• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

roniyam selam. kızın nasıl maşallah büyüyordur? orada yalnız mı bakıyorsun kızına yoksa biri geldi mi ya da yardımcın var mı?

Kizim iyi ama biraz cadi. Gunduzleri pek uyumuyor. Annemler geldi sagolsunlar. Tek basima zor olurdu acikcasi.
1 yasina gelene kadar kendim bakmak istiyorum kizima. Sonra ise baslayinca bakici tutmayi planliyorum.
Sen nasilsin, simdi hamileligin en rahat donemindesin, bugunlerin tadini cikart. Son aylar bayagi zor oluyor cunku

Roniyam merhaba,
Gündüz bebişle uğraşınca, bu saatlere kalıyorsun herhalde :) Allah kolaylık versin :)

Meryecim, sende anatolia tüp bebe merkezine gitmişsin herhald. Bende perşembe günü Hakan Beyle görüşmeye gideceğim. Bana yorumlarını, fikirlerini aktarabilirsen çok sevinirim. Memnun kaldın mı? Güvenilir buldun mu? Kimin hastasıydın? İlgi-alaka vb. vb.

Roniyam merhaba,
Gündüz bebişle uğraşınca, bu saatlere kalıyorsun herhalde :) Allah kolaylık versin :)

Meryecim, sende anatolia tüp bebe merkezine gitmişsin herhald. Bende perşembe günü Hakan Beyle görüşmeye gideceğim. Bana yorumlarını, fikirlerini aktarabilirsen çok sevinirim. Memnun kaldın mı? Güvenilir buldun mu? Kimin hastasıydın? İlgi-alaka vb. vb.

Canim maalesef ben gurbetteyim. ABD de yasiyorum. sizden 8 saat geriyiz

herkese merhaba;bugün gittim nöroloğa....güzel ilgilendi..hani filmlerde olur ya çekiçle muayene..işte öyle şeyler...sağ,sol ,hareket takip filan...2 MR istedi.biri ilaçlı.beyin damarlarını görmek istemiş.herhangi bir tıkanıklık varmıymıymış diye.kan pıhtılaşmasına sebep olurmuş.diğer bütün kan tahlillerimi istedi.bugün çekildim MR'ı..yaklaşık yarım saat sürdü.sonrasında sersemleştim biraz.bir tanıdığa gittim uzandım.yollarda serilmiyeyim diye...perşembe film sonuçlarını alıp gideceğim tekrar.aspirine başlatmaktan bahsetti.ayrıca sanırım Memorialin hemotoloğunu da arıyacak görüşecek...
işte böyle...neyse halim çıksın falım.filmim.
zarpandit;ko kültürü bana uyguluyacaklardı vazgeçtiler.diğer tüp bebek yöntemi ile arasındaki başarı farkında bir değişiklik olmuyormuş.bu yüzden artıı gerek görmüyorlarmış.(yaklaşık 1 yıldır mı 2 yıldır mı ne....yalan olmasın şimdi)yapmıyorlarmış.öyle demişti Hale Hanım..başka bir sitede ise bir hastaya uyguladıklarını okudum.bu durumu sorduğumda hasta kendisi istemiş ko kültüürü öyle yazmış KKya bir bayan.
halaa biraz sersemim.görüşürüz yine.azıcık uzanayım.hoşçakalın.sevgiyle kalın.

Erverdicim, hadi bakalim. Ilgilenmelerine ve alakalarina sevindim acikcasi. Umarim Persembe gunu de tedaviye baslamanda bir sakinca olmadigini soylerler ama herseyden once senin sagligin canim. Sen saglikli olmazsan bebege kim bakacak degil mi?

Co -culture ile ilgili bizim cok basarisiz denememiz oldugu icin karar verdiler. Internetten de baktim yapilma nedenlerinden biri de, basarisiz denemeler diye yaziyor, bize uyuyor acikcasi...Bir de psikolojik olarak -daha once yapilmadi ya- sanki yapilirsa olumlu sonuclar verecekmis gibi dusunuyorum.:1: Denemedigimiz bir sey kalmasin yanii...Buradaki doktoruma ben bunu deneyelim dedigimde bana karsi cikip, artik co-culture'in sadece arastirmalarda kullanildigini ve eski bir yontem oldugunu soylemisti. Ama TR'de uygulandigini biliyorum, ne cikar degil mi bir de onu deneyelim eski meski, Nasrettin Hoca'nin dedigi gibi "Ya tutarsa"?bilmiyorumkismile

Waters, harikasin canim! Bu sekilde devam...kaydirigubbakcemile3

Deniz bulut, karnin buyudu mu? Acibadem'de "doguma hazirlik" kurslari veriliyormus, bilgilerine...

