38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hülya günaydın canım sen ne alemdesin son durumlar nedir?

Günaydın Alabama'cığım.Benim hormonlar bu ara şaştı biliyormusun.Hani tatile gitmeden ya cuma günü olayım ya da hiç olmayayım demiştim.Benim adet durdu durdu pazar günü oldu.4 temmuzda.Otele giriş tarihimiz de 5 temmuz.Neyse dedik tabi.Adet adet gibi değil ki.Pedi koyuyorum hiç birşey gelmiyor.Hiç ped kirlenmeden 4-5 gün geçti.Koymayınca da insan korkuyor tabi yazın açık renk kıyafet giyiyorsun.Günlük ped kullandım bikiniyle genelde.Günde birkaç damla o kadar.Bu tatil boyunca öyle geçti.10 gün falan.Hamile miyim falan dedim ama benim hamileliklerim çok belirti verir hiç belirti vermedi.Neyse bu ay hiç ovulasyon testi de kullanmadım.Çünkü ne bir kasık ağrısı ne akıntı hiçbir belirti olmadı.Ben de takmadım aslında.O adetten sonra 17.gün yine kanama başladı.Şu anda yine adetliyim yani.Şimdi de diğerine göre biraz geliyor işte.Dr'a gitmem lazım ama bilmiyorum bu ara gidemem işlerim yoğun.

Sahi Deniz'in de dediği gibi o seyirmeler kesinlikle bebek onu söyliyeyim.Birkaç zamana kadar daha kesin anlarsın sen de canım.

Arkadaslar Gunaydin,a.s.

Deniz, Alabama bunlar gebeligin getirdikleri sanirim ama bebek icin ugrastiginiz su an bizim durumumuzda oldugunuz zamanlari dusunup yine de keyfini cikarin demek istiyorum. (Ben hamile olunca size sikintilardan bahsederken siz de bana yazarsiniz.)yerimseniben Yaa ben de istiyorum o baloncuklardan filan yaaaa yoksa oynamiyorummmmmm.:umursamaz: Deniz, yarin sonuclarin harika cikacak, her sey yolunda, degerli bebek bunlar! Umarim doktorlariniz bu agrilar icin size cozum yollari getirir.

ay bir fıtığım eksikti :roflol:aman yarınki test iyi geçsin sağlıkla büyüsün de fıtık falan neyse sonra hallederim. bunu da bir sorayım. herhalde bu ağrı işi pek zayıf şişman hamile dinlemiyor. bünye işi. aman sağlıkla gelsinler de salak ben isterim istemem oldu oluyor derken bu yaşı buldum!

Günaydın arkadaşlar a.s.
Çiçekçi hanım doktorda bugün herhalde, onun yerine benden gelsin bugünlük a.s.a.s.a.s.
Hamişler, allah kolaylık versin. Ağrılarla zor olur hakikaten ama baloncuklara bende heveslendim :1hug:
Deniz, yarınki USG için bol şans. Beklediğinden de iyi çıkmasını dilerim.
Merye, canım o kadar ağırlaşmana üzüldüm. Mide bulantıları için sea-band denen şey çok tavsiye ediliyor. Dayanamazsan bir dene istersen. Senin kontrolün ne zamandı?

Hulya, senin adet hakikaten sasirmis iyice, biz de olunca bir turlu olmayinca bir turluyuz degil mi?
Bence islerini bir kac saatligine dusunmeden doktora git derim, durumundan haberi olsun. Gecmis olsun canim.

Erverdi, bugun doktordasin sanirim. Umarim olumlu sonuclarla gelirsin. Deniz'in dedigi gibi guzel bir genel kontrolden gectin, kar kardir bu arada...

Bugun sabah ben de ortapedi doktoruna gittim. Bir cogunuz bana kizacak yada garipseyecek ama iki yil once bir selale gezisinde ayagim kaydi ve sol elimin uzerine dustum. O zaman hic canim filan yanmamisti, ertesi gun bir agrimsi sizi hissetmistim ama ne morarma nede baska bir sey vardi, o yuzden de doktora gitmemistim. Bu olay oldugunda gecici bir sure icin Amerikadaydik ve orada doktora gitmeyi cok gerekli gormemistim ve ustelik saglik sigortam da yoktu. Neyse donuste iyiydim doktora gitmedim ama o donemde sol kolumu mumkun mertebe kullanmamaya kendimi alistirmistim hala da oyleyim aslinda. Ama bu haftanin basinda ne yaptim bilmiyorum, zorladim mi hic hatirlamiyorum, kolum agrimaya basladi. Bugun ultrason cekildi ve herhangi bir iltihap var mi diye de kan verdim. Haftaya gorecegim doktoru ama kolum hala agriyor. Bir yada bir kac sinir donmesinden supheleniliyor.eyvahedigeldismile

