38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam kızlar
opuyorumnanaktan a.s.a.s.
özledim sizleri valla gen işlere kaptırdım
hamile arkadaşlarım sıcaklarda lütfen dikkat edin emi :1hug:
zarpandit selam tatlımmm
akşam eve giderken memorialın orda 2 tane hasta konukevi vardı gördün mü bilmem araştırayım mı senin için :1hug: a.s.
badenur karar verdi o zaman nerde olucak kızlar bilginiz var mı?

ah canımm sıcaktanda şişiyodur ayakların olumunekankayizsmile bide hamilelik desene ben ölcem zaten gün boyu şişer benim ayaklaraım bide bebek gelirse inşallahhhhh o zaman yancam heee kaydirigubbakcemile3 direk terlik ben ne ayakkabısı zemuszemus

valla eskiler boşuna kundaklamıyomuş bebekleri bide bizde ağlayınca kulağına pişşş pişş diye ses verirdik bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bu adam yeni bulmuş gibi bu yöntemii ohaoldumsmile

Geçmiş olsun Zarpandit, ihmale gelmiyor böyle şeyler ama kolunu bu ağrının sebebi belli olsun, tedavini ol eskisi gibi kullanmak için çaba sarf etmelisin. Sonuçlar iyi çıkar da hemen toplarsın umarım. Geçmiş olsun.

Sen halen inanma bebek oynuyor, hayırlısı ile kucağında da göreceksin ama bence tokata gerek kalmayacak zaten bebek seni şöyle bir 180 C eksenini döndürecek. Öyle bir kendilerini hissettiriyorlar ki hayatın bir süre bloke oluyor neden sonra ( yıllar sonra!..)eski düzenine bir nebze geri dönüyorsun. Şimdiden kolaylıklar diliyorum.

Deniz'cim nedeni rahim büyürken bulunduğu ve genişlediği yerde bazı sinirlere baskı yapabiliyor ve kasığın çekmeye başlayabilir, ağrı girebilir ,yürümekte zorluk çekebilirsin doğumdan sonra hemen geçiyor. Ben de olmadı ama iş yerinden bir arkadaşım 2 sene önce doğum yaptı kız 36 bedendir, incecik onunda son 1 ay da peydah oldu ve geçti. Hamileliğin getirdiği bir durum ama geçici. Ben detaylı USG'nin iyi geçeceğine inanıyorum sonuçta kromozomal bir anomali yok, göreceksin bak her şey rahat geçecek. Ondan sonra hazırlıklarına başla derim , korkma Allah'a emanet onlar.

Hülya'cım, dr'a bir görün derim ihmal etme neyin nesiymiş bu öğrenmelisin ? tatilin güzel geçmiştir umarım, oğlunuda öperim.

Erverdi henüz gelmemiş, iyi haberler getirir inşallah merak ettim.

Merye'cim mide bulantıların çok mu etkili oluyor? dr unla görüş yardımcı olabilir. Ben de iki hamileliğimde de hiç olmadı o nedenle yardımcı olabileceğim kapsamlı bir bilgiye sahip değilim. Ama sabahları az da olsa hafif tuzlu şeylerin bastırdığını söyleyen arkadaşlar vardı. Kolaylıklar diliyorum sana da.

Badenur'cum yarın ki ameliyatında yanında olacağız umarım iyi sonuç alacağın başarılı bir operasyon olur. Bizleri haberdar edersen seviniriz. Geçmiş olsun.

Yağmursesi sırra kadem bastı yok artık girmiyor, ondan haber alan var mı ? iyidir umarım.

Kinderscim hosgeldin! Ben de sana ozelden mail gondermistim. Aaaa evet lutfen o konukevini bir arastirir misin lutfen? Cok sevinirim.kaydirigubbakcemile3

Waters, sagol canim.opuyorumnanaktan

Deniz bulut, demek ayak numaran o kadar buyudu. Simdiye kadar kac kilo aldin ki?CADIARZU
Bebek susturma bilgisi icin tesekkurler, bizim eskiler isi biliyorlarmis, aslinda Kinder'in dedigi gibi hala da pisss pisss deriz, kundak ta hala bir cok yerde yapiliyor ama siki siki sariliyor, demekki yeni versiyonunda biraz gevsek birakacagiz.:lepi:

Arkadaslar Yagmur kustu mu, tatilde mi yada?:uhm:

Ayyy evet Kindercim aynen oyle , kalp kalbe karsiymis.

yok güzelim kilo almakla değil. kilo almayla olsa 37 olsun. 3,5 kilo aldım ama şişman başladığımdan 76 kiloyum.ben de inanamadım ama öyle 37 numasraya parmaklar giriyor. şimdi 38 rahat ama yakında 39 olabilir eyvahedigeldismile yaaa iyiki 36 benim ayaklar 39-40 olanlar ne yapıyor ki özel mi yaptırıyorlar ?bilmiyorumkismile

ben yağmura yazmaya korkuyorum. bana kızgındı ya ohaoldumsmilehiç mailleşen yok mu? yazsam mı? :uhm:

Son düzenleme:

canımcım keşke benim ağrı da son 1 ay olsaydı benim taaa 16. haftada başladı ve arttı. tek kötü yanı şöyle kafan rahat alışveriş için bakınamamam. aman bebek iyi olsun da gerisi önemli değil. sadece ben de izni kaydırabilmek için 34-35. haftaya kadar çalışabilmek isterdim senin gibi. ne yapalım olduğu kadar artık.

Deniz'cim dr unla bir konuşsana ama benim dediğim gibiyse onun da yapacağı pek bir şey yok diye biliyorum, evet çok erken olmuş. Araba kullanırken de rahatsız ediyor mu ? arkadaşım aksayarak yürüyordu. Umarım çok daha rahatsız edici olmaz. Rahim büyüdükçe sinirlere, atar damarlara baskı yapabiliyor maalesef, hepimizde yerleri aynı ama üç aşağı beş yukarı bazen rahimin baskı uyguladığı bölgeye denk gelebiliyor.

güller,,,herkese merhabaa.s.

şimdi henüz okudum yazılarınızı...arada güldüm Zarpandit sayesinde...Dr dan geldim.uzun zamandır yapmadığım birşeyi yaptım.tıkabasa karnımı doyurdum ve de cumburlop yattım uyudum Kadir Çöpdemir'in röportajını izlerken.2 saat uyumuşum..şimdi pörtlek gözlerle sersem sersem.yazıyorum..

ZARPANDİT;canım,, güldürdün ya beni uykulu uykulu...Allah ta seni güldürsün emi...demek kadının popoya patlatmış şaplağı...zavallı kadın neye uğradığını şaşırmıştır.herm doğum üstüne.bi de şaplakkafamçokkarıştı...
.sol kolun için de çok geçmiş olsun...zaten vurmalar,burkmalar sonradan çıkarır acısını.bizde ilk başta önemsemezsek..benim de olmuştu eski bir zamanda...kayınvalide ile bir binadayız.ben hızlı hızlı at gibi in aşağı.kadının kapısına birkaç merdiven kala diktim tabiii nalları havaya..hiç bozuntuya vermeden girivermiştim içeri...tabiii ertesi gün çıkmıştı acısı..düşen yerlerimde ve sol bileğimde...neyseki ben ucuz atlattım.sen de epeyi ihmal etmişsin.dilerim sonucu iyi çıkar ya da ne varsa çıksın da tedavisini olursun.tekrar gçmiş olsun..

durun bende küçük bir güldürmece yazayım.malum;bu aralar kasavet bastı burayı..
adamın biri bir kıza deli oluyordur.deli olması da sarı saçlarına,uzuuun sütun gibi bacaklarına.o muhteşem göğüslerine falan filan...bu film haaa.ben tv de izledim.aman Allahım ne gülmüştüm.
neyse,adamın tek derdi bu kadına sahip olmaktır.bir gün nasılsa olur işte.kadını ikna eder.şimdi yataktadırlar..KK sakın burayı silmeyesen.kötü bişey yok.bak yazıyorum.bundan sonra geliyor kahkaha...adam işe koyulur,atar ellerini kadının saçlarına.AAAAAAAAAAA!!! O da ne! o güzel sarı saçlar elinde kalır.kadın kel çıkar.neyse ilk şoku atlatır devam eder..bacaklarına başlar dokunmaya...kadının bacakları elinde kalır.protez değilmiymiş?....protezdir!!tabiii izlerken ben ölüyorum gülmekten..en sonunda da göğüsler de sahte çıkar...yaaa işte böyle.

biraz göz gezdireyim devam edicem..