Absynth, Bence de biraz nefes almakta fayda var. Zaten doktorlar basarisiz bir tedavi arkasindan bir yada iki adet doneminin gecmesini oneriyorlar. Ne guzel kedilerin sarilmis, seni teselli etmisler. Bu arada "tup sipa merkezi" deyimine cok guldum.:1:
Diger tedavinle ilgili olarak da ne kadar sanslisinki erken teshis etmisin, bu cok buyuk bir nimet canim. TR'de iken hastanede bir dergi okumustum, kisilere farkindaligi nasil yayariz diye calismalar varmis cunku TR'de 2020 yilinda kanserli hasta sayisinin cok artacagindan supheleniyorlarmis. Ozellikle meme kanseri Akdeniz'de yayginmis, isin komik tarafi "Akdeniz diyeti" oneriyorlar. Bundan ben Akdenizde yasayanlarin bu diyeti cok yapmadigini cikariyorum. Ben de tatlilara hic dayanamiyorum.:1:

Bu arada Hakan Yarali'nin ismini ben daha once duydum. Biz daha once Ankara'da yasiyorduk. Bundan bir kac ay once merkez arastirirken oneri uzerine, onlarin merkezine de detayli mail yazdim ama bana kendisinin yazdigi cevap cok ilgisizdi. Umarim
yuz-yuze gorusmede cok daha farklidir ve sizi mutlu sona ulastirirlar. Biz sonunda Istanbul'a karar verdik ama sizin icin Ankara daha uygun olacak.

Roniyam, cok kolay gelsin. Ailenin gelmesi cok iyi olmus.kaydirigubbakcemile5

Waters gun almissin, hadi hayirli olsun. Allah kolaylik versin canim.

Teşekkür ederim Roniyam, sen de kızını sağlıkla büyüt. Annenlerin yanında olması büyük destek, bir yaşına gelene kadar bakabileceksen bu da çok iyi bakıcı kızın bayağı bir ele avuca geldikten sonra devreye girmiş olur. Sana da kolaylıklar diliyorum.

yine şehit haberleri.....yine canlar gittii......ne demeli...var mı analara tesellisi...keşke son olsa...

erverdi tetkikler tam gaz devam hadi inşallah bu aşamalardan en güzel bekleyişlere geçersin.
bende sıcaklardan enerjsiz takılıyorum topikde sessiz. bazen bitakım baloncuklar hissediyorum galiba ilk hareketler ama emin olamıyorum kızlar.

Merhaba arkadaşlar,
Bugün pek rağbet yok sayfaya CADIARZU

Absynth, [/B] Bence de biraz nefes almakta fayda var. Zaten doktorlar basarisiz bir tedavi arkasindan bir yada iki adet doneminin gecmesini oneriyorlar. Ne guzel kedilerin sarilmis, seni teselli etmisler. Bu arada "tup sipa merkezi" deyimine cok guldum.:1:
Diger tedavinle ilgili olarak da ne kadar sanslisinki erken teshis etmisin, bu cok buyuk bir nimet canim. TR'de iken hastanede bir dergi okumustum, kisilere farkindaligi nasil yayariz diye calismalar varmis cunku TR'de 2020 yilinda kanserli hasta sayisinin cok artacagindan supheleniyorlarmis. Ozellikle meme kanseri Akdeniz'de yayginmis, isin komik tarafi "Akdeniz diyeti" oneriyorlar. Bundan ben Akdenizde yasayanlarin bu diyeti cok yapmadigini cikariyorum. Ben de tatlilara hic dayanamiyorum.:1:

Bu arada Hakan Yarali'nin ismini ben daha once duydum. Biz daha once Ankara'da yasiyorduk. Bundan bir kac ay once merkez arastirirken oneri uzerine, onlarin merkezine de detayli mail yazdim ama bana kendisinin yazdigi cevap cok ilgisizdi. Umarim
yuz-yuze gorusmede cok daha farklidir ve sizi mutlu sona ulastirirlar. Biz sonunda Istanbul'a karar verdik ama sizin icin Ankara daha uygun olacak.