inşallah canım inşallah. ben çocuğum olurken adam yok zaten yaşlandım diye hamileliği kafadan atmıştım. sonra adam olsun olmasın diye isterken çok geç kaldım artık olmaza öylesine inanmışım ki şu an bebek oynuyor hala inanasım gelmiyor. hala benim olmaz birşey olacak diye bir korku var içimde. arkadaşlarım bebek doğup da kucağına verince buna da 2 tokat atmak gerek kendine gelmesi için diyorlar daha önce yazmıştım galiba. sanırım 2 tokat da kesmeyecek beni sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae:roflol:

şimdi senin adet başlangıcın ne zaman karışmıştır da şu yeni adette 2.-3. gün fsh-e2 baktırsaydın. hoş bazen oluyor böyle de bir sonraki adet de böyle tuhaf olursa hormonlara baktırıp bir doktora gidever bari. sen bu tüp işini ne zamana kadar erteledin?

Son düzenleme:

Valla kedici biliyor işte hemen sorunları sempatiksalakcinni Hergün veya günaşırı süpürge tutuluyor mecburen. Haftada 1 de detaylı temizlik. Bunlar yapılmazsa eğer tüy topakları uçuşuyor evde :kedi: Hele şimdi, bu sıcaklarda tüylerini ok gibi fırlatıyorlar resmen.

Koltukların üzerine kılıf dikiyorum mecburen. İlk koltuklarımız öyle 8 sene idare etti. 2 sene önce büyüdüler artık diye heveslendik yeni koltuk aldık, bu sene onlar da tamamen parçalandı, şimdi üstlerinde koltuk kılıfı var yine. Sen 6 sene iyi korumuşsun vallahi kaydirigubbakcemile3

Perdelerin durumu daha kötü, gören acır yani :) Zaten salon perdeleri 4 kere kornejiyle beraber indi aşağıya, bir daha indirirlerse takacak yer kalmadı artık...

İlk evlendiğimde malım nasıl kıymetliydi, bu sıpalar değiştirdi beni resmen :)

absynth, cicekler icin tesekkurler. Bu da sana a.s.

Merye'nin Anatolia ile ilgili yazdigini okudum. "Ilgisizler" Ama tabii basarili iseler ilgisizliklerini gormezlikten gelebiliriz.fisfisfis Sizin preseed uygulamalari fikri cok iyi bence, bu arada senin "Denizci" artik yakininda degil mi?

Merye, doktora gittiginde zencefilin sana iyi gelip gelmeyecegini bir sor bakalim eger bir sakincasi yoksa normal kisilere faydali.

Deniz, hele bir bebegini al kucagina, o zaman tokatlanmaya ihtiyacin kalmayacak canim. Simdi sen bu tokattan bahsedince aklima bir komedi filmi geldi. Tecrubeli doktor, yardimcisina dogumu ogretmeye calisiyor ve doguma birlikte giriyorlar. Bebek geliyor...Tecrubeli doktor ona popoya iki saplak diyor...Taze doktor da saplaklari annenin poposuna atiyor!sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ya zarpandit, ben bugün randevuyu iptal ettim. Basiretim mi bağlandı nedir tüp işine girişmeye gönülsüzüm, belki de hazır değilim daha. Sizler de "ilgisiz" deyince vazgeçtim. Önce şu onkologla konuşayım, sonra belki giderim. Bugün normal doktoruma gideceğim, bu ay folikül varmı onu göreyim hiç olmazsa ama ilaç filan kullanmaya pek niyetim yok doğrusu. Preseedi de bir umut diye aldım. Zaten klomen çok kötü yaptı beni, hakikaten kuruluk vb. çok şikayetim oldu. O yüzden ilaç kullansam bile belki faydası dokunur onun. Çok pahalı ama yav, içim gitti alırken.

Denizci yakında evet, haftasonuları da çalışıyor ama en azından akşamları evde alkisalkisalkis

Bu arada koluna üzüldüm ama çok ihmal edilmiş lmaz: İnşallah seni üzecek, uğraştıracak birşey değildir. Geçmiş olsun. a.s.

