• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

Elif eline sağlık canım beni heyecan bastı inşallah gidecek kilolar. Gamyoncuya sormuşsun diyetisyene gittinmi diye ben gittim 8sene önce 62kiloydum sonra yine aldım. Ama hiç doğumlar hariç 80i geçmedim. Ben 19yaşıma kadar 55i hiç geçmedim ne oldu bilmem 70oldum kortizon krem kullandım ondan olabilir. Aaah ah 52yken bile kiloluyum diye dert yanardim al sana kilo dedi allah. Çok nankörmüşüm 38 beden giyerdim şimdi 46giyiyorum;-(

bende gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum sabahları kalkması zor geliyo bir haftadır erteliyorum :9:
bende gitmeyi düşünüyorum canım yaa 1 haftadır bende çok geç kalkıyorum buna da bir düzenleme getirmemiz lazım erken kalkmak metabolizmayı çalıştırıyormuş...

Elif eline sağlık canım beni heyecan bastı inşallah gidecek kilolar. Gamyoncuya sormuşsun diyetisyene gittinmi diye ben gittim 8sene önce 62kiloydum sonra yine aldım. Ama hiç doğumlar hariç 80i geçmedim. Ben 19yaşıma kadar 55i hiç geçmedim ne oldu bilmem 70oldum kortizon krem kullandım ondan olabilir. Aaah ah 52yken bile kiloluyum diye dert yanardim al sana kilo dedi allah. Çok nankörmüşüm 38 beden giyerdim şimdi 46giyiyorum;-(
rica ederim canım o tabloyu vericeğmiz kilolar adına seve seve hazırladım.vercez inş herne yiyosak yazalaım yarndan itibaren :34: eğer kaçırmış olursak birbirimizi uyaralım

bende gitmeyi düşünüyorum canım yaa 1 haftadır bende çok geç kalkıyorum buna da bir düzenleme getirmemiz lazım erken kalkmak metabolizmayı çalıştırıyormuş...
çok denedm ama kalkamıyorum ya işe flan başlarsam ancak öyle kalkarım sanırım :9: ben geceleride çok geç yatıyorum yaa :20:

kate'cim hoşgeldin aramıza:16:
ben seni soyanın topiğinden hatırlıyorum merak etme birlikte kurtulcaz kilolardan

rica ederim canım o tabloyu vericeğmiz kilolar adına seve seve hazırladım.vercez inş herne yiyosak yazalaım yarndan itibaren :34: eğer kaçırmış olursak birbirimizi uyaralım

Tamam canım gerekirse kızın bana yeterki gitsin kilolar ya. Hedef 60i görünce daha bi heyecan bastı beni acaba görebilecekmiyim 6li rakamları en son 2006da gördüm. 65olsam yine razıyim. Hergün tartılma hastalığı var bende sinir oluyorum ya bugün az yedim bakalım sabah ekside olacakmiyim.

Tamam canım gerekirse kızın bana yeterki gitsin kilolar ya. Hedef 60i görünce daha bi heyecan bastı beni acaba görebilecekmiyim 6li rakamları en son 2006da gördüm. 65olsam yine razıyim. Hergün tartılma hastalığı var bende sinir oluyorum ya bugün az yedim bakalım sabah ekside olacakmiyim.
katecim tatlım bide şu var kesinlikle hergün tartıma 100-200 oynar moralin bozulur hemen şu kurallara tartı günün ekliyim her cuma kilo bildirimi yapalım ve sende cumadan cumaya tartıl.ayrıca tabiki kızıcaz birbirmizie yoksa gitmez bu yapışkan kilolar :9:

kendini bence bu kadar şartlama rahat ol tabikide gidecek o kilolar

chatla cım senin için bi kolaylık yaptım.

------------------------yaş----------boy --------başlangıç kilo -------şuanki kilo ---------hedef -------------

chatla --------------------22------------ X -------------135---------------98-----------------65

gamyoncu ---------------- 23 ----------1.70 ------------97---------------97-----------------60

elifcik_45 -------------------23----------1.63------------70.8-------------67.8----------------58

karabiber01 ----------------36------------X --------------77.1------------ 75.6 ---------------X

zehragrbzdrn ---------------27 ----------1.68--------------82-------------- 82----------------60

kate03 --------------------28 -----------1.58 -------------79,5------------- 79.5 ------------ 60

KURALLAR

1-Biz diyet yapmıyoruz sağlıklı yaşıyoruz ona göre kurallar koymamız gerekiyo ilk kuralımız bu diyet değil.sağlıklı yaşam.

2-abur cubur kesinlikle yok.eğer yenilirsede ceza vericez birbirimize.bir dilim pizza=50 zıplamak yada 30 dk yürüyüş gibi

3-birbirimizi uyarıcaz daha dikkatli olmamız gerektiğini söylemek gibi

4-bizim için kolaylık sağlıycak çay olur başka şey olur tavsiyelerde bulunucaz

5-genel olarak bildirim yapalım yediklerimizi hergün söyleyelim mazeretler hariç tabiki.

