kimse yok buralarda birgün daha bitiyor ben sevdiğimi çok özledim
ben de cook ozledim( nobette suan aklim hep onda..
benim nişanlım dağıtım izni kullandığı için daha nöbeti başlamadı sabah konuşmuştuk şimdi aradım olduğu yeri uyuyormuş sinirlendim ya
bizim de gec basladi canim nobetler evci izni almisti. ama gunde 6 saat nobet oluyor gec baslamasi daha iyi olmus.. uyumuyor dogru duzgunyoruluyordur canim erken uyuyorlar bizim gozumuze uyku girmiyor ama (( nisanlin nerde canim?
çorumda canım jandarma olarak yapıyor senin askerin nerde evlimiydiniz
yok canim degiliz erkek arkadasim simdilikk:)) benim askerim erzincanda canim
mrblar kızlar... özellikle istanbulda ikamet eden ya da bilen arkadaşlar bayramda eşimi 3 gün evciye çıkarcam.büyük ihtimal bahçelievlerde kalıcaz...gezebileceğimiz yerler,semtler ve ulaşımı ne şekilde olacağı hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
ıns hayırlısıyla bıtırız canım bayram ıcın yer ayırtayım dedım ogretmen evı falan dolmus moralım bozuldu uygun butcelı bı kac yer buldum sukurayrıca esımle konustum 1 gece beraber kalabılcekmısız 2 gunduz 1 gece ımıs..bız 2 gece 3 gunduz dıye bılıyorduk ama hayırlısı bakalım buna da sukur dıyelım
Hayırlısı olsun canım. Buna da şükür. Ben bayram için gidiş biletimi aldım. Bizim kaç gün olacağı da belli değilmiş. Yer ayartmadım o sebeple. Ben de en az 2 gece olur sanıyordum. Bakalım bize kaç gün izin verecekler. Ona göre dönüş biletini de ayarlayacağım.
Gunaydin kizlar Yeni bir gun Yeni bir safak...
günaydın kızlar eşimede bayramda izin vermişler eve gelicek bugün çok mutluyum çok şükür :)
gunaydın canım hadı gozun aydın cok sevındım kac gun kalacak esın?
7 gün kalıcak 4 günde yol izni vermişler çok mutluyumm:) daha tam tarih belirlenmemiş o yüzden bilet alamadık umarım biletde buluruz
herkese merhabalar arkadaşlar benim eşimde askere gitti izinde alamadı 1 ayda sadece 5-6 saat yüzyüze görüşebildik çok zor bide kızım var yaklaşık 2 yaşında Allah hepimize kolaylık versin tez zamanda kavuştursun hepimizi sağ salim
bende şafak falan bilmiyom kaç öle geçip gidiyo
arkadaşlar aranızda kaymakamlıklardan asker eşi yada ailesi yardımı alan varmı?
varsa ne yapmak gerekiyo bilemedim cevaplarsanız sevinirim
günaydın kızlar eşimede bayramda izin vermişler eve gelicek bugün çok mutluyum çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?