38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ayyy Waterss Bebek aslan burcu olacak! Hayirli - saglikli dogumlar olsun. Darisi bizlere insallah, biz de burada once hamile sonra da dogum tarih ve haberlerini veririz. AMIN!
:Saruboceq:

Amin..amin..inşallah arkadaşım ..yeterki moralimizi kaybetmeyelim. Aslan burcu olacak bakalım nasıl bir karakterle geliyor ama hep Allah'a güzel , iyi huylu bir ruhu bebeğime nasip etmesi için dua ettim benim için güzel ruh çok önemli. Hepimize hayırlı, adam gibi adam insan adayları bebekler nasip eder inşallah.

Hadi gelsin artık bir şey kalmadı. Doktor bekleyelim mi dedi ?

Patikler'cim sen aklıma geldin şimdi, nasıl gidiyor arkadaşım iyi misin ? tatile çıkıyordun galiba neyse geldiğinde haberleşiriz. Kızınla eşinle iyi tatiller diliyorum.

Arkadaşlar ben tatilden döndüm.Dünden beri geçmişi okumaya çalışıyorum.İşler de birikmiş onlara da bakmam gerekiyor.Her ikisini bir arada yapmaya çalışıyorum.Tatilimiz iyiydi.Çok eğlendik dinlendik oğlan çok formundaydı o iyi olunca bizlerde rahat ettik tabi.

İlk Badenuru okudum çok üzüldüm tabi.Hayalkırıklığı inanılmaz kötüdür tabi.Gerçi çok geç kalınmış bir durum da değil aslında.Hani derler ya zararın neresinden dönersen kardır diye.Bu arada kendini biraz toparlaması gerekiyor.Aramızdan ayrılması kötü olmuş ama inşallah toparlayıp yine döner aramıza.

Deniz Bulut'un AS sonucu iyi çıkmış ona çok sevindim.İnşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirecek ve oğlunu kollarına alıcak.Bu arada da isim arıyor oğluna sanırım.Alışveriş işine de başlayabilirsin artık Deniz bunlar tatlı telaşlar tabi.

Alabama sen de tatilden dönmüşsün.Kardeşine kızı da istemişsiniz hadi hayırlısı olsun.Senin de kontrollerin iyi geçmiş nşallah cuma günü de herşey yolunda gider arkadaşım.Bu arada Deniz'le ikiniz yolu yarılamışsınız zaten.

Waterss arkadaşım son bir ayın da altına düşmüşsün doğum iyice yaklaşmış.Heyecan yapman çok doğal.Son zamanların da çok koşuşturman oldu.Son birkaç hafta bari kendine ayır da dinlen arkadaşım.Allah bir avazda kurtarsın arkadaşım güle güle de büyüt ikinci kızını da.Kızın da sabırsızlanıyordur kardeşinin doğumuna az kaldı diye bu arada.Hadi kendinize dikkat edin.

Erverdi rahatsızlanmışsın sen yine bu ay da tedavin ertelenmiş.Geç olsun güç olmasın inşalah gelecek ay tedaviye başlarsın sen de.O üzüntüler her zaman olur da ne olur uzun sürmesin arkadaşım.

Absynth arkadaşım sen de negatif sonucu almışsın.Senin için de çok üzüldüm.İnşallah bir dahaki sefere.sen şimdi kendi kontrollerini yaptır.Önce senin sağlığın önemli bu durumda.Daha sonra da belki tüp denersin arkadaşım.Biraz toparlanmışsındır umarım.

Kinderms de adet olamamış sanırım.İnşallah sökülmüştür adetin arkadaşım.Bir daha bahsetmemişsin ama.

Zarpandit'de İstanbul tatilini bitirmiş.bayağı da işlerini yoluna koymuşsun.Co-kültürü sormuşsun ama onu yaptıran yok sanırım topikte.Erverdi'ye önermişleri ama sonra vazgeçtiler sanırım.Ama tutunmada bayağı bir etkili diye biliyorum.