deniz cim sen doktoru sormutun ya
yarın gidiyorum 2.reglimde gelmedi :1hug:
ohhh nihayet! inşallah iyi haberler verirsin

canım araba kullanmıyorum ben. arabamı geçen ekim sattım. hem teşvikiyede yer bulmak zordu hem 2 sene önceki maddi sıkıntılardan sonra hala taksit ödüyordum. üstüne kasko vergi ıvır zıvır. servis kullanıyorum şimdi. gerekince de taksi. bebek doğunca zor olacak belki ama arabanın masrafı da zor üstüne otopark masrafı da gerekecekti. araba kullansam herhalde işe geliş gidiş de eziyet olurdu. bak her şerde bir hayır vardır derler böylesi daha hayırlı oldu. kaydirigubbakcemile5

MERYE;canım inşallah cumartesi dr la randevun iyi geçer...anlattıkların işte tam yolunda giden bir hamileliğin belirtileri..benim eski dr ne kadar bulanırsa o kadar iyi derdi....sağlıklı olduğunu gösterirmiş.onun yalancısıyım..tabiii bu durun herkes için geçerli değil..ama inan doğurana kadar bulanıp istifra edenleri duydum ben.sanırım tuzlı kraker öneriyorlar bu gibi durumlarda.fazla ağır yemekler yememelerini söylüyor dr lar.ben bir arkadaşıma eskiden TAÇ krakerler vardı.ondan aramıştım.şimdi o yok ama aynı tatta ASkraker var. deneyebilirsin
DENİZ CİM; sorma aynen dediğin gibi.olmayan bebek sayesinde ömrüm mü uzayacak ne?önce göz,sonra hematolok,sonra nörolok,bi dünya tahlil vs vs.ama çok yoruldum be arkadaşım.deneyemiyorum bile..hani deneseydim olmasaydı tamam başka planlarım vardı.koci de biraz yumuşuyor bu planlar konusunda..hani ne olacaksa olsun da ben de hayatıma yön vereyim.böyle de ortalarda olmak çok kötü......senin de kasık ağrın varmış.karşı komşumunda vardı hamileyken.onun sağdaydı galiba.vajinasına doğru çektiriyordu.bir de damar belirmişti.öyle diyordu..doğurduktan sonra bir daha şikayeti kalmadı..yoksa senin adam seni fıtık mı etti?sırnaşık şey.inşallah yarın detaylı ultrasonun da iyi geçecek..

ALABAMA cım;soruyordum sana varmı kelebek etkisi diye.iyi iyi başlamış baloncuklar..kaç yüz baloncuk yuttun?yerimseniben

HÜLYAcım; senin kiler de şaşmış okuduğuma göre.sıcaklardan olabilir mi?nasıl mevsimler şaşıyor yazın ortasında kış yağmurlarını görüyoruz.belki de öyle bişeydir.umarım önemlşi değildir.biz seninle beraber oluyorduk değil mi?öyle hatırlıyorum ben..

abcdef;çiçekçi hanım geldi güzelim geldi...geldi ama uyuyan güzel oldu.şimdi burda....benim yerime dağıtmışsın çiçekleri teşekkürlerŞeniz.............sizi gidi kediciler siziii..ben severim aslında kediler.ama kara kedilerden korkarım işte nedense.çok küçükken beni korkutmuş olmalı.bişr de şu var.zaten başımdan bin türlü şey eksik olmuyor.geçenlerde yavru bir kedi vardı kapının önünde.bizimde en alt komşu kedicidir..minik bir kedi.bana gelsin istiyor.bi tarafım sev işte diyor.öbür tarafım da aman dur ne olur ne olmaz şimdi tüpe başlıycan bide kılı mılı çıkar bir yerimde yine ertelenir kuşkusu oluyor içimde.

