352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

bizde ki evli olmanın verdiği birsey sanırım canım besinci yılımız dolacak bu sene bizim ve bazı seyleri geride bırakıyor insan evlenince çok seviyorum ölüyorum bitiyorum gibi seyler bitiyor tabii ki sevgi hat safhada ama biraz hayatın kosusturmasına ve telasına kapılıyorsun.belki de benim beklentim yüksekti bilmiyorum çünkü benim eşim aslında duygularını çok dile getiren biri ama orda pek birsey soylemedi.sorduğumda da rahat konusamadığını söylüyor.gerçi söyle de bir durum var ki hafta sonu telafi etti insanın hoşuna gitmiyor değil yani güzel seyler duymak

kızlar bugun moralım cok bozuk belkı pazartesı oldugundan bılmıyorum ama hıc keyfım yok..bugunlerı nasıl gecırecegız yaa valla ben sımdıden sıkılmaya basladım kocamı ıstıyorum

nasip olursa düğünümüz 18 mayısta..salonu falan ayarladık nişanlım salon konusunda epey acele etti salonu tutalım döndüğümde geç kalmış olabiliriz dedi

O safak daha heyacanli olur buradan da takip ederiz

kızlar bugun moralım cok bozuk belkı pazartesı oldugundan bılmıyorum ama hıc keyfım yok..bugunlerı nasıl gecırecegız yaa valla ben sımdıden sıkılmaya basladım kocamı ıstıyorum

Cnmm mevsimde etkili sanirim bnmde resmen moral bozuklugundan sebebsiz bas agrim suruyor;(

Cnmm evlilik yillarimizda ayni bizde 5. Yili bitirdik

Sıkma canını canım, bak bu ayı da bitirdik sayılır. Ekim ayında da eşlerimizi göreceğiz, birkaç gün de olsa birlikte olacağız. O heyecanla çabuk geçer diye umuyorum. Bayramdan sonra da zaten 100 'ün altına ineceğiz. Ben böyle avutuyorum kendimi. Sende çabuk geçeceğini düşün üzülme.

nebıleyım canım bazen moralım cok ıyı oluyor bazende moralım cokuyor ıste..evet sukur bayramada az kalıyor.. bıtsın artık da eslerımız yuvalarına donsun

canım eşin duygularını çok rahatlıkla dile getiren biri olsa bile o kadar erkeğin içinde o da zorlanıyordur..hafta sonu telafi ettiyse problem yok edemeseydi işi gerçekten zor olacaktı

O safak daha heyacanli olur buradan da takip ederiz

ayy kesinlikle öyleee ..düşünmek bile heyecanlandırıyor o zamanlar geldiğinde ne yaparım bilemiyorum..:18: benim şafak mayısa kadar bitmeyecek.düğün şafağına başladığımda siz evli bayanların tecrübelerinden faydalanırım

nebıleyım canım bazen moralım cok ıyı oluyor bazende moralım cokuyor ıste..evet sukur bayramada az kalıyor.. bıtsın artık da eslerımız yuvalarına donsun

Bana da oluyor öyle bazen. Kalan zaman çoook uzun geliyor, zor geçeceğini düşünüyorum, moralim bozuluyor. Öyle ya da böyle bitireceğiz bu günleri inşallah...

Bana da oluyor öyle bazen. Kalan zaman çoook uzun geliyor, zor geçeceğini düşünüyorum, moralim bozuluyor. Öyle ya da böyle bitireceğiz bu günleri inşallah...

ıns hayırlısıyla bıtırız canım bayram ıcın yer ayırtayım dedım ogretmen evı falan dolmus moralım bozuldu uygun butcelı bı kac yer buldum sukur ayrıca esımle konustum 1 gece beraber kalabılcekmısız 2 gunduz 1 gece ımıs..bız 2 gece 3 gunduz dıye bılıyorduk ama hayırlısı bakalım buna da sukur dıyelım

cok guzel bı duygu olur canım o dugun hazırlıkları esya secımı muthıs bı heyecan desene senın safak mayısta bıtecek

cok guzel bı duygu olur canım o dugun hazırlıkları esya secımı muthıs bı heyecan desene senın safak mayısta bıtecek

evet benim şafak mayıs şu an hiç bir işe el atmıyorum nişanlım geldiğinde herşeyi birlikte yapalım istiyorum inşallah o kadar şeyi yetiştirebiliriz

cnmm biz az önce eşimle görüştük kameradan bursalı arkadaş da yanım da dedi. Belki sizde görüşürsünüz dışarıdalarmış. Çok mutlu oldum baş ağrım uctu gitti

sabah aradı eşim canım. telefonu senin eşinin bi tanıdığındaymıs alınca konustuk sonrada netten. sağolsun eşinin sayesinde çıkabilmiş benimki:)çok iyi geldi bize de keyifler yerinde çok şükü.

her zaman yardımcı olmaya çalısırım cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…