6-cumalarıda kilo bildirimi yapıcaz :34:

unutmayalım önceliğimiz motive etmek ve hep birlik olup kilo vermek.
AZmin elinden ne kurtulur

chatla cım bunlar taslak çarpı koyduğum yerler bilmediğim yerler kızlar bakar söyler ona göre düzenleme yaparsın canım.eklemek istediklerini alta eklersin epey bi sorunlar var sanırım o yüzden direk kopyalarsın şekerimm gelmişken kurallarıda kondurdum :17:

Hoşbuldum canım benim:-) evet soyanin topiginden hamile kalıp emekli oldum:-D güzel kilolar verdiler ben pek verememistim 3kilomu neydi:-/ sen yoktun sanırsam. Inşallah burada hepberaber vericez.

kendini bence bu kadar şartlama rahat ol tabikide gidecek o kilolar

Evet haklısın canım ya. Ama valla bıktım oturuyorum kucağıma oturuyo göbeğim. Bi yere gidiyosun sen kilomu aldın yine ınan nefret geldi. Elif bundan sonra sadece cuma günleri tartılirim eşime söylerim saklasin tartıyi:-D yoksa hayatta duramam

Hoşbuldum canım benim:-) evet soyanin topiginden hamile kalıp emekli oldum:-D güzel kilolar verdiler ben pek verememistim 3kilomu neydi:-/ sen yoktun sanırsam. Inşallah burada hepberaber vericez.
ben yoktum evet uzaktan takip ediyordum evet canım bizde burda vericez kilolarımızı

Evet haklısın canım ya. Ama valla bıktım oturuyorum kucağıma oturuyo göbeğim. Bi yere gidiyosun sen kilomu aldın yine ınan nefret geldi. Elif bundan sonra sadece cuma günleri tartılirim eşime söylerim saklasin tartıyi:-D yoksa hayatta duramam
öyle yap canım yoksa tartılırsın bilirim bnde ilk zamanlar öyle yapıyodum dayanamıyodum :9:

senin yine abartılacak kadar çok kilon yok ki sadece biraz fazlalığın var:50: ya ben:14: emin ol beraber olduğumuz sürece hepsi gidecek:kkk: seni en iyi ben anlarım bu arada bir yere gittiğinde hemen kilona bakmaları yok mu sinir oluyorum yaaa:47::47:

2 Hafta önce diyete başlamış olsaydınız! Bugün en az 1 beden küçülmüş ve 2-3 kg vermiş olacaktınız.!!!

senin yine abartılacak kadar çok kilon yok ki sadece biraz fazlalığın var:50: ya ben:14: emin ol beraber olduğumuz sürece hepsi gidecek:kkk: seni en iyi ben anlarım bu arada bir yere gittiğinde hemen kilona bakmaları yok mu sinir oluyorum yaaa:47::47:
aynen ya sinir oluyorum o duruma bende ayy sen biraz kilo mu aldın elifcim demeleri al tut dillerini töbe töbee:47::47:
bende diyorum arada yapayım diyim diyorum o dyenlere sonra ya boşver deli ile deli olma diyip tutuyorum kendimi.sırf onlar için nispet olsun diye dahada çok hırslanıyorum.ilk kendim için sonra azmimle onları gördükleri dedikleri ile pişman etmek için asla bırakmıcam.

öyle deme canım boyum kısa:-( yeni doğum yapmışim ay ne oldu sana bilmem ne acaba ne oldu:-@ bi gün birini terslemistim yeni doğum yaptım izin verinde kilo almış olayım diye.
2 Hafta önce diyete başlamış olsaydınız! Bugün en az 1 beden küçülmüş ve 2-3 kg vermiş olacaktınız.!!!
aaah ah 2hafta önce 78.5tim :-(
aynen ya sinir oluyorum o duruma bende ayy sen biraz kilo mu aldın elifcim demeleri al tut dillerini töbe töbee:47::47:
bende diyorum arada yapayım diyim diyorum o dyenlere sonra ya boşver deli ile deli olma diyip tutuyorum kendimi.sırf onlar için nispet olsun diye dahada çok hırslanıyorum.ilk kendim için sonra azmimle onları gördükleri dedikleri ile pişman etmek için asla bırakmıcam.
Birde zayıflayınca deseler ne oldu sana süzülmüşsün çok güzel olmuşsun diye ama o zaman görmezler görmezden gelirler daha doğrusu:-(

öyle deme canım boyum kısa:-( yeni doğum yapmışim ay ne oldu sana bilmem ne acaba ne oldu:-@ bi gün birini terslemistim yeni doğum yaptım izin verinde kilo almış olayım diye.

aaah ah 2hafta önce 78.5tim :-(

Birde zayıflayınca deseler ne oldu sana süzülmüşsün çok güzel olmuşsun diye ama o zaman görmezler görmezden gelirler daha doğrusu:-(
hayır öyle demezler canım ayy çok köt olmuş daha fazla verme gibi kıskançlıkları sürer :34:diyelim misafirlikte sen yemiyosan dikkat ediyorum deyip tabaktakinin çoğunu geri veriyosan o kıskançlar amaan nolcak şuncacık eyden derler :47:

Back
X