Merye çok sevindim.Hamile kalmışsın ne güzel.Vişne kompostosundan bahsetmişsin.Ben de hamileliğimde vişne suyu çok içmiştim.Normalde sevmem ama hamileyken çok canım istiyordu.Devamlı içiyordum bir ara ama benim oğlum oldu.Cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsunlar da zaten.

Patikler de tatile gitmiş sanırım.Sana iyi tatiller Patikler.

valla gülüm onu öyle demiyorum da toy tötüne yallah tazyik diyorum ben. yallah tazyik de arapça bildiğim kadarıyla dağılın uleynn gibi bişi yani kötü olan herşey düşünceler dağılsın toydum dötüne anlamında.

inşallah tatlım bende sana yazmıştım ama sanırım silindi. artık kendini dinlenmeye al lütfen çok az kalmış. allah seni de bi avazda kurtarsın canım. artık as yi bi kenara attık hayırlısıyla böyle devam edeceğiz canım. allaha emanetiz yani. bu arada sana diyim ki bir aslan kadını olarak. aslan kadınları çok cömerttir ama lükse ve güzel şeylere de meraklıdır. biraz kibirlidir derler ama bence o kibir değil kendine güvenmekten gelir. herzaman lider olur. yönetici olur. hiç kimseyi kıskanmaz çünkü o zaten en iyisidir. en iyisi için savaşır. başarı onun doğal yeteneğidir. nası kendimi övüyorum dimi ama gerçekten öyledir. hayvanları sever. merhametlidir. biraz hindir cindir kolay tongaya basmaz. bi kötü huyu kincidir kolay unutmaz. işte böye

hoşgeldin canım tatilinin iyi geçmesine çok sevindim. evet yolu yarıladık allahın izniyde devam ediyoz bakalım hayırlısı herşeyin. kızı da aldık bu 2010 gerçekten bize iyi geldi. inşallah böyle devam eder. herkese tüm dileklerini versin bu yıl.

sevgili waterss sen burada doğal deneyenlere de, kendin tüp yaptırmadığın halde tüp yaptıranlara da, hamile kalan arkadaşlara da hep destek oldun. gördüğüm kadarıyla oldukça pozitif birisin de. inşallah bana da biraz bulaşır.:dance: artık karnın kocaman olmuştur. biraz dinlenmenin vakti geldi. daha görüşürüz ama şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. allah bir avazda kurtarsın

Vanilya, Hulya, Deniz bulut, sizleri acik goruyorum. Umarim herkesin keyfi yerindedir.

Vanilya ve Hulya uzunca bir suredir yoktunuz, iyi misiniz?

açıktım ama yazamadım canım işim vardı şimdi ancak yazıyorum. sen nasılsın jetlag da geçmiş herşey iyidir umarım

daha önce de sormuştum. doktorla görüştün mü? 22 sinde hala olmadıysan mı gideceksin? bence hala doktora gitmediysen bir gözük çok geçikti.

selam hülya tatilinin iyi geçmesine sevindim ne güzel oğlun da iyiymiş. benim amnio iyi çıktı şükür. şimdi bir de bu cumaya ayrıntılı ultrason kaldı. bebek alışverişine ufak ufak başladım. çok zevkliymiş tabii bir o kadar da pahalı. ne çok şey lazım. özellikle ilk başta devamlı büyüdükleri için ne çok kıyafet. tabii karyolası yatağı yorganı arabası mama sandalyesi gibi büyükler sırada. tabii onları 29. haftada falan düşünüyorum. bakalım.

