- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 35
hayır gitmedim hayatım neden sordun ki ?hiç dyetisyene gittin mi canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır gitmedim hayatım neden sordun ki ?hiç dyetisyene gittin mi canım
bende gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum sabahları kalkması zor geliyo bir haftadır erteliyorumhayır gitmedim hayatım neden sordun ki ?![]()
bende gitmeyi düşünüyorum canım yaa 1 haftadır bende çok geç kalkıyorum buna da bir düzenleme getirmemiz lazım erken kalkmak metabolizmayı çalıştırıyormuş...bende gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum sabahları kalkması zor geliyo bir haftadır erteliyorum![]()
rica ederim canım o tabloyu vericeğmiz kilolar adına seve seve hazırladım.vercez inş herne yiyosak yazalaım yarndan itibarenElif eline sağlık canım beni heyecan bastı inşallah gidecek kilolar. Gamyoncuya sormuşsun diyetisyene gittinmi diye ben gittim 8sene önce 62kiloydum sonra yine aldım. Ama hiç doğumlar hariç 80i geçmedim. Ben 19yaşıma kadar 55i hiç geçmedim ne oldu bilmem 70oldum kortizon krem kullandım ondan olabilir. Aaah ah 52yken bile kiloluyum diye dert yanardim al sana kilo dedi allah. Çok nankörmüşüm 38 beden giyerdim şimdi 46giyiyorum;-(
çok denedm ama kalkamıyorum ya işe flan başlarsam ancak öyle kalkarım sanırımbende gitmeyi düşünüyorum canım yaa 1 haftadır bende çok geç kalkıyorum buna da bir düzenleme getirmemiz lazım erken kalkmak metabolizmayı çalıştırıyormuş...
kate'cim hoşgeldin aramızaElif eline sağlık canım beni heyecan bastı inşallah gidecek kilolar. Gamyoncuya sormuşsun diyetisyene gittinmi diye ben gittim 8sene önce 62kiloydum sonra yine aldım. Ama hiç doğumlar hariç 80i geçmedim. Ben 19yaşıma kadar 55i hiç geçmedim ne oldu bilmem 70oldum kortizon krem kullandım ondan olabilir. Aaah ah 52yken bile kiloluyum diye dert yanardim al sana kilo dedi allah. Çok nankörmüşüm 38 beden giyerdim şimdi 46giyiyorum;-(
rica ederim canım o tabloyu vericeğmiz kilolar adına seve seve hazırladım.vercez inş herne yiyosak yazalaım yarndan itibareneğer kaçırmış olursak birbirimizi uyaralım
katecim tatlım bide şu var kesinlikle hergün tartıma 100-200 oynar moralin bozulur hemen şu kurallara tartı günün ekliyim her cuma kilo bildirimi yapalım ve sende cumadan cumaya tartıl.ayrıca tabiki kızıcaz birbirmizie yoksa gitmez bu yapışkan kilolarTamam canım gerekirse kızın bana yeterki gitsin kilolar ya. Hedef 60i görünce daha bi heyecan bastı beni acaba görebilecekmiyim 6li rakamları en son 2006da gördüm. 65olsam yine razıyim. Hergün tartılma hastalığı var bende sinir oluyorum ya bugün az yedim bakalım sabah ekside olacakmiyim.
kendini bence bu kadar şartlama rahat ol tabikide gidecek o kilolarTamam canım gerekirse kızın bana yeterki gitsin kilolar ya. Hedef 60i görünce daha bi heyecan bastı beni acaba görebilecekmiyim 6li rakamları en son 2006da gördüm. 65olsam yine razıyim. Hergün tartılma hastalığı var bende sinir oluyorum ya bugün az yedim bakalım sabah ekside olacakmiyim.
kendini bence bu kadar şartlama rahat ol tabikide gidecek o kilolar
ben yoktum evet uzaktan takip ediyordum evet canım bizde burda vericez kilolarımızıHoşbuldum canım benimevet soyanin topiginden hamile kalıp emekli oldum:-D güzel kilolar verdiler ben pek verememistim 3kilomu neydi:-/ sen yoktun sanırsam. Inşallah burada hepberaber vericez.
