352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

benim nişanlım dağıtım izni kullandığı için daha nöbeti başlamadı sabah konuşmuştuk şimdi aradım olduğu yeri uyuyormuş sinirlendim ya

bizim de gec basladi canim nobetler evci izni almisti. ama gunde 6 saat nobet oluyor gec baslamasi daha iyi olmus.. uyumuyor dogru duzgun yoruluyordur canim erken uyuyorlar bizim gozumuze uyku girmiyor ama (( nisanlin nerde canim?

bizim de gec basladi canim nobetler evci izni almisti. ama gunde 6 saat nobet oluyor gec baslamasi daha iyi olmus.. uyumuyor dogru duzgun yoruluyordur canim erken uyuyorlar bizim gozumuze uyku girmiyor ama (( nisanlin nerde canim?

çorumda canım jandarma olarak yapıyor senin askerin nerde evlimiydiniz

mrblar kızlar... özellikle istanbulda ikamet eden ya da bilen arkadaşlar bayramda eşimi 3 gün evciye çıkarcam.büyük ihtimal bahçelievlerde kalıcaz...gezebileceğimiz yerler,semtler ve ulaşımı ne şekilde olacağı hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

canım bakırköye gidebilirsiniz yakın olarak

Hayırlısı olsun canım. Buna da şükür. Ben bayram için gidiş biletimi aldım. Bizim kaç gün olacağı da belli değilmiş. Yer ayartmadım o sebeple. Ben de en az 2 gece olur sanıyordum. Bakalım bize kaç gün izin verecekler. Ona göre dönüş biletini de ayarlayacağım.

canım kalacagın yerı arastır yer ayırt bence cunku ben bulmaka bıraz zorlandım 2 gun ıcın ayırt eger 1 gece olursada kesınlesınce ıptal ettırırsın

günaydın kızlar eşimede bayramda izin vermişler eve gelicek bugün çok mutluyum çok şükür :)

7 gün kalıcak 4 günde yol izni vermişler çok mutluyumm:) daha tam tarih belirlenmemiş o yüzden bilet alamadık umarım biletde buluruz

ooo super canım yaa cok sevındım bulursunuz ıns canım olmadı ucak falan bakarsınız ızın almıs ya bır sekılde gelır merak etme

merhaba canım sen çalışıyormusun? çalışmıyorsan bağlı bulunduğun ilçenn kaymakamlığının içinde sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürlüğüne başvuracaksın. Çalşıyorsanda alıyorsun aslında ama kamuda kadronun oldğu yerdeki mal müdürlüğüne başvuracaksın, özel sektörde bilmiyorum canım

kızlar çok moralim bozuk bugün içim daralıyorbazen sıkıntılar peş peşe geliyor boğuluyorum sanıyorum bu askerlik bana sabretmeyi öye güzel öğretiyor ki(ah şu günde bi bitse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…