldığın için herkese anlatıp evliliğe devam ettiğin için kızlarının hayatını mahvettin evet. O kızların psikolojisini düşin sağlıklı ilişki kuracaklar mı? Hiç mi suçun yok bu adamı sen seçtin 2 çocuğu da sen yaptın. Madem gidecek gücün var okul için gitmeyi düşünüyorsan tüm bunların başında yapsaydın ayrı eve geçip okusaydın çalışsaydın?Ben kizimin hayatini neden mahvetmis oluyorum?Esim zaten benim aldatildiğimdan haberim olana kadar evde abuk sabuk seylerden kavga cikaran biriydi, ben neden böyle davraniyor diye sebep bulamiyordum sonra hersey ortaya cikinca anladim yani sunu anlatmaya calisiyorum eve esim huzur vermiyordu zaten her sey ortaya cikinca calismaya karar verdim.Bosanmaya cesaret edemedim saglam bir is hayatim yoktu vs.
Bu nasil bir mantik cidden anlamiyorum.Ben mi esi mi evli erkeklerle aldattim? Evime,yatağima kadar gelen o evli,boyu kadar cocuklari olan kadinlar kadar ve esimden de daha da sucluyum herhalde?
Benim gec kaldiğim en önemli,tek sey is yasamini cocuklar büyüsün bakici vs elinde kalmasinlar diye gec baslamam oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?