Deniz Bulut'cum , elim erdiğince dilim döndüğünce bildiklerim kadarı ile paylaştım arkadaşlarla eğer bir ortam içerisindeysem bu sanal da olsa, problemleri, sıkıntıları ve sevinçleri görmemek paylaşmamak yapıma ters gelir, ben bu ortamı ve sizleri sanal da olsa gerçek olduğunu bildiğim için benimsedim. Pozitif olmaya gayret ederim mantık çerçevesinden uzaklaşmadan bazen bir önceki mesajımda yazdığım gibi kendimce kendime küçük oyunlar oynarım işe yarıyor bende. Bir diğer yarayan taktiğimde şudur. Sabah evden çıktığımda çok sıkıntılı ve mutsuz bile olsam arabada salya sümük de ağlasam asansörle işe gelip kapıyı açtığımda her zaman çevreme gülerek merhaba derim ve karşılığında insanlar da gülümserler dolayısıyala takındığım bu dış duruma vücut diliylee ayak uydurmak durumunda kalırım ve bir süre sonra düşüncelerimden uzaklaşırım derken sıkıntılarımı bir kenara atarım veya ertelerim o anki arkadaşlarımla diyaloğuma yansıtmam ve buna benliğimde eşlik eder. İşte böyle..amacım kendime zarar vermemektir, sıkıntılarımla uğraşırken çözüm yolu ararken. Yanlız isem evde belki hıçkırarak da ağlarım kendimi rahatlatırım.. Bu ve bunun gibi şeyler..Sen de çözüm üretmeye çalış ama karşıdan bir şey gelmiyorsa ben tek başına kararlar alıp yoluna devam edebilirsin böylece daha az üzülürsün en azından her kim ise onu az dikkate alarak..Konuyu bilmiyorum tabi sadece bir öneri benim ki kendini üzme değmez hep böyle derlerdi büyükler çok haklılarmış. Sağlığını ve şimdi doğrudan bebeğini etkilersin. Kendine iyi bak..

Alabama'cım, demek Aslan kadını yazdığın gibi, eğer genel hatları böyleyse hoşuma gitti..Hayırlsı bakalım. Yazını okumadım silinmiş olabilir, atlamış da olabilirim.

Hülya'cım dileklerin için sağol , evet son aylarım çok yoğun evde ve işte hareketli geçti tempoyu düşürmem gerekir diye düşünüyorum. Son 3 haftayı kısmet ise dingin bir ruh hali ile dinlenmiş olarak geçirmek, kızımla daha yakından ilgilenmek istiyorum. Gerçi her gün yuvaya gidiyor ama onu daha erken alıp evde veya dışarda bir şeyler paylaşmak istiyorum. Darısı senin ve tüm arkadaşların başına inşallah.

Waters, merak etme, guzel huylu ve guzel ruhlu bebegin yakinda geliyor. Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin, hayirli bir evlat olsun.:Saruboceq:

canım benim
ben bitki çayı hayıt,civanperçemi buğday çimi omega 3 alıyorum sıcaktan spor yapamıyorum ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum
sen ne kullanıyorsun

Ayyy Kinderscim spor bizde de yok maalesef. Feci derecede nem var, nefes bile almakta zorlaniyorum. Ben Folik asit ile bir antioksidan aliyorum. Japanyodan gelme bugdayin ve denizyosunlarinin oldugu bir toz var bende, daha once icmistim ama bu sefer henuz baslamadim. Daha once sitede bir arkadas bahsetmisti Dong Kuai diye bir vitamin var, hem hormonlari dengeliyor, hem de yumurta kalitesini artirarak endoyu kuvvetlendiriyor. Bu vitamin CIDER'in dogal urunler baslikli yazisinda da oneriliyor. Henuz almaya baslamadim ama dusunuyorum. Incir kurunun yumurta kalitesini artirdigini biliyorsundur sanirim. Bska seyler aklima gelince yazarim.yerimseniben

Hulya, Hosgeldin! Tatil yaramisa benziyor. Co -culture hakkinda olumlu dusuncelerin icin tesekkurler, umarim bizde de olumlu sonuclar dogurur.:Saruboceq:

Deniz bulut, ahhh ne guzel bebek kiyafetleri almak! Artik daha keyifli bir hamilelik gecirdigine sevindim.

Waters, uygulamalarin muthis! Hepimize ornek olsun. Reiki'de " butterfly effect" diye bir olgu var, yazdiklarini okuyunca o aklima geldi. Sen bunu yapiyorsun, kocaman aferin sana!