2 yıl önce bir arkadaşın yazlığına davetliydim.orada koca koca köpekler var evleri bekleyen.sen çıkıyorsun kapıdan.seni takip ediyorlar.amaa dost mu düşman mı olduğunu anlıyorlar.hisleri çok kuvvetli.sen eve gelene kadar seni takip ediyor koruyor..neyse ...ilk defa çok yakınımda durdu bir tanesi.sonradan öğrendim öbürü gitmiş!!...arkadaşın salıncağındayım.nasıl bakıyor bana TONİydi sanırım adı...gözlerimin içine bakıyor..burnu ıslak..sanki sevilmek istiyordu.dedim ki ona__sen sevilmek mi istiyorsun?...sonra başını okşadım...ama hiç iğrenmedim.bana daha bi yaklaştıelini elime uzattı.tuttu elimi.dost olduğumuzu söyledi davranışıyla bana.o anlar anlatılmaz anlardı....beni çok etkilemişti.o an bir karar verdim.asla yalnız olmamalıyım diye...hayvan ,hayvan iken bana ana elini uzatmıştı.bana güvenmişti.sanırım benim bir dost ele ihtiyacım var..benim de sevgi çiçeklerimi yeşertecek bir ortama.çiçeklerim yalnız ölmemeli..hiç yalnız olmak istemiyorum bundan sonra...kendim çocuk doğuramayabilirim ama yalnız olmıyacağım.

her ne kadar anlaşılmasam da ben de Badenurun sağlığını takip ediyorum.onun için dua edeceğim.Allah yardımcısı olsun..hepimizin hakında hayırlı yazılar yazsınn.

KİNDER SÜPRİZ YUMURTA;işler çokmuş gene..kolaylıklar gelsin.sen de ama ha bugün giderim ha yarın dedin.2nci ayı getirdin be güzelim..hadi dr dan güzel haberlerle dön.

WATERSS ÇIM ;geldim geldim.ama bak bir çenem düştü.toplayana aşkolsun.daha dr izlenimi bile yazmamışım..
ayyyh yoruldum yaa......pişti.devamı az sonra.....reklam gibi oldu bu da...

haaaaaaaaaa kızlar yaaa.hamileler.aklımdaydı hep.şimdi hamileler için yeni bir versiyon çıkmış(ya da vardı da ben mi bilmiyordum).penyenin üzerinde.kadının tam göbeğine gelen yerde bir resim var.küçük bir kese gibi kangru gibi bebecik az göstermiş başını..hani dikkat diyor.burda bebek var diyor.hamileyim ben diyor tişört...gördünüz mü hiç...çok hoşuma gitti.alın giyiverin.çok tatlı duruyoooooooooooooooooooooooo.

evet canım onun çeşitli mağazalarda versiyonları var. ben henüz göstermediğim için karnımı almadım onlardan. saklanmayacak kadar büyüdüğünde belki düşünürüm.

evet canım onun çeşitli mağazalarda versiyonları var. ben henüz göstermediğim için karnımı almadım onlardan. saklanmayacak kadar büyüdüğünde belki düşünürüm.

Deniz;benim gördüğüm kişinin hiç karnı yoktu henüz.istiyorsan alabilirsin yani.bence hamileliğinin tadını çıkar.hamilelikte yapılabilecek her türlü şeyi yap .aklın kalmasın hiç.bir daha niyetin yoksa eğeryerimseniben

dr a gittim.filmlei götürdüm, raporu da.baktı.baktı.baktı....herhangi bir kitle yok.yalnız beyindeki bir damarda tıkanma olmuş.(geçen haftalarda olan görme kaybı).fakat beyin bunu kanalize etmiş.kendi onarmış dedi.tüm kan tahlillerimi aldı.pazartesi yeniden gitmemi söyledi.görüntü kan pıhtılaşması olan durumda daha doğrusu benim durumumda (FAKTÖR V LEYDEN MUTASYONU)görülebilecek görüntüymüş.koraspirin 300mg verdi.sürekli kullanıcakmışım.6 ayda bir kontrol yapabiliriz dedi.pek rastlanmayan bir durum olduğu için,internette ve de literatürde araştırma yapacağını rislklerini,olasılıklarını araştıracağını beni şimdiden boşu boşuna üzmek istemediğini söyledi.pazartesi ayrıca memorialle de görüşeceğini söyledi.
bir de daha önce MR çekilip çekilmediğimi sordu.bende geçen sene çekildiğimi temiz çıktığını fakat bu sene elden çıkardığımı şu anda elimde olmadığını söyledim.dr da yaptırdığın yere git mutlaka raporu vardır.onu da al getir dedi.bugün onu da hallettim.dananın kuyruğu yine pazartesi ye kaldı.yalnız çok ümitsiz değil.diyor ki.MS (EMES) hastaları bile tedavi olabiliyor anne olabiliyor.sen neden olamıyasın ki gibi tarzında konuşma yaptı.ardından hamilelikte bu gibi durumlarda MR çekilip çekilmiyeceğini son yıllarda tıptaki gelişmelere bakacağını söyledi.tedavi olabilirmişim gibi şeyler işte...ama tam net değilll.eğer olur da hamile kalırsam bebeği emziremezmişim.mamayla büyütürmüşüm.offf!! git gide uzaklaşıyor bu zilli benden.

