- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.538
- 723
Erverdi canim sakin uzme kendini. insallah olucak buna inaniyorum. Sen de anne olucaksin, kizini kucagina alip opup koklayacaksin inan bana.
cok sevgiler
Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize gerçekten a.s.
erverdi, şiir hakikaten çok güzel.
Biliyorum, herkesin kendine göre mücadelesi, dertleri var. Hepimizin amacı ortak, dertleri farklı...
Buradaki birçok kişinin defaeten yaşadığı hayalkırıklığı belki ama yine de her seferinde aynı şok etkisini yaratıyor herhalde...
Benimki ilk şok, vakit daralıyor endişesi, sağlık, bakabilir miyim, ömrüm vefa eder mi, hayırlısı mı böyle vb. vb. endişeleri...
Katıla katıla ağladım rahatladım biraz ...
Bu şekilde bir babamı kaybettiğimizde ağlamıştım bir de ocak ayında kanser olabilme ihtimali yüzünden :) Ağlayabilmek bile büyük nimet, her zaman kolay kolay başaramıyorum :)
Aşağıdaki şarkı bizim düğün şarkımızdı, hayatımda hiç o kadar eğlenerek dans etmemiştim. Benim için anlamı büyüktür çünkü eşim denizci ve görevleri sebebiyle 2-3 kere düğün tarihi değiştirmek zorunda kalmıştık. Bir türlü kavuşamıyorduk. Evlendiğimiz gün bu şarkı eşliğinde zafer kazanmış komutan edasındaydım...
Evlendikten sonra aradan yıllar geçti, işyerinde çok iyi olan mevkimi ve maaşımı bırakarak eşimin yanına görev yerine gittim, aylar süren işsizlik, ev hanımlığına adapte olma çabaları derken eşime 6 aylık Bosna görevi çıktı. Beni köy denebilecek biryerde bıraktı, göreve gitti mecburen. Onun gittiğinin ertesi günü araba kullanırken bu şarkı çalmaya başlamıştı ve beni çözmeye yetmişti. Ağlamaya başlamıştım...
Bir yandan da "kızım saçmalama, bu kafayla kaza yaparsın" diye düşündüm. Daha düşünmeye kalmadan kaza yaptım zaten! Kamyon, tır trafiği çok yoğun bir bölgede tam viraj dönüşü taklalar taklalar.... ve sonunda arabanın tam da yolu kesecek konumda durması...
Araba pert oldu ama şansıma ne bir araba geçti o sırada, ne de şoför mahali tamamen ezilmiş olmasına rağmen ciddi yara aldım . Sıska olduğum için emniyet kemerinin arasından kaymışım...
Bu şarkıyı bugün bu niyetle dinleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama hayat işte, neler getireceği hiç belli olmuyor. Bugünkü algılama şeklimi göstersin diye aşağıda sözlerini biraz değiştirerek yazıyorum,
Geç kalacaksın, hiç yok zaman!
Düşünme sakın, olma pişman
Yanlız kalamaz hiç bir yaratık
Vakit yok, gemi kalkıyor artık...
Ah o gemide sende olsaydın, açık denizlere yol alsaydın
Vız gelirdi hersey inan bana, yeterki sen bana varsaydın...
Hayat zalim, yolları dürüst
Bir damla güneş, sonra hep güz
Mutlu olmak en büyük varlık
Vakit yok, gemi kalkıyor artık
Ah o gemide sende olsaydın, açık denizlere yol alsaydın
Vız gelirdi herşey inan bana, yeterki sen bana varsaydın....
Ben bu çocuğu istemişim arkadaşlar ya, hem de nasıl anlatamam. Şu anki üzüntüm "ya hiç gelmezse" üzüntüsü...
Şu an "out of order" durumları. Kısa devre yaptı. Kısa zamanda toparlanıp aranıza dönerim inşallah...
selamlar.
erverdi hep hayırlısını istedik
şu an burada yazmıyorum ama son zamanlarda başıma gelen maddi manevi bazı olaylardan sonra hep soruyorum kendime acaba bebek iyi midir doğru muydu olması diye ama sonra da diyorum ki hep hayırlıysa olsun dedim bebek varsa vardır bunda da bir hayır. olmayacaktıysa onda da bir hayır olacaktı. rabbim inşallah güzel yazılar yazmıştır. her sıkıntıdan sonra elbet şafak doğar boshayallersmilehepimiz için inşallah :Saruboceq:
selam kızlarr kızı istedik verdiler geldik. nasılsınız iyi misiniz? geçmişe bakayım.
erverdi bişi demiyorum afiyet olsunn.
kinder deniz selam kızlar.
görüşürüz
evet sonuç geldi :bbo:
hCG (Total) 1.10 mIU/mL
Test tekrarlanarak sonuc teyit edilmistir.
benim nazlı bebenin şarkısı " tutunamadım... tutunamadımmm..."
hay allahım ne diyeyim, kısmet...
Günaydınn güzeller olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan a.s. a.s.
size sertabın şarkısını yolluyorum yoksa yumurta bahçemin eski şanı sebebi yaşlanmam ve koparılan yumurtalarım :a015: :a015:
Ben yazdım kadere hüznü perişanı
Sonu gelmez yine de bitemez ümitler
Ama yoksa bahçemin eski şanı
Sebebi koparılan çiçekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?