38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi canim sakin uzme kendini. insallah olucak buna inaniyorum. Sen de anne olucaksin, kizini kucagina alip opup koklayacaksin inan bana.
cok sevgiler

roniyam;teşekkürler desteğin için...gelgitler oluyor işte.

ne güzel yazmışsın.okuması da güzel...sağoll

üzgün çiçekçi geldi hanııımm...günaydın hanımlaaaaaarrrrrrr.çiçeklerim var almazmısınız?
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

üzgünüm müzgünüm.ama yine çiçek satarım...yerimseniben...

Günaydınn güzeller olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan a.s. a.s.
size sertabın şarkısını yolluyorum yoksa yumurta bahçemin eski şanı sebebi yaşlanmam ve koparılan yumurtalarım :a015: :a015:

Ben yazdım kadere hüznü perişanı
Sonu gelmez yine de bitemez ümitler
Ama yoksa bahçemin eski şanı
Sebebi koparılan çiçekler

Arkadaşlar Merhaba,

Dün sabah mesajımı yazarken bayağıda yazmıştım sonra site gitti geldi ve tüm yazdıklarım silindi bir daha yazma fırsatım olmadı. Bu sabah yeniden yazıyorum umarım gitmez. Ben iyiyim haftaya izne ayrılacağım. Takriben doğumdan 3 hafta önce olacak ama yorgunum , biraz da kendime bir zaman dilimi ayırmak istiyorum. Dr kontrollüm iyiyidi. Böyle giderse 18 Ağustos'da bebeği alırız dedi. Tarihi belli olunca heyecanlandım.

Absynth, merhaba yazdıklarını okurken duygulanmamak elde değil. Arkadaşım her sıkıntılı günün güzel bir günü olacaktır. Önce sen önemlisin, sağlığın önemli, hastalığının tedavisini hiç aksatma derim , dr unun talimatlarına göre yine denemelerini yaparsın. Çok kötü bir kaza atlatmışsın çok büyük geçmiş olsun aman dikkat et ara kullanırken dalmak bir felaketi getirir ki çok şükür ucuz atlatmışsın. Buradaki ortam, arkadaşlar hem bilgi hem de manevi yönden son derece destekçiler iyi ki bu ortamdayım dedim. İnan bana hamile kaldıktan sonra bile başka topiklere abone olmadım nadiren ilgili konulara baktım ama buradan ayrılmak hiç içimden gelmedi. Ağlamak insanı rahatlatır, iyi yapmışsın çok istediğin sıpana Allah seni kavuştursun dualarım seninle ama önce sağlığın arkadaşım. Zaman daralıyor diye strese girme, yumurtaların olduğu sürece ve iyi doktorlarla bu iş olur neden olmasın ? ama önce can yani sen geliyorsun. Hayat güzel ve halen gençsin unutma lütfen.

Deniz Bulut'cum yaşanılan ve yaşanacak sıkıntılar bitmiyor maalesef , güzelliklerin yanında sıkıntılarda var, benim de yaşadığım sıkıntılar var ama uzun zamandır kafama takmamayı öğrendim. Zor ama başarabiliyorum çoğu zaman. Gece yatağa girdiğimde eğer o sıkıntı halen devam ediyorsa içimden şöyle derim hep şimdi uyumam yarına dinç kalkmam lazım yatakda üzülsem kendime edeceğim uyuyayım uyandığım zaman kaldığı yerden gerekirse devam ederim bu taktik ben de çok tuttu..şimdi bir oğlun olacak sorumlulukların artıyor önce canına bak, sen hep hayırlısını istedin hepimiz gibi Allah onu sana verdi. Şimdi artık iyi midir kötü müdür diye düşünme..iyi olacak tabi neden olmasın ? Sen güçlü bir insansın..

Esterya'cım, Allah sağlıkla bir avazda bebeğini kucağına almış ol inşallah..Allah anneli babalı büyütsün.

Erverdi'cim, duygulu insan sen de kızını bir gün kollarına alacaksın hiç ummadığın bir anda gelecek ama çok ağlatmaya kıyamayacaksın, poposuna vur tabi beklettin diye..Nöroloğu ihmal etme. Ben iyiyim en üstte durumumdan bahsetim.

Zarpandit ve Merye beni sormuşsunuz iyiyim sağolun. Merye'cim yazılanlardan çıkardığım kadarı ile hamilesin Allah tamamına erdirsin. Zarpandit'cim sen de hayırlısı ile en kısa zamanda uğraşılarının karşılığı bebeğine kavuşup buradan güzel haberler vereceğine inanıyorum.

Kindersms,'cim sen nasılsın ? regli oldun mu ? dr ne dedi ?

Badenur'cum, nasılsın ? tedavine başlamışsındır umarım. Herşeyin bugünkü tıpta bir çaresi var aslında fertilite konusunda ne başarılar var sen yeterki moralini ve gücünü kaybetme.

Roniyam merhaba, Beren nasıl ? sen nasılsın ? ele avuca gelmeye başlamıştır, sağlıkla büyüt hayırlı bir evlat olsun.

Hülya'cım, tatilden döndün mü ? oğlun nasıl ? tatiliniz nasıl geçti umarım iyice dinlenmişsindir.

Vanilya'cım, sen de iyisindir umarım.

