- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
Ben o yuzden 353 lere bakiyorum canim. kavusma sirasi bizde :))
ben hem 353 lere hemde uzun dönemlere bakıyorum :).. çok şükür diyorum zar zor da olsa bizler 40 günü geride bıraktık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o yuzden 353 lere bakiyorum canim. kavusma sirasi bizde :))
ben hem 353 lere hemde uzun dönemlere bakıyorum :).. çok şükür diyorum zar zor da olsa bizler 40 günü geride bıraktık..
bugün canım cok sıkılıyor daha 11 gün oldu hiç bitmeycek gibi canım aglamak istiyor nasıl gececek günler yaa![]()
Canım benim, usta birliğinde daha rahat olursunuz .. Hep birlikte saya saya bitircez inşallah ..
inş dediğiniz gibi olur o günleride görürürzde bi an önce biter inş
bi gün daha geçti çok şükür...
ya canım yazını gorunce bende aradım polıs evını sıvıl konaklayamıyor dedı sen polıs falan mısın acaba yada bı yakınınız mı var? sonra bende ogretmen evını aradım fıyatta uygun geldı bakalım ıns ızın verırler cocuklarımızda babalarıyla hasret gıdersınler tabı bızde![]()
Gunaydin kizlar bir gun daha yaklastik cok sukur
Iyiyim canim mevsimsel moral bozuklugu var sanirim sen nasilsin?günaydın canım nasılsın?
Iyiyim canim mevsimsel moral bozuklugu var sanirim sen nasilsin?
aynısı bende de var malesef,bol bol da can sıkıntısıdün birlikte çıktılar bizimkiler çarşıya güzel kafa barıştırıyorlar iyi oluyor böyle biz burda onlar orada:)görüsebildiniz mi dün netten?
Yok canim telefon da gorustuk biz simdi de gorustuk... bizim izin ilk 3gun arefe donecegiz ona da simdi moralim bozuldu oturup agliycam sizde de oluyor mu bazen cok soguk oluyorm bazen tam tersi cok dengesiz duygulardayim.
canım yaa kötü olmus bu izin durumu arefe günü dönmek zor gelir sana ama vardır bir hayır derd etme.sorma ya dediğin gibi çok değişiyorum bende kızıyorum bazen söylenmek istiyorum aradan 5 dk geçiyor bambaşka oluyorum.bazen eşimin sesi soguk geliyor sorduğumda da ankesörlüden konusyorum ondan diyor ama moralimş bozmuyor değil bu durumona da söyledim öyle zamanlarda hiç eskisi gibi olmayacakmışız gibi hissediyorum dedim geldiğinde bambaşka bir insan olacakmış gibi çok saçma bir düsünce ama işte.....
Hislerime tercuman olmussun inan aynı duygulardayım aynı endişelerde sanki soğukluk girecek aramıza dıye korkuyorum gerçekten bazen sesi dediğin gibi buz gibi oluyor :2:![]()
arkadaşlar bence telaş yapmayın..o durumu herkes yaşıyordur..bende nişanlımla konuştuğumda bazen sesi çok soğuk , resmi geliyor sebebini soruyorum yanımda birileri oluyor diyor..ki bu bir gerçek yani malum ankesörlü telefonlar yan yana ve rahat konuşamamaları çok normal bunları düşünüp canınızı sıkmayın![]()
Haklisin CNm ama kadin psikilojisi sanirim mesela sey diyorum nisanli yada sevgili olsak iliskimiz daha farkli olacagi Icin daha sicak olurdun. Bu gunlerde gececekte. Askerlerimiz donunce cok gulucem bu dusuncelere kesin....bu arada donunce dusunuyor musunuz dugun yaza mi olacak cnm