Absynth, [/B] Bence de biraz nefes almakta fayda var. Zaten doktorlar basarisiz bir tedavi arkasindan bir yada iki adet doneminin gecmesini oneriyorlar. Ne guzel kedilerin sarilmis, seni teselli etmisler. Bu arada "tup sipa merkezi" deyimine cok guldum.

Diger tedavinle ilgili olarak da ne kadar sanslisinki erken teshis etmisin, bu cok buyuk bir nimet canim. TR'de iken hastanede bir dergi okumustum, kisilere farkindaligi nasil yayariz diye calismalar varmis cunku TR'de 2020 yilinda kanserli hasta sayisinin cok artacagindan supheleniyorlarmis. Ozellikle meme kanseri Akdeniz'de yayginmis, isin komik tarafi "Akdeniz diyeti" oneriyorlar. Bundan ben Akdenizde yasayanlarin bu diyeti cok yapmadigini cikariyorum. Ben de tatlilara hic dayanamiyorum.
Bu arada Hakan Yarali'nin ismini ben daha once duydum. Biz daha once Ankara'da yasiyorduk. Bundan bir kac ay once merkez arastirirken oneri uzerine, onlarin merkezine de detayli mail yazdim ama bana kendisinin yazdigi cevap cok ilgisizdi. Umarim
yuz-yuze gorusmede cok daha farklidir ve sizi mutlu sona ulastirirlar. Biz sonunda Istanbul'a karar verdik ama sizin icin Ankara daha uygun olacak.