öyle yap canım yoksa tartılırsın bilirim bnde ilk zamanlar öyle yapıyodum dayanamıyodumEvet haklısın canım ya. Ama valla bıktım oturuyorum kucağıma oturuyo göbeğim. Bi yere gidiyosun sen kilomu aldın yine ınan nefret geldi. Elif bundan sonra sadece cuma günleri tartılirim eşime söylerim saklasin tartıyi:-D yoksa hayatta duramam
senin yine abartılacak kadar çok kilon yok ki sadece biraz fazlalığın varEvet haklısın canım ya. Ama valla bıktım oturuyorum kucağıma oturuyo göbeğim. Bi yere gidiyosun sen kilomu aldın yine ınan nefret geldi. Elif bundan sonra sadece cuma günleri tartılirim eşime söylerim saklasin tartıyi:-D yoksa hayatta duramam
Evet haklısın canım ya. Ama valla bıktım oturuyorum kucağıma oturuyo göbeğim. Bi yere gidiyosun sen kilomu aldın yine ınan nefret geldi. Elif bundan sonra sadece cuma günleri tartılirim eşime söylerim saklasin tartıyi:-D yoksa hayatta duramam
aynen ya sinir oluyorum o duruma bende ayy sen biraz kilo mu aldın elifcim demeleri al tut dillerini töbe töbeesenin yine abartılacak kadar çok kilon yok ki sadece biraz fazlalığın varya ben
emin ol beraber olduğumuz sürece hepsi gidecek
seni en iyi ben anlarım bu arada bir yere gittiğinde hemen kilona bakmaları yok mu sinir oluyorum yaaa
![]()
öyle deme canım boyum kısa:-( yeni doğum yapmışim ay ne oldu sana bilmem ne acaba ne oldu:-@ bi gün birini terslemistim yeni doğum yaptım izin verinde kilo almış olayım diye.senin yine abartılacak kadar çok kilon yok ki sadece biraz fazlalığın varya ben
emin ol beraber olduğumuz sürece hepsi gidecek
seni en iyi ben anlarım bu arada bir yere gittiğinde hemen kilona bakmaları yok mu sinir oluyorum yaaa
![]()
aaah ah 2hafta önce 78.5tim :-(2 Hafta önce diyete başlamış olsaydınız! Bugün en az 1 beden küçülmüş ve 2-3 kg vermiş olacaktınız.!!!
Birde zayıflayınca deseler ne oldu sana süzülmüşsün çok güzel olmuşsun diye ama o zaman görmezler görmezden gelirler daha doğrusu:-(aynen ya sinir oluyorum o duruma bende ayy sen biraz kilo mu aldın elifcim demeleri al tut dillerini töbe töbee
bende diyorum arada yapayım diyim diyorum o dyenlere sonra ya boşver deli ile deli olma diyip tutuyorum kendimi.sırf onlar için nispet olsun diye dahada çok hırslanıyorum.ilk kendim için sonra azmimle onları gördükleri dedikleri ile pişman etmek için asla bırakmıcam.
hayır öyle demezler canım ayy çok köt olmuş daha fazla verme gibi kıskançlıkları süreröyle deme canım boyum kısa:-( yeni doğum yapmışim ay ne oldu sana bilmem ne acaba ne oldu:-@ bi gün birini terslemistim yeni doğum yaptım izin verinde kilo almış olayım diye.
aaah ah 2hafta önce 78.5tim :-(
Birde zayıflayınca deseler ne oldu sana süzülmüşsün çok güzel olmuşsun diye ama o zaman görmezler görmezden gelirler daha doğrusu:-(