Kizlaar nasilsiniz, nerdesinizz ? bos birakmayin burayiiAskerlerimizi gonderdigimiz gunlere dondum ilk mesajlarimizi okudum biraz.. Geriye donup bakinca 40 gun nasil da gecmis diye dusundum.. Safak hic atmiyor gibi geliyor bazen Biticek bu gunler de bayragi 353 lere devredicezz )
selam kızlar nasılsınız? Bugun benim askerimin çarşı izni henüz görüşemedik ama olsun o çıkıp hava alıcak ya o yeter bize. Bizim çarşı izni 2 haftada birmiş. Bayram için de polis eviyle görüştüm inş. bir aksilik çıkmaz oğlum hastalanmaz vs gideriz.
Ne zamandır pc den girmiyordum telefondan yazıyordum bilgisayara geçince gördüm şafağımız 131 120li sayılara düşüyoruz artık ne güzel yaaa hele eski sisteme göre 118 şafak Alahım hala içimde ümit var 10 gün önce izinli terhiz edilirler diye....
çok iyi olur ben şafak kaç onu bile bilmiyorum
herkese merhabalar arkadaşlar benim eşimde askere gitti izinde alamadı 1 ayda sadece 5-6 saat yüzyüze görüşebildik çok zor bide kızım var yaklaşık 2 yaşında Allah hepimize kolaylık versin tez zamanda kavuştursun hepimizi sağ salim
bende şafak falan bilmiyom kaç öle geçip gidiyo
arkadaşlar aranızda kaymakamlıklardan asker eşi yada ailesi yardımı alan varmı?
varsa ne yapmak gerekiyo bilemedim cevaplarsanız sevinirim
selam kızlar nasılsınız? Bugun benim askerimin çarşı izni henüz görüşemedik ama olsun o çıkıp hava alıcak ya o yeter bize. Bizim çarşı izni 2 haftada birmiş. Bayram için de polis eviyle görüştüm inş. bir aksilik çıkmaz oğlum hastalanmaz vs gideriz.
Ne zamandır pc den girmiyordum telefondan yazıyordum bilgisayara geçince gördüm şafağımız 131 120li sayılara düşüyoruz artık ne güzel yaaa hele eski sisteme göre 118 şafak Alahım hala içimde ümit var 10 gün önce izinli terhiz edilirler diye....
353 ler kasımda gıdıyor degıl mı kızlar? ozamanda bızımkılerın gelmesıne az kalmıs olacak ıns
evett canım zaten erkek arkadasım onlar gelınce bız bıraz rahatlarız dıyor
uzuuuun bir aradan sonra nişanlımı gördümmmacemi birliğinden ayrıldığında görmüştüm çok çökmüş gibi gelmişti şimdi çok daha iyi görünüyordu.. karşılıklı birbirimizi teselli ettik bazen o bunalımlarda bazen ben bunalımlardayım hayırlısıyla şu günler artık çabuk geçmeye başlasa..
merhaba canım bende bayram ıcın arastırma falan yapıyorum 2 gun evcı cıkacagız.. ıns bı aksılık olmaz canım hasret gıderırız eslerımızle
ne guzel canım ben de esımı gordum aslında yarındı ama bı karısıklık olmus bugun cıktı carsıyahep oyle bırbırımızı tessellı edıyoruz canım yaa ordan bıle benı rahatlatmaya calısıyor bır an once safak 1 demek ıstıyorum
canım 3 gün evci çıkaracaklarmış bizimkilerin orada beki eşinlere de 3 gün verirler bayramda ayrıca o ilde varsa polis evi vs tavsiye ederim fiyatlarda çok uygun geldi bize hemde guvenlı olur dıye
biz onlardan daha çok çöktüksağolsunlar teselli ediyorlar.. valla düşündükçe aslaaa geçmeyecek hissine kapılıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor şu bayram bir gelip geçse çok çok rahat olacağız inşallah.. 90 ları bir an önce görsek..
vallahı cok dogru yaaa bız burda daha cok coktukayy plakalarda cok guzel olacak bence napalım canım bı sekılde gecırecegız ıyı tarafından bakalım bak 1 ayı gecırdık kalan gunlerde gececek moral bozmak yok
ben hasta olmusum canım bogazlarım falan hep sıssen nasılsın? evet gecmıse bakınca gecıyor ama suan hıc gecmıyor gıbı gelıyor ayy o gunler bı gelse bayragımızı devretsek
Insallah canım ben de dün aptal gibi 351'lerin yorumlarını okudum moralım bozuldu
kızlarr eşimle görüştük nasıl özlemişiz birbirimizi hasret giderdik uzaktanda olsaya bu çarşı izinleri çok iyi gelecek bize oğlum babasını görünce öyle mutlu oldu ki yerinde duramıyor neşesine diyecek yok kuzumun:))böyle böyle bitireceğiz bakalım şu askerliği inşaallah son çarşımız diyeceğimiz günleri de görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?