Evet zarpandit haklısın, vakalar inanılmaz bir hızla büyüyor ve genç yaşlara iniyor. Aslında tüm dünyada böyle, ama Türkiyede de çok yaygın. Tv de filan doktorlar konuşurken hep duyarız, hiç başımıza gelmezmiş gibi gelir, öylesine dinleriz ama erken teşhisin ne büyük bir mucize ve hayat konforu sunduğunu bizzat gördüm. Sana birşey söyleyim mi, türlü çeşit ihtimal sayıyorlar ama eninde sonunda bir virüse bağlayacaklar kanser olayını bence. Zaten lenfoma vb. için bulundu, virüs sebep oluyor diyorlar. Kanser dernekleri de özellikle "hiçbirşeyi yanlış yapmasanız da kansere yakalanabilirsiniz" der zaten, çünkü insan ilk önce "nerede hata yaptım" diye düşünüyor :)
Hep söylediğimiz gibi kısmetten öte yol yok... Olacakla, öleceğin önüne geçilemiyor...

Hakan Yaralı için dediğin gibi, iki uçta çok çelişkili ifadeler var. Çok memnun kaldım, süper diyende var, senin gibi ilgisiz diyen de. İlginç geldi bana, kafam karıştı. Zaten tüp olayına girmeye korkuyorum, bir de ilgisiz, anlayışsız doktorlar iyice moralimi bozar diye endişeliyim. Bizim dayı kadın doğumcu, ona tavsiye etmişler bu ismi. Doktor tavsiyesi olunca sıcak baktım bende ama bir görüşelim bakalım, belki de tüp-müp hiç denemeden bırakacağız peşini. Bu ay preseed aldım, onu kullanayım diyorum. Madem kendi halimizdeyiz :)

yine şehit haberleri.....yine canlar gittii......ne demeli...var mı analara tesellisi...keşke son olsa...

Maalesef erverdi, bizim bile içimiz parçalanıyor, allah yakınlarına sabır versin. Bebecikler gidiyor üçer beşer... Kelimelerin kifayetsiz kaldığı durumlar bunlar...

ya hanımlar inş iyisniz ben hiç iyi değilm midem ve başım kötü sizi okuyorum ama fzla yzamıyorum mide bulantımın şekli değişmiş

hekese selam ve sevgilerimi yolluyorum beni soruyorunuz valla cevap vemeye bile taktim kalmıyor bu aralar gözlerimi bile açamıyorum iş yerinde d eöyleyim göz kapaklarım çok ağırlaşmış bilmiyorum herşey yolunda mı dr izne çıkmış diğerine randevu alamadım inş.birine cumartesi giidnem inş herşey yoldundadır

hülya 59 hoşgeldin canım

erverdi inş.çok iyi şeyler söyleyecek dr inş sana allah istediğini vercek sana ve tüm arkadşlara ve bana da inş. hayırlı sı ile evlat huzur saadet verecek bizlere tüm arksşlara

kinders bence çok geç kaldın dr gitmeye benc biran önce git

birde bizm bilgsyrda hala soru nm var kocş düzeltmeye çalışıyor arada bakıyorum az ama genelde bozuk bilgsayar

herkese iyi akşamlar benim yardımesever ve gönlleri güzel arkadşlrım

Kizim iyi ama biraz cadi. Gunduzleri pek uyumuyor. Annemler geldi sagolsunlar. Tek basima zor olurdu acikcasi.
1 yasina gelene kadar kendim bakmak istiyorum kizima. Sonra ise baslayinca bakici tutmayi planliyorum.
Sen nasilsin, simdi hamileligin en rahat donemindesin, bugunlerin tadini cikart. Son aylar bayagi zor oluyor cunku

