MERHABA,,
BENDE 38 YAŞINDAYIM VE ANNE OLMAYA ÇALIŞIYORUM,,İLK MİKRO DENEMEM NEGATİF( ŞİMDİ 2.DENİCEM KISMETSE,,
UMUT TÜP BEBEK MERZ.DÜŞÜNÜYORUM,,
YAŞ İLERLEYİNCE ŞANS DA AZALIYO MALESEF,,
YUMURTALARDA AZALIYOO,,ŞU YUMOŞLAR İÇİN ARTIRMAK İÇİN NE YAPMALI NE ETMELİ,,NE YEMELİ ,,NE İÇMELİ ?Çok üzgünüm çoook
MERHABA,,
BENDE 38 YAŞINDAYIM VE ANNE OLMAYA ÇALIŞIYORUM,,İLK MİKRO DENEMEM NEGATİF( ŞİMDİ 2.DENİCEM KISMETSE,,
UMUT TÜP BEBEK MERZ.DÜŞÜNÜYORUM,,
YAŞ İLERLEYİNCE ŞANS DA AZALIYO MALESEF,,
YUMURTALARDA AZALIYOO,,ŞU YUMOŞLAR İÇİN ARTIRMAK İÇİN NE YAPMALI NE ETMELİ,,NE YEMELİ ,,NE İÇMELİ ?Çok üzgünüm çoook
Günaydınlaarrr,,
arkadaşlar,,canlarım yaaa hepinize teşk.ederim,,bana moral verdiniz,,
evet benim ilk bebişim olucak inş.(rabbim nasip ederse),,merkez konusunda da bende tereddütlüyüm o yüzden burada yazılanları okuyorum,,
ahh keşke bi kafamdan atabilsem,,bi stressiz olabilsem(
hadı bakalım kımler hamış kalacakkkkkkkk..haberlerınızı beklıyorum
ben 42 yaşındayım 10 kasımda mikroenjeksiyon oldumsonucunu bekliyoruz yumurtalarım çok iyi diyor doktor 30 yaşındakilerde bile böyle yok diyoröncelikle stres etme yaşım geçiyor diye vücudunda ona göre kendini ayarlıyorbol bol folik içeren besinleri tüket beslenmene dikkat et
hadi bakalım kızlar kaydirigubbakcemile5 bizi bir tane kesmez ikiz üçüz olsun inş:Saruboceq:
CANIMMM İNŞ.SAĞLIKLI HAYIRLI OLSUNLARDAA:Saruboceq:
Moteta canım neler yapıyosun mesela ?
Ben çalışıyorum ,,ama çalışırken bile aklımdan çıkmıyoo
buradan kısmetse bütün gelişmeleri yazıcam,,
bugün cuma ve şuan tam cuma saati,,
rabbim inş.tüm anne olmak isteyenlere tez vakitte bekletmeden verir meleklerini ,,,amiiiinnnn
hadi bakalım kızlar kaydirigubbakcemile5 bizi bir tane kesmez ikiz üçüz olsun inş:Saruboceq: