hülya günaydın canım sen ne alemdesin son durumlar nedir?
bu arada benim arkadaşım ikinci hamileliğinde aynı sıkıntıyı yaşadı doktorlar sebebini bulamadı kendiside manken gibi zayıftır bu arada. kendi kendine tespit etti ki kasığında fıtık varmış. dediği gibi de çıktı gerçi o fıtıkla o sıkıntıyı çeke çeke hamileliğini geçirdi çokşükür ve doğduktan sonra da geçti. sende de olabilir.
Arkadaslar Gunaydin,a.s.
Deniz, Alabama bunlar gebeligin getirdikleri sanirim ama bebek icin ugrastiginiz su an bizim durumumuzda oldugunuz zamanlari dusunup yine de keyfini cikarin demek istiyorum. (Ben hamile olunca size sikintilardan bahsederken siz de bana yazarsiniz.)yerimseniben Yaa ben de istiyorum o baloncuklardan filan yaaaa yoksa oynamiyorummmmmm.:umursamaz: Deniz, yarin sonuclarin harika cikacak, her sey yolunda, degerli bebek bunlar! Umarim doktorlariniz bu agrilar icin size cozum yollari getirir.
Günaydın Alabama'cığım.Benim hormonlar bu ara şaştı biliyormusun.Hani tatile gitmeden ya cuma günü olayım ya da hiç olmayayım demiştim.Benim adet durdu durdu pazar günü oldu.4 temmuzda.Otele giriş tarihimiz de 5 temmuz.Neyse dedik tabi.Adet adet gibi değil ki.Pedi koyuyorum hiç birşey gelmiyor.Hiç ped kirlenmeden 4-5 gün geçti.Koymayınca da insan korkuyor tabi yazın açık renk kıyafet giyiyorsun.Günlük ped kullandım bikiniyle genelde.Günde birkaç damla o kadar.Bu tatil boyunca öyle geçti.10 gün falan.Hamile miyim falan dedim ama benim hamileliklerim çok belirti verir hiç belirti vermedi.Neyse bu ay hiç ovulasyon testi de kullanmadım.Çünkü ne bir kasık ağrısı ne akıntı hiçbir belirti olmadı.Ben de takmadım aslında.O adetten sonra 17.gün yine kanama başladı.Şu anda yine adetliyim yani.Şimdi de diğerine göre biraz geliyor işte.Dr'a gitmem lazım ama bilmiyorum bu ara gidemem işlerim yoğun.
Sahi Deniz'in de dediği gibi o seyirmeler kesinlikle bebek onu söyliyeyim.Birkaç zamana kadar daha kesin anlarsın sen de canım.
ay 3 kedi diyince çok güzel de tüyleriyle nasıl başa çıkıyorsun? ben kendim elektrik süpürgesi açmayı hiç sevmem ama 3 kedi varken yer-halı -koltuk habire temizlemek gerekiyordu. gülü seven dikenine katlanır da hayvan beslemenin en zor yanı tüy toplamak valla. tabii bir de tırnakları mobilyaları mahvediyorlar. ben 6 sene sonunda (iyi koruya koruya o kadar dayandılar) tüm salon koltuklarını değiştirdim. ama yine de kedi köpek şart derim. ama bebek olmasa da 2 taneyi aşmam artık diyordum şimdi inşallah tek yeterli diyorum.
absynth, cicekler icin tesekkurler. Bu da sana a.s.
Merye'nin Anatolia ile ilgili yazdigini okudum. "Ilgisizler" Ama tabii basarili iseler ilgisizliklerini gormezlikten gelebiliriz.fisfisfis Sizin preseed uygulamalari fikri cok iyi bence, bu arada senin "Denizci" artik yakininda degil mi?
Merye, doktora gittiginde zencefilin sana iyi gelip gelmeyecegini bir sor bakalim eger bir sakincasi yoksa normal kisilere faydali.
Günaydın arkadaşlar a.s.
Çiçekçi hanım doktorda bugün herhalde, onun yerine benden gelsin bugünlük a.s.a.s.a.s.
Hamişler, allah kolaylık versin. Ağrılarla zor olur hakikaten ama baloncuklara bende heveslendim :1hug:
Deniz, yarınki USG için bol şans. Beklediğinden de iyi çıkmasını dilerim.
Merye, canım o kadar ağırlaşmana üzüldüm. Mide bulantıları için sea-band denen şey çok tavsiye ediliyor. Dayanamazsan bir dene istersen. Senin kontrolün ne zamandı?
Deniz, hele bir bebegini al kucagina, o zaman tokatlanmaya ihtiyacin kalmayacak canim. Simdi sen bu tokattan bahsedince aklima bir komedi filmi geldi. Tecrubeli doktor, yardimcisina dogumu ogretmeye calisiyor ve doguma birlikte giriyorlar. Bebek geliyor...Tecrubeli doktor ona popoya iki saplak diyor...Taze doktor da saplaklari annenin poposuna atiyor!sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?