352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

[MENTION][/MENTION]
ben de güne çok güzel başladım sizin adınıza da çok sevindimmm cnmm ne güzel süpriz oldu bizlere

canım eşin duygularını çok rahatlıkla dile getiren biri olsa bile o kadar erkeğin içinde o da zorlanıyordur..hafta sonu telafi ettiyse problem yok edemeseydi işi gerçekten zor olacaktı

bugün de görüstük eşimle gerçekten problem askeriyede olması dısarı çıkınca özüne dönüyor adamrahatladım yaa valla insanın canı çok sıkılıyor saçma sapan seyler düşünüyor

benım kocısım duygularını cok fazla dıle getıremeyen bırı oldugu ıcın pek bısey degısmıyor bızım ıcın

oh oh sizin adınıza çok sevindim..biz bayanlar öyle şeyler düşünmezsek rahat edemeyiz

Kızlar nasılsınız? Bugün de şafağımızın atmasına az kaldıııı Dün sevgilimi gördüm hem mutlu oldum hem üzüldümm.. Çok yorgun görünüyordu Sayıları az olduğu için çok nöbet yazıyorlar( Bitsin artık bu günlerr

bende bu saatler de ıyı oluyorum canım Allah guc kuvvet sabır versın canım askerlerımıze bıtecek Allah ın ıznıyle

sağol canım ben iyiyim sen nasılsın?? benim nişanlımda nöbetlerden çok şikayetçi onların sayısı da çok az olduğu için gece 3-5 arası ve sabah 7-9 arası nöbet tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…