Yağmursesi, seni çok uzun zamandır görmüyorum Temmuz 13 gibi tedaviye başlayaktın nasıl gidiyor ? belki yazdın ben okuyamadım

Adını şu an için hatırlayıp mesaj yazamadığım tüm arkadaşlara da selam. Sorunu tespit edip planlı programlı hareket edince bir de iyi bir doktorun yönlendirmesi ile burada bir çok arkadaşımız isteklerine kavuştu lütfen kararlı ama bir o kadarda kendimizi yıpratmadan çünkü moralsiz hiç bir şey sonuç vermiyor. Çalışmalara devam edeceğiz. Ama önce kendi sağlığımız, biz olmazsak hiç bir şeyin anlamı yok..

Arkadaslar Gunaydinlar,hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Ohhhhh sitemiz yeniden gelmis. Sabah baktim, hic acilmiyordu, sanirim arada bazi kayip yazilar da oldu.

Operim hepinizi...opuyorumnanaktan

selam kızlarr kızı istedik verdiler geldik. nasılsınız iyi misiniz? geçmişe bakayım.
erverdi bişi demiyorum afiyet olsunn.
kinder deniz selam kızlar.
görüşürüz

Alabama, hayirli olsun, sira bebekte....Zaten sen kiz hemen evlenmeye hevesli demistin. Evlensinler hemen de bebek yapsinlar. Eskiden ben hemen evlenip cocuk yapanlara kizardim " Ne o oyle kapici esleri gibi hemen evlenip cocuk yapiyorlar diye" Buyuk soz soylemisim! Hala cocugum olmadi, hala cabaliyorum.:kedi:

Alabama'cım, senin de iyi haberlerini alıyorum çok seviniyorum her şeyin yolunda gitmesine sevindim. Oğlun olacağını öğrendim. Hayırlı , anne babasını seven sayan bir evlat olsun. Kızı , erkeği hepsi bir ne kızlar var anne babalarına zulm eden onları üzen ben de hep hangisi hayırlısı ise olsun diye dua ettim.

Down sendromu riski çok çok düşük bir olasılık doktorun dediği gibi. Ancak %100 sonuç istiyorsan AS yaptırılabilir. Ben yaptıranlardanım.

Tatilde de dinlenmişsindir. Ben bu yaz tatile çıkmak istemedim. Sıcaklarda çok zor olacaktı benim için çünkü sadece kendim değilim bir de 5 yaşında kızım var o beni ayrıca yoruyor bir de sıcak hiç göze alamadım ama ihtiyacım da yok değil artık seneye kısmet olursa diyorum.

Bir kaç hafta Sonra detayLI USG derken hazırlıklara başlarsın.

evet sonuç geldi :bbo:

hCG (Total) 1.10 mIU/mL
Test tekrarlanarak sonuc teyit edilmistir.

benim nazlı bebenin şarkısı " tutunamadım... tutunamadımmm..."

hay allahım ne diyeyim, kısmet...

absynth, gecmis olsun canim. Bir dahaki sefere insallah. Ben sana kaybolan bir yazimda, burada herkesin snei cok iyi anlayacagini yazmistim. Ilk denememeniz miydi? Daha once hic gebelik olusmusmuydu? Herhengi bir sorun teshis edilmis miydi? Hic soru sormadim, eger rahim filmi filan cektirmediysen cektirmeni oneririm. Hala "Umudumuz"var.olumunekankayizsmile

Erverdi ve absynth, uzuntu gozyaslariniz sevinc gozyaslarina donussun en kisa zamanda arkadaslar. Cok hassas seyler yazmissiniz, ikinize de kocaman sariliyorum ve uzuntunuzu paylasiyorum. Ne de olsa uzuntuler paylasildikca azalir; sevincler paylasildikca cogalirmis.olumunekankayizsmile

"Hayirlisi olsun" deyiminize kesinlikle katiliyorum.

Erverdi, bamya meselesini simdi anladim. Umarim bu seferki norolog sana olumlu seyler soyler canim ve tedavine yakinda baslayabilirsin.

absynth, doktor ve testlerde her seyin yolunda gitmesini dilerim. Sarkilarin cokkkk icli...kaydirigubbakcemile3

Sevincli cicekci Erverdi, guzel buketlerini aldim cok tesekkur ederim. Keyfin biraz yerine gelsin diye sana ve absynth'e super boy karamelli dondurma gonderiyorum.
:icecream: :icecream:

Kindersms cicekler icin sagol canim. Yine taze, cift sarili yumurtalar ureteceksin tatlim, merak etme yumurta sepetin yine dolacak.:Saruboceq:

Ayyy Waterss Bebek aslan burcu olacak! Hayirli - saglikli dogumlar olsun. Darisi bizlere insallah, biz de burada once hamile sonra da dogum tarih ve haberlerini veririz. AMIN!
:Saruboceq:

waters tatlım
güzel güne az kaldı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kocaman maşallah sana 18 ağustos büyük gün

tatlım ben hala olmadım 22 sinde 2.reglimin gelmesi lazım bari onuda bekleyim dedim :çok üzgünüm::uhm::uhm:

Kindersms Merhaba Canim,

Doktorum hic bir sey onermedi ama ben folik asit ve antioksidan aliyorum. Jet-lag'den yeni kurtuldugumuz icin daha yeni yeni kendimize geliyoruz. Eski notlarima bakip yumurta kalitemi artiracak seyler yapacagim, istersen sana da yazarim. Ben de cift sarili istiyorum, biri kiz biri oglan! AMIN!:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…