- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
Gunaydin kizlar safak saymayi biraktim yaa benhaftaya da benim esim izinli gelebilir is yeri cagirmis onemli bir durum diye puff izin kullanmasin diye ben gidiyorum bayramda erken bitsin askerlik diye sanirim izin kullanacak
Kızlar bimere bunu yazıcam sizde okuyun değiştirilmesi gereken yerleri değiştirelim göndermek isteyenler göndersin :) ben göndericem
Eşim 12 Ağustos 2013 de kısa dönem olarak askere başladı. 12 Ağustos 2013 tarihinden önce giden kısa dönemler ayın başında sınava girip ayın 12 sine kadar evde olmalarına rağmen asker sayılıyorlardı. Şuan askere gidenler 12 Ağustos dan itibaren asker sayılıyor, neden değişti ve hiçbir yerde askerliğin 12 gün uzatıldığına dair resmi bir yazı görmedik. Şuan ki problem sınavın kalkması mı? Sınava girenler farklı askerlik mi yapıyordu? Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
kızlar ben bugun cok kotu bır sey yaptım annemle tartısmıstım .. tuttum bunu sevgılıme anlattımbıde tartısma onun yuzundendı .. yavrum bıde orda benı tesellı ettı offfff
canımm hiç yazma ben yazdım çünkü geçen hafta senin gibi ama kişinin müracaatı gerekiyor diye cvp verdiler...
Aynen her seyimi ona anlatmaya o kadar alismisim ki tutamadm kendimi sonra da pisman oldumanlatmasan iyi olurdu ama canım biz tutamıyoruz kendimizi onlarla dertleşmeden rahat edemiyoruz,bende bugün iş yerinde kötü bi gün geçirdim ona anlattım bide onun canını sıktım
gunaydın kızlar
Nasilsin canim? Askerin nasil? Carsi iznimize az kaldiiii:)))gunaydın kızlar
Nasilsin canim? Askerin nasil? Carsi iznimize az kaldiiii:)))
ıyıyım canım artık daha ıyı hıssedıyorum kendımı sen nasılsın askerımde cok sukur rahatevet bızım pazar gunu carsımız ılk carsımız
merhabalarrrrrr..... bizim 2 gün çarşı iznimiz varr.. nişanlım atışlarda iyi olduğu için ödüllendirmişler 2 gün çarşı izni vermişlerbugün kayınvalidemler ziyaretimize geliyor hazırlık yapıyoruz keşke nişanlımda geliyor olabilseydii
merhabalarrrrrr..... bizim 2 gün çarşı iznimiz varr.. nişanlım atışlarda iyi olduğu için ödüllendirmişler 2 gün çarşı izni vermişlerbugün kayınvalidemler ziyaretimize geliyor hazırlık yapıyoruz keşke nişanlımda geliyor olabilseydii
ıyıyım canım artık daha ıyı hıssedıyorum kendımı sen nasılsın askerımde cok sukur rahatevet bızım pazar gunu carsımız ılk carsımız
kızlar azalıyor sukurler olsun benım safagım farklı ama 119 gunu gorunce sevındım bugun
Ben de iyiyim canım, sabretmeyi öğrendik sanırımGünler geçtikçe daha da iyi hissediyorum kendimi Bayramdan sonra şafağımız yarılanıyor. Görüşemesek de bayramı bekliyorum ben
Canım senin safağa bayıldım benimki 132 dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?