annenlerin gelmesi iyi olmuş. bende gelecek kimse yok :çok üzgünüm:annem babamı bırakamaz yaşlı ve tüm gün gece yalnız kalamıyor. kayınvalide zaten başka şehirde ve kızının 2 çocuğu başında. halam var sağolsun 1-2 hafta gelecek ama uzun kalamaz. en baştan kadın tutalım diyor. yazlıktan trabzonda oturan birini bulmuş. yabancı kadın olmaz bu çok iyi 3-4 ay o kalsın diyor. daha uzun kalamıyor. ama ben zaten 5 ay civarı işe başlayacağım. 3. ayda falan sürekli bakacak bir kadın bulup alışması için onu başlatmak istiyorum. neyse doğuma doğru bir karar veririz bakalım.
ben sonrasını hiç düşünemiyorum bunlar iyi günlerimse. şimdiden merdiven çıkmakta ve yürümekte zorlanıyorum. bir de ben 1 saat yürüyüp dolaşırsam özellikle sağ kasığım ve bacağım dayanılmaz halde ağrıyor. geçen hafta dr a gittim enfeksiyon testi yaptırdım temiz çıktı. varislerim var onlardan mı dedim dr da ama alt bacakta var yukarıyı ağrıtmaz dedi. yarın ayrıntılı ultrasonum var kendi doktoruma da soracağım bu nedir diye.

herkese merhaba;bugün gittim nöroloğa....güzel ilgilendi..hani filmlerde olur ya çekiçle muayene..işte öyle şeyler...sağ,sol ,hareket takip filan...2 MR istedi.biri ilaçlı.beyin damarlarını görmek istemiş.herhangi bir tıkanıklık varmıymıymış diye.kan pıhtılaşmasına sebep olurmuş.diğer bütün kan tahlillerimi istedi.bugün çekildim MR'ı..yaklaşık yarım saat sürdü.sonrasında sersemleştim biraz.bir tanıdığa gittim uzandım.yollarda serilmiyeyim diye...perşembe film sonuçlarını alıp gideceğim tekrar.aspirine başlatmaktan bahsetti.ayrıca sanırım Memorialin hemotoloğunu da arıyacak görüşecek...
işte böyle...neyse halim çıksın falım.filmim.
zarpandit;ko kültürü bana uyguluyacaklardı vazgeçtiler.diğer tüp bebek yöntemi ile arasındaki başarı farkında bir değişiklik olmuyormuş.bu yüzden artıı gerek görmüyorlarmış.(yaklaşık 1 yıldır mı 2 yıldır mı ne....yalan olmasın şimdi)yapmıyorlarmış.öyle demişti Hale Hanım..başka bir sitede ise bir hastaya uyguladıklarını okudum.bu durumu sorduğumda hasta kendisi istemiş ko kültüürü öyle yazmış KKya bir bayan.
halaa biraz sersemim.görüşürüz yine.azıcık uzanayım.hoşçakalın.sevgiyle kalın.
canım bak ne güzel her yerine bakılıyor. bebeği verilecek ilaçları geçtim kendin için tam bir muayeneden geçiyorsun. önce bizim sağlığımız değil mi? ben eminim tüm testlerin de iyi çıkacak. opuyorumnanaktan

Ha bu arada, dün benim 4 ayaklı bebişlerim, kuzucuklar çok ilgi gösterdiler bana. Canlarım benim, resmen gelip sarıldılar, koyun koyuna uyuduk :)

O kadar şarkılardan dem vurduydum, en azından "bir kedim bile yok" demiyorum :)

ay 3 kedi diyince çok güzel de tüyleriyle nasıl başa çıkıyorsun? ben kendim elektrik süpürgesi açmayı hiç sevmem ama 3 kedi varken yer-halı -koltuk habire temizlemek gerekiyordu. gülü seven dikenine katlanır da hayvan beslemenin en zor yanı tüy toplamak valla. tabii bir de tırnakları mobilyaları mahvediyorlar. ben 6 sene sonunda (iyi koruya koruya o kadar dayandılar) tüm salon koltuklarını değiştirdim. ama yine de kedi köpek şart derim. ama bebek olmasa da 2 taneyi aşmam artık diyordum şimdi inşallah tek yeterli diyorum.

Waters, harikasin canim! Bu sekilde devam...kaydirigubbakcemile3

Deniz bulut, karnin buyudu mu? Acibadem'de "doguma hazirlik" kurslari veriliyormus, bilgilerine...
evet artık irice yuvarlak bir göbeğim var a.s ama kıyafetlerle hep örtüğüm için dışarıdan halen sadece şişman bir kadın sanıyorlar yerimseniben

erverdi tetkikler tam gaz devam hadi inşallah bu aşamalardan en güzel bekleyişlere geçersin.
bende sıcaklardan enerjsiz takılıyorum topikde sessiz. bazen bitakım baloncuklar hissediyorum galiba ilk hareketler ama emin olamıyorum kızlar.