şimdilik böyle...ne iyi ne kötü...yumurtasında sayısında büyüyüp büyümediğinde bölündümü bölünmedimi diye beklemesinde pozitifinde negatifinde değilim artık .henüz öyle bir lüksüm bile yok.bakın yaaa daha başlayamıyorum bile.bir tedaviye başlayabilmek bile birşeymiş..bunu anladım.hergün yeni birşeyler öğrenmek güzel şey...kimbilebilir?belki de çocuğumun olmaması hayatımı kurtarıyordur?çok ilginç.bu sıralar çok karışığım..

Erverdi hoşgeldin,
canım ben anlattıklarından olumlu hava aldım be. İyi görünüyor herşey. Bak o tıkanma nelere sebep olabilirdi ama kendini iyi etmiş bir şekilde.

Planlarına başlayamamak kötü elbet, sinir bozucu ama az kaldı gibi sanki. Az daha sabret, 1-2 ay sonra bambaşka şeylerden bahsedip başka endişelere direneceksin daha :)

Canım, bebek doğunca neden emziremiyorsun? İlaç sebebiyle filan mı? Ben de göğüse ışın yediğim için emziremeyeceğim çok büyük ihtimal. Takmıyorum valla...

Şimdi neler yapıyorlar neler... Hamile kanser hastasını mide -göğüs - rahim ameliyatı yapıyorlar canım.Vardır bunun da bir çaresi elbet. Pazartesiye kadar içini karartmamaya çalış, ben inanıyorum iyi haberler geleceğine...

Kızlar merhaba, hepinizi çok özledim. 1 haftaya yakındır giremiyorum. Biliyorsunuz şu an tatildeyim. Henüz bitmedi yani :) Ordu'nun bir köyündeyim . Bildiğiniz köy, tezekli filan :) Hava öyle güzel ve sağlıklı ki burada. İnsanın sürekli içine çekesi geliyor. Şu an hırkayla oturuyorum. Akşamı da siz düşünün artık. Tatilimin bitmesine 10 gün daha var. Buradan sonra kısmetse bir Karadeniz turu yapacağız. Ayder yaylası, sümela manastırı vb. Burası bambaşka bir dünya... Valla teknoloji öyle gelişti ki, köyümüzden internete bile giriliyor :) 5 gündür burada olmama rağmen ancak bugün internet bağlantısı ile ilgilenebildim.
Erverdi, Waterss, Hülya beni sormuşsunuz, soran sormayan herkese teşekkür ediyorum. (Belki beni sorup da atladığım isimler vardır, fark etmediysem affola.).
Merye sağlıklı bir hamilelik geçir inşallah.,
Absynty (galiba adını ynlış yazdım kusuruma bakma), inşallah bir dahaki sefere başarırsın arkadaşım.
Zarpandit tatilin bitti sanırım, yine geleceksin değil mi? Sanırım Eylül diyordun. Hakkında hayırlısı arkadaşım.
Waterss'cim senin de çok az kalmış, heyecanlanıyormuşsun, Heyecanlan arkadaşım, tadını çıkart. Oh ne güzel. Yerim ben senin o minnoş kızını.
Erverdi'cim sen de tahliller yaptırmşsın, inşallah güzel sonuçlar elde edersin. Hakkında hayırlısı arkadaşım.
Hülya'cım senin de tatilin bitmiş. Şimdi sıkı elle sarıl bakalım yapmak istediklerine :)
Alabama canım, siz de kardeşine kız istemişsiniz galiba (yanlış anlamadıysam) hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
Badenur'cum ameliyatın başarılı bir şekilde geçsin inşallah arkadaşım. Bir an önce kararlı davranmana çok çok sevindim.Allah emeklerinin karşılığını boşa çıkartmasın inşallah.
Deniz'cim sen nasılsın, umarım yakında Erverdi'nin bahsettiği o şirin t-shirt'lerden giyinmeye başlarsın. Onları ben de çok beğeniyorum. Bayağı bir moda.

Diğer adı aklıma gelmeyen arkadaşlarıma da merhabalar,,,,
Hepinizi sımsıcak sarıyorum güzeller....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…