Son düzenleme:
yok yoook zencefil hamilelere faydalı değil. sakın içmeyesin. deniz yazmıştı hatırlıyorum.

hülya vallahi iyi şaşmış bende tam öyle hatırlıyorum tatile gitcem o ara regl olcam filan diyodun. neden öyle oldu acep bencede doktora görün derim. gerçi hava stres bakıc kocanın ayağı falan derken arada öyle şaşmalar olması da normal. yeterki ciddi bir durum olmasın dimi ama. ya sorma gerçekten bende deniz gibi içimde kıpırtıyı hissedince inanamıyorum öyle bi yıllardır kendimi olmayacak diye alıştırmışım gibi şimdi aynen bende kucağıma sağlıkla alınca inancam galiba :)

inşallah canım inşallah sen de yaşarsın dileyen herkes yaşar. ama erverdiye dediğim gibi önce bizim sağlığımız. inşallah sen bu ay bir kontrollerini yaptır iyi çıksınlar . rontgen falan biliyorsun adet 12. güne kadar falan hatta daha da önce çektir. hamile kaldığım ay ben de preseed kullanmıştım. onun da faydası olmuş olabilir. inşallah sana da şans getirir.

ey bak yüz veya popo tokadı yemiş ya vereliniortak

zarpandit ihmal etmişsin kendini. inşallah bi sıkıntı çıkmaz. e baya baya o kullanmadığına göre sıkıntısını çekmişsin. kendimize gelince nasıl ihmalkar oluyoruz. heralde kendimle ilgili tüm hayatım boyunca bi tek bu çocuk mevzu için bu kadar doktor doktor aşındırmışımdır. çok şükür ondan hariç hiç işim olmadı kendileriyle. aman olmasında zaten.

evet bende söyliyeyim mi diye düşündüm sen söyledin absynth iyi de yaptın. sabah 6 da orda olcakmış sanırım. allah yardım etsin iki operasyonda iyi geçsin inşallah tüm sorunları hallolsun. allah onada hepinize hepimize güzel evlatlar nasip etsin.

absynth, ben sizi o doktorla ilgili olarak olumsuz etkilemek istemedim. Sonucta Merye'ninki basarili, en yakin ornegimiz O....Ama bu tur arastirmalarda olumlu seyler duymak insani psikolojik olarak rahtlatiyor galiba...Tabii bazisi olumlu seyler yazarken bazisi da tam tersi olabiliyor ama sizin simdi Onkolog ile once gorsme fikriniz bence cok daha iyi olmus. O gorusmeden sonra belki daha rahat karar verirsiniz, preseed'in de bir cok faydasi var, umarim tupe hic gerek kalmadan dogal yoldan olur, surpriz olur.:Saruboceq:

Merye, zencefil hamilelere iyi degilmis, Alabama yazmis, doktoruna sormana gerek kalmadi. Ama en azinda ne iyi gelir onu sorarsin, biz de ogrenmis oluruz.yerimseniben

Alabama, ihmalkarligimi biliyorum surekli yasadigim bir agri olmadigi icin sanirim cok ciddiye almadim, haftaya gorecegiz ne kadar ne oldugunu....bilmiyorumkismile

Badenur'a simdiden cok gecmis olsun diyorum ve yarin O'nun sanal da olsa elinden tutuyorum. Her sey cok guzel olacak.:Saruboceq: :Saruboceq:

evet badenur hem laproskopi hem histeroskopi olacak. inşallah tam ve kesin düzelir son olur bu

yaaa benim ayaklar çok büyüdü. ben 50 kiloyken de 70 kiloyken de hep 36 giydim. başta arkadaşlar dur sen heryerin şişecek 38-39 olmayacak diyorlardı ben de abartıyorlar benimki en fazla 37 olur diyordum. öğlen gittim 38 numara ayakkabı ve terlik aldım. siyah renkte ortopedik gibi 1 tane var idare ediyor ama yakında o da olmayacak sanırım. siyah da almalı aldığım kahveydi. kışa da kapalılar olmaz. gidip 1-2 çift de rahat kışın da giyilebilecek gibi ayakkabı almak lazım. ya da arkadaşlara mail atayım : kocaayaklar sıkıldığınız ayakkabılarınızı atmayınız bana veriniz diye delikafadulden

alabama altınyunus merye (waters zaten biliyordur) bakın kasım hamilelerinde biri önermiş yiğeninde işe yaramış :
Alayan bebei sakinletirmenin 5 yolu - Hrriyet

bu yatırırken sabitleme işini bir arkadaşım da önermişti. bebeği bunaltmadan kundaklarsan yani kolları fazla oynamayacak sabit kalacak şekilde daha rahat uyuyorlarmış bebekken ilk birkaç ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…