obaloncuklar bebek hayatım. bazen karnının içinde birşey dolaşıyor gibi oluyor o da bebek. bende 16. hafta çok çok hafif gıdıklanmalar oluyordu ben bebek mi diyordum arkadaşlar karnın büyüyordur büyüyorken kaşınır diyorlardı. 18. haftada daha belirgin oldu. şimdi günde 3-4 kez özellikle sabahları uyanınca kahvaltıdan sonra ve akşamları dolaştığını hissedebiliyorum. 24. haftaya falan oldukça kuvvetleniyormuş hareketler.

benim de yarın akşama ayrıntılı ultrasonum var. onu beklemeye başladım. inşallah o da sorunsuz geçer. :Saruboceq: inşallah organları falan herşeyi tama ve sorunsuzdur bebeğimin:Saruboceq:

Deniz arkadaşım o bacak ve kasık ağrısı tek taraflı bizm yeğenin eşinde de oldu hamileyken.O ağırlaştıkça resmen yamulmuştu.Kendisi bayağı bir kiloluydu.100 kg'ınn üstündeydi.Biz ona yormuştuk ama ne kadar kilolu insanlar dimdik doğuma gidiyorlar onu da biliyorum aslında.Dr'lar da yapılacak birşey yok dediler.Doğurdu çok şükür de.Sonra doğumdan sonra dimdik oluverdi.Onun 3.ayda başlamıştı bacak ve kasık ağrısı.İşten bile ayrılmıştı o yüzden.İnşallah seninki daha hafif olur.bazılarında oluyormuş yani bu durum.Ben de hiç olmamıştı mesela.Ben son aylarımda bile koşturuyordum hareketlerim hızlıydı.Ablam gelmişti benim doğuma sen hiç ağırlaşmamışsın demişti bana.

Deniz arkadaşım o bacak ve kasık ağrısı tek taraflı bizm yeğenin eşinde de oldu hamileyken.O ağırlaştıkça resmen yamulmuştu.Kendisi bayağı bir kiloluydu.100 kg'ınn üstündeydi.Biz ona yormuştuk ama ne kadar kilolu insanlar dimdik doğuma gidiyorlar onu da biliyorum aslında.Dr'lar da yapılacak birşey yok dediler.Doğurdu çok şükür de.Sonra doğumdan sonra dimdik oluverdi.Onun 3.ayda başlamıştı bacak ve kasık ağrısı.İşten bile ayrılmıştı o yüzden.İnşallah seninki daha hafif olur.bazılarında oluyormuş yani bu durum.Ben de hiç olmamıştı mesela.Ben son aylarımda bile koşturuyordum hareketlerim hızlıydı.Ablam gelmişti benim doğuma sen hiç ağırlaşmamışsın demişti bana.

nedeni yok muymuş peki? valla ben alışveriş yapıp birşey bakamıyorum eziyet oluyor ve üstelik 21. haftamdayım. 30 da ne olacak kim bilir. hep büyük mobilyaları 29-30 gibi alırım diyordum ama kötüleşirse 24 den sonra falan bakmak gerekecek belki de. işte de normal izin 8 hafta öncesi başlıyor ya 2-4 hafta uzatabilir miyim diyordum ama bu gidişle zor. kilo olarak zayıf değilim (76 şu an) ama ne kilolular doğuruyorlar hiçbirşey olmuyor. şans işte.

deniz evet valla o boloncukların dışında resmen artık hareketleri hissetmeye başladım çok şükür. aynen bende senin gibi oturduğum yerden zor kalkmaya başladım ve aynen yüksek merdivende zorlanıyorum. doğru dürüst yürümüyorum aslında yürümem lazım bu akşamdan itibaren başlıyorum yürümeye. ayaklarım da şişti. kilolu olunca böyle oluyo tabi. amaan napalım dimi ama bebeler iyi olsunda. yarın herşey güzel geçecek için rahat olsun en zorlarını atlattın bunu da atlatacaksınız hiiç endişelenme.

bu arada benim arkadaşım ikinci hamileliğinde aynı sıkıntıyı yaşadı doktorlar sebebini bulamadı kendiside manken gibi zayıftır bu arada. kendi kendine tespit etti ki kasığında fıtık varmış. dediği gibi de çıktı gerçi o fıtıkla o sıkıntıyı çeke çeke hamileliğini geçirdi çokşükür ve doğduktan sonra da geçti. sende de olabilir.

Back
X