roniyam selam. kızın nasıl maşallah büyüyordur? orada yalnız mı bakıyorsun kızına yoksa biri geldi mi ya da yardımcın var mı?
Roniyam merhaba,
Gündüz bebişle uğraşınca, bu saatlere kalıyorsun herhalde :) Allah kolaylık versin :)
Meryecim, sende anatolia tüp bebe merkezine gitmişsin herhald. Bende perşembe günü Hakan Beyle görüşmeye gideceğim. Bana yorumlarını, fikirlerini aktarabilirsen çok sevinirim. Memnun kaldın mı? Güvenilir buldun mu? Kimin hastasıydın? İlgi-alaka vb. vb.
herkese merhaba;bugün gittim nöroloğa....güzel ilgilendi..hani filmlerde olur ya çekiçle muayene..işte öyle şeyler...sağ,sol ,hareket takip filan...2 MR istedi.biri ilaçlı.beyin damarlarını görmek istemiş.herhangi bir tıkanıklık varmıymıymış diye.kan pıhtılaşmasına sebep olurmuş.diğer bütün kan tahlillerimi istedi.bugün çekildim MR'ı..yaklaşık yarım saat sürdü.sonrasında sersemleştim biraz.bir tanıdığa gittim uzandım.yollarda serilmiyeyim diye...perşembe film sonuçlarını alıp gideceğim tekrar.aspirine başlatmaktan bahsetti.ayrıca sanırım Memorialin hemotoloğunu da arıyacak görüşecek...
işte böyle...neyse halim çıksın falım.filmim.
zarpandit;ko kültürü bana uyguluyacaklardı vazgeçtiler.diğer tüp bebek yöntemi ile arasındaki başarı farkında bir değişiklik olmuyormuş.bu yüzden artıı gerek görmüyorlarmış.(yaklaşık 1 yıldır mı 2 yıldır mı ne....yalan olmasın şimdi)yapmıyorlarmış.öyle demişti Hale Hanım..başka bir sitede ise bir hastaya uyguladıklarını okudum.bu durumu sorduğumda hasta kendisi istemiş ko kültüürü öyle yazmış KKya bir bayan.
halaa biraz sersemim.görüşürüz yine.azıcık uzanayım.hoşçakalın.sevgiyle kalın.
Waters gun almissin, hadi hayirli olsun. Allah kolaylik versin canim.
Absynth, [/B] Bence de biraz nefes almakta fayda var. Zaten doktorlar basarisiz bir tedavi arkasindan bir yada iki adet doneminin gecmesini oneriyorlar. Ne guzel kedilerin sarilmis, seni teselli etmisler. Bu arada "tup sipa merkezi" deyimine cok guldum.
Diger tedavinle ilgili olarak da ne kadar sanslisinki erken teshis etmisin, bu cok buyuk bir nimet canim. TR'de iken hastanede bir dergi okumustum, kisilere farkindaligi nasil yayariz diye calismalar varmis cunku TR'de 2020 yilinda kanserli hasta sayisinin cok artacagindan supheleniyorlarmis. Ozellikle meme kanseri Akdeniz'de yayginmis, isin komik tarafi "Akdeniz diyeti" oneriyorlar. Bundan ben Akdenizde yasayanlarin bu diyeti cok yapmadigini cikariyorum. Ben de tatlilara hic dayanamiyorum.
Bu arada Hakan Yarali'nin ismini ben daha once duydum. Biz daha once Ankara'da yasiyorduk. Bundan bir kac ay once merkez arastirirken oneri uzerine, onlarin merkezine de detayli mail yazdim ama bana kendisinin yazdigi cevap cok ilgisizdi. Umarim
yuz-yuze gorusmede cok daha farklidir ve sizi mutlu sona ulastirirlar. Biz sonunda Istanbul'a karar verdik ama sizin icin Ankara daha uygun olacak.
yine şehit haberleri.....yine canlar gittii......ne demeli...var mı analara tesellisi...keşke son olsa...
Kizim iyi ama biraz cadi. Gunduzleri pek uyumuyor. Annemler geldi sagolsunlar. Tek basima zor olurdu acikcasi.