Bununla ilgilenen arkadaslara yaziyorum: Aslinda hepimizin bildigi fakat yeteri siklikta uygulamadigimiz bir sey. Her ay 3 gun yada isterseniz daha fazla, hic tanimadiginiz yada tanidiginiz birine guzel bir soz soyluyorsunuz. ( Kravatin cok guzel, Gunaydin, Takin cok guzel vs. gibi) Bundan hosnut kalan kisi, gune daha guzel basliyor ve devam ediyor, daha olumlu dusunerek o da baskalarina olumlu seyler soyluyor yada yapiyor ve bu zincirleme devam ediyor. Ayni zamanda olumlu seyler soylediginiz, gulumsediginiz icin bu size geri yansiyor.:lepi::dance:

Zarpandit, Reiki ile ilgilenemedim felsefesini merak ettim ama zamanım olmadı demek onda da benzer olgular var. Ben kendimi tanıdıkça ve kişisel gelişim kitapları okudukça geliştirdiğim bazen birebir uyguladığım kendimce taktikler. Aynen senin yazdığın gibi geri dönüşümler olumlu, bu da beni rahatlatıyor ve sıkıntımı azaltıp beni o düşünceden uzaklaştırıyor, kendimi bu taktiklerle kandırıp sıkıntıdan uzaklaştımaya çalışırım. Aynı şeyi kızımada yaparım sıkıntımı çok nadir yansıtmışımdır. Bir anda onun yanında kendimi 180 C olumlu yöne çeviririm beynimde buna uyar , vücut dilimde. Aslında bu hem kendime yaptığım bir şey hem de karşımdakine olumlu ve pozitif bir davranış olarak gidiyor.

Tabiki ben de sıkıntılarımı, üzüntülerimi, kaygılarımı karşımdaki ile paylaşırım, sizlerle de paylaştım. Bunları da paylaşmamız lazım ki sıkıntılarımız hafiflesin, çözüm yolları bululalım birbirimizden. Gerektiğinde birlikte ağlamak, birlikte gülmek kadar bir ihtiyaç bence.

roniyam selam. kızın nasıl maşallah büyüyordur? orada yalnız mı bakıyorsun kızına yoksa biri geldi mi ya da yardımcın var mı?

Arkadaşlar merhaba,
Bugün "toy tötüne yallah tazyik " dedim erverdi. alabama kulağın çınlasın...
Hala ara ara usul usul yaşlar süzülüyor ama olsun, daha sakinim.
Ben 6-7 aydır mıncıklanmaktan, kesilip biçilmekten, kurcalanmaktan çok yorulmuşum arkadaşlar. Tam bir şoktan çıkıp arkasından hiç soluk almadan bu işlere giriştik ve nedense doğal yollarla olabileceğine dair de safça kuvvetli bir inanca kapılmışız. Hayal kırıklığı yarattı tabii ama mantıklı düşününce diyorum ki hepi topu aşılamaydı... Bir de tüp olsa da negatif çıksa dağılacaktım demek ki :)

Şimdi bu ay ilaçsız vb. kendi haline bırakmak niyetindeyim. Accık tatil yapalım madem. Bu arada da Prof.Hakan Yaralı yı tavsiye ettiler Ankara'da. Tüp sıpa merkezi varmış, onunla görüşmeyi düşünüyorum. Bir de onun görüşünü alalım bakalım.

Kontroller için acele etme, adetini bekle dedi bizim dayı. Beklemeye karar verdim. Umarım gecikmez de bir de öyle vakit kaybı olmaz.

