sabah aradı eşim canım. telefonu senin eşinin bi tanıdığındaymıs alınca konustuk sonrada netten. sağolsun eşinin sayesinde çıkabilmiş benimki:)çok iyi geldi bize de keyifler yerinde çok şükü.
canım eşin duygularını çok rahatlıkla dile getiren biri olsa bile o kadar erkeğin içinde o da zorlanıyordur..hafta sonu telafi ettiyse problem yokedemeseydi işi gerçekten zor olacaktı
bugün de görüstük eşimle gerçekten problem askeriyede olması dısarı çıkınca özüne dönüyor adamrahatladım yaa valla insanın canı çok sıkılıyor saçma sapan seyler düşünüyor
[MENTION][/MENTION]
ben de güne çok güzel başladım sizin adınıza da çok sevindimmm cnmm ne güzel süpriz oldu bizlere
her zaman yardımcı olmaya çalısırım cnmm
bugün de görüstük eşimle gerçekten problem askeriyede olması dısarı çıkınca özüne dönüyor adamrahatladım yaa valla insanın canı çok sıkılıyor saçma sapan seyler düşünüyor
bugun de bıtıyorrrr hanımlargunun bu saatlerını cok sevıyorum
bende 5 e kadar of puff halde oluyorum 5 ten sonra anca kendime geliyorum
bende oyle canım sabah moralım cok kotu oluyor bu saatlerde kendıme gelıyorum hem mesaı bıtmesıne az kalıyor hemde kızımla oluyorum daha guzel gecıyor vakıt..demek bır ben degılım sende oylesın
Kızlar nasılsınız? Bugün de şafağımızın atmasına az kaldııııDün sevgilimi gördüm hem mutlu oldum hem üzüldümm.. Çok yorgun görünüyordu Sayıları az olduğu için çok nöbet yazıyorlar ( Bitsin artık bu günlerr
Kızlar nasılsınız? Bugün de şafağımızın atmasına az kaldııııDün sevgilimi gördüm hem mutlu oldum hem üzüldümm.. Çok yorgun görünüyordu Sayıları az olduğu için çok nöbet yazıyorlar ( Bitsin artık bu günlerr
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın?? benim nişanlımda nöbetlerden çok şikayetçi onların sayısı da çok az olduğu için gece 3-5 arası ve sabah 7-9 arası nöbet tuttu
bende bu saatler de ıyı oluyorum canımAllah guc kuvvet sabır versın canım askerlerımıze bıtecek Allah ın ıznıyle
Şafak yarılansa artık daha da rahatlayacağız
şu bayram bir geçsin her şey daha güzel olacak inşallahhh
Bitecek canım geriye dönüp bakınca 42 gün geçip bitti diyorum kendi kendime moral veriyorumm
Evet biz görüşemeyeceğiz ama çarşı iznimiz olur belkiiSiz görüşücek misiniz canım bayramda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?