Arkadaşlar merhaba,
Bugün "toy tötüne yallah tazyik " dedim erverdi. alabama kulağın çınlasın...
Hala ara ara usul usul yaşlar süzülüyor ama olsun, daha sakinim.
Ben 6-7 aydır mıncıklanmaktan, kesilip biçilmekten, kurcalanmaktan çok yorulmuşum arkadaşlar. Tam bir şoktan çıkıp arkasından hiç soluk almadan bu işlere giriştik ve nedense doğal yollarla olabileceğine dair de safça kuvvetli bir inanca kapılmışız. Hayal kırıklığı yarattı tabii ama mantıklı düşününce diyorum ki hepi topu aşılamaydı... Bir de tüp olsa da negatif çıksa dağılacaktım demek ki :)
Şimdi bu ay ilaçsız vb. kendi haline bırakmak niyetindeyim. Accık tatil yapalım madem. Bu arada da Prof.Hakan Yaralı yı tavsiye ettiler Ankara'da. Tüp sıpa merkezi varmış, onunla görüşmeyi düşünüyorum. Bir de onun görüşünü alalım bakalım.
Kontroller için acele etme, adetini bekle dedi bizim dayı. Beklemeye karar verdim. Umarım gecikmez de bir de öyle vakit kaybı olmaz.
merye, roniyam, waterss, zarpandit sizlerde çok sağolun. Böyle gel-gitler oluyor işte, sizler de sağolun hepiniz naz çekiyorsunuz resmen.opuyorumnanaktan
erverdi, bugün nasılsın? Bugünde bamya değildir inşallah, güzel haberlerini bekliyorum.
deniz, senin de canın sıkılmış, ferahlıklar dilerim arkadaşım. Bebekler şansıyla, kısmetiyle gelir derler, kucağına aldığında herşeyin çok daha güzel olacağına eminim.
zarpandit, jet lag i atlatmışın, geçmiş olsun. Dondurma da iyi gitti, merciii kaydirigubbakcemile5
waterss, çok az kalmış, tarihin belli olmasına çok sevindim. Evladın gönlüne göre güzel huylu, güzel bahtlı olsun inşallah, sağlıkla kucağına alasın :Saruboceq:
hülya, hoşgeldin. Daha nice huzurlu, güzel tatillere inşallah.
Kinder, adet günlerimiz aynıymış. Tez zamanda erverdi, sen, ben hamişlik haberiyle sallayalım şu sayfayı.opuyorumnanaktan Pek ağlak olduk son günlerde sempatiksalakcinni Çöpe giden yumurtalarına çok üzüldüm canım, böyle gördükçe okudukça kendimden utanıyorum kuru gürültü yaptım diye. Bu tüp işleriyle ilgili pek bilgim olmadığı için soruyorum neden oldu? Üzülmeyeceksen eğer tabii, anlatırsan sevinirm.
merye, sen nasılsın? miden ne alemde? zencefilli çay ve ballı çörek otu mideyi rahatlatır, bulantıyı önler derler ama gebelikte sakıncası varmı onları kullanmanın bir bilene danışmak lazım canım. Ben çok faydasın görürüm, gastrit ataklarında filan.
selamlar herkese,
biraz daha bakınayım, bakalım atladığım var mı, varsa da affola a.s.