merye, roniyam, waterss, zarpandit sizlerde çok sağolun. Böyle gel-gitler oluyor işte, sizler de sağolun hepiniz naz çekiyorsunuz resmen.opuyorumnanaktan

erverdi, bugün nasılsın? Bugünde bamya değildir inşallah, güzel haberlerini bekliyorum.
deniz, senin de canın sıkılmış, ferahlıklar dilerim arkadaşım. Bebekler şansıyla, kısmetiyle gelir derler, kucağına aldığında herşeyin çok daha güzel olacağına eminim.
zarpandit, jet lag i atlatmışın, geçmiş olsun. Dondurma da iyi gitti, merciii kaydirigubbakcemile5
waterss, çok az kalmış, tarihin belli olmasına çok sevindim. Evladın gönlüne göre güzel huylu, güzel bahtlı olsun inşallah, sağlıkla kucağına alasın :Saruboceq:
hülya, hoşgeldin. Daha nice huzurlu, güzel tatillere inşallah.
Kinder, adet günlerimiz aynıymış. Tez zamanda erverdi, sen, ben hamişlik haberiyle sallayalım şu sayfayı.opuyorumnanaktan Pek ağlak olduk son günlerde sempatiksalakcinni Çöpe giden yumurtalarına çok üzüldüm canım, böyle gördükçe okudukça kendimden utanıyorum kuru gürültü yaptım diye. Bu tüp işleriyle ilgili pek bilgim olmadığı için soruyorum neden oldu? Üzülmeyeceksen eğer tabii, anlatırsan sevinirm.

merye, sen nasılsın? miden ne alemde? zencefilli çay ve ballı çörek otu mideyi rahatlatır, bulantıyı önler derler ama gebelikte sakıncası varmı onları kullanmanın bir bilene danışmak lazım canım. Ben çok faydasın görürüm, gastrit ataklarında filan.

selamlar herkese,
biraz daha bakınayım, bakalım atladığım var mı, varsa da affola a.s.

Son düzenleme:
herkese merhaba;bugün gittim nöroloğa....güzel ilgilendi..hani filmlerde olur ya çekiçle muayene..işte öyle şeyler...sağ,sol ,hareket takip filan...2 MR istedi.biri ilaçlı.beyin damarlarını görmek istemiş.herhangi bir tıkanıklık varmıymıymış diye.kan pıhtılaşmasına sebep olurmuş.diğer bütün kan tahlillerimi istedi.bugün çekildim MR'ı..yaklaşık yarım saat sürdü.sonrasında sersemleştim biraz.bir tanıdığa gittim uzandım.yollarda serilmiyeyim diye...perşembe film sonuçlarını alıp gideceğim tekrar.aspirine başlatmaktan bahsetti.ayrıca sanırım Memorialin hemotoloğunu da arıyacak görüşecek...
işte böyle...neyse halim çıksın falım.filmim.
zarpandit;ko kültürü bana uyguluyacaklardı vazgeçtiler.diğer tüp bebek yöntemi ile arasındaki başarı farkında bir değişiklik olmuyormuş.bu yüzden artıı gerek görmüyorlarmış.(yaklaşık 1 yıldır mı 2 yıldır mı ne....yalan olmasın şimdi)yapmıyorlarmış.öyle demişti Hale Hanım..başka bir sitede ise bir hastaya uyguladıklarını okudum.bu durumu sorduğumda hasta kendisi istemiş ko kültüürü öyle yazmış KKya bir bayan.
halaa biraz sersemim.görüşürüz yine.azıcık uzanayım.hoşçakalın.sevgiyle kalın.

Erverdi'cim, iyi detaylı bir şekilde bakıyorlar sevindim ne gerekiyorsa testlerden sonra uygulanır, dinlen kendine gel bugün bayağı yorulmuşsun yarına dinlenmiş olursun. Öptüm seni geçmiş olsun.

Erverdi, geçmiş olsun. Korkmuştum bugünde girişimsiz kalacaksın diye. Detaylı muayeneye sevindim, inşallah ciddi birşey yoktur. Haydi dinlen bakalım biraz...

Perşembe ben de tüp sıpacıya gideceğim, görüşeceğim. Bugün randevuyu aldım.

Kinder, benim kırmızılar göründü bugün :) Darısı sana artık ...

Ha bu arada, dün benim 4 ayaklı bebişlerim, kuzucuklar çok ilgi gösterdiler bana. Canlarım benim, resmen gelip sarıldılar, koyun koyuna uyuduk :)

O kadar şarkılardan dem vurduydum, en azından "bir kedim bile yok" demiyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…