1 yasina gelene kadar kendim bakmak istiyorum kizima. Sonra ise baslayinca bakici tutmayi planliyorum.
Sen nasilsin, simdi hamileligin en rahat donemindesin, bugunlerin tadini cikart. Son aylar bayagi zor oluyor cunku
canım bak ne güzel her yerine bakılıyor. bebeği verilecek ilaçları geçtim kendin için tam bir muayeneden geçiyorsun. önce bizim sağlığımız değil mi? ben eminim tüm testlerin de iyi çıkacak. opuyorumnanaktanherkese merhaba;bugün gittim nöroloğa....güzel ilgilendi..hani filmlerde olur ya çekiçle muayene..işte öyle şeyler...sağ,sol ,hareket takip filan...2 MR istedi.biri ilaçlı.beyin damarlarını görmek istemiş.herhangi bir tıkanıklık varmıymıymış diye.kan pıhtılaşmasına sebep olurmuş.diğer bütün kan tahlillerimi istedi.bugün çekildim MR'ı..yaklaşık yarım saat sürdü.sonrasında sersemleştim biraz.bir tanıdığa gittim uzandım.yollarda serilmiyeyim diye...perşembe film sonuçlarını alıp gideceğim tekrar.aspirine başlatmaktan bahsetti.ayrıca sanırım Memorialin hemotoloğunu da arıyacak görüşecek...
işte böyle...neyse halim çıksın falım.filmim.
zarpandit;ko kültürü bana uyguluyacaklardı vazgeçtiler.diğer tüp bebek yöntemi ile arasındaki başarı farkında bir değişiklik olmuyormuş.bu yüzden artıı gerek görmüyorlarmış.(yaklaşık 1 yıldır mı 2 yıldır mı ne....yalan olmasın şimdi)yapmıyorlarmış.öyle demişti Hale Hanım..başka bir sitede ise bir hastaya uyguladıklarını okudum.bu durumu sorduğumda hasta kendisi istemiş ko kültüürü öyle yazmış KKya bir bayan.
halaa biraz sersemim.görüşürüz yine.azıcık uzanayım.hoşçakalın.sevgiyle kalın.
Ha bu arada, dün benim 4 ayaklı bebişlerim, kuzucuklar çok ilgi gösterdiler bana. Canlarım benim, resmen gelip sarıldılar, koyun koyuna uyuduk :)
O kadar şarkılardan dem vurduydum, en azından "bir kedim bile yok" demiyorum :)
evet artık irice yuvarlak bir göbeğim var a.s ama kıyafetlerle hep örtüğüm için dışarıdan halen sadece şişman bir kadın sanıyorlar yerimsenibenWaters, harikasin canim! Bu sekilde devam...kaydirigubbakcemile3
Deniz bulut, karnin buyudu mu? Acibadem'de "doguma hazirlik" kurslari veriliyormus, bilgilerine...
erverdi tetkikler tam gaz devam hadi inşallah bu aşamalardan en güzel bekleyişlere geçersin.
bende sıcaklardan enerjsiz takılıyorum topikde sessiz. bazen bitakım baloncuklar hissediyorum galiba ilk hareketler ama emin olamıyorum kızlar.
Deniz arkadaşım o bacak ve kasık ağrısı tek taraflı bizm yeğenin eşinde de oldu hamileyken.O ağırlaştıkça resmen yamulmuştu.Kendisi bayağı bir kiloluydu.100 kg'ınn üstündeydi.Biz ona yormuştuk ama ne kadar kilolu insanlar dimdik doğuma gidiyorlar onu da biliyorum aslında.Dr'lar da yapılacak birşey yok dediler.Doğurdu çok şükür de.Sonra doğumdan sonra dimdik oluverdi.Onun 3.ayda başlamıştı bacak ve kasık ağrısı.İşten bile ayrılmıştı o yüzden.İnşallah seninki daha hafif olur.bazılarında oluyormuş yani bu durum.Ben de hiç olmamıştı mesela.Ben son aylarımda bile koşturuyordum hareketlerim hızlıydı.Ablam gelmişti benim doğuma sen hiç ağırlaşmamışsın demişti bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?