• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

[MENTION][/MENTION]
sabah aradı eşim canım. telefonu senin eşinin bi tanıdığındaymıs alınca konustuk sonrada netten. sağolsun eşinin sayesinde çıkabilmiş benimki:)çok iyi geldi bize de keyifler yerinde çok şükü.

:31::31: ben de güne çok güzel başladım sizin adınıza da çok sevindimmm cnmm ne güzel süpriz oldu bizlere:7:

canım eşin duygularını çok rahatlıkla dile getiren biri olsa bile o kadar erkeğin içinde o da zorlanıyordur..hafta sonu telafi ettiyse problem yok :16: edemeseydi işi gerçekten zor olacaktı :9:

bugün de görüstük eşimle gerçekten problem askeriyede olması dısarı çıkınca özüne dönüyor adam:1:rahatladım yaa valla insanın canı çok sıkılıyor saçma sapan seyler düşünüyor

bugün de görüstük eşimle gerçekten problem askeriyede olması dısarı çıkınca özüne dönüyor adam:1:rahatladım yaa valla insanın canı çok sıkılıyor saçma sapan seyler düşünüyor

benım kocısım duygularını cok fazla dıle getıremeyen bırı oldugu ıcın pek bısey degısmıyor bızım ıcın :1::1::1:

oh oh sizin adınıza çok sevindim..:16:biz bayanlar öyle şeyler düşünmezsek rahat edemeyiz :9:

Kızlar nasılsınız? Bugün de şafağımızın atmasına az kaldıııı:16: Dün sevgilimi gördüm hem mutlu oldum hem üzüldümm.. Çok yorgun görünüyordu :14: Sayıları az olduğu için çok nöbet yazıyorlar:(( Bitsin artık bu günlerr :14::14:

Kızlar nasılsınız? Bugün de şafağımızın atmasına az kaldıııı:16: Dün sevgilimi gördüm hem mutlu oldum hem üzüldümm.. Çok yorgun görünüyordu :14: Sayıları az olduğu için çok nöbet yazıyorlar:(( Bitsin artık bu günlerr :14::14:

bende bu saatler de ıyı oluyorum canım :1: Allah guc kuvvet sabır versın canım askerlerımıze bıtecek Allah ın ıznıyle :31:

sağol canım ben iyiyim sen nasılsın?? benim nişanlımda nöbetlerden çok şikayetçi onların sayısı da çok az olduğu için gece 3-5 arası ve sabah 7-9 arası nöbet tuttu :43:

Back
X