• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

merhabalarrrrrr..... bizim 2 gün çarşı iznimiz varr.. nişanlım atışlarda iyi olduğu için ödüllendirmişler 2 gün çarşı izni vermişler :16:bugün kayınvalidemler ziyaretimize geliyor hazırlık yapıyoruz keşke nişanlımda geliyor olabilseydii :14:

senin adına sevindim canım bizim çarşı hafta içiymiş ilçedeye araç haftasonu olmadığı için.haftaiçide ben çalışıyorum malesef

ayy canım kötü olmuş .. ee sana da 2 saat müsaade etsinler de nette görüşün :34:

iş yerinde zor canım artık birdahaki çarşısı için izin ayarlarım biraz hasret kalıcaz sizin düğüne az kalmış canım eşya falan aldınız mı nişanlının gelince işi hazırmı

iş yerinde zor canım artık birdahaki çarşısı için izin ayarlarım biraz hasret kalıcaz sizin düğüne az kalmış canım eşya falan aldınız mı nişanlının gelince işi hazırmı

canım sadece beyaz eşya işini hallettik.. döndüğünde de mobilya işini hallederiz dedik..o burada yokken hiç bişey alasım gelmiyor heves falan yok :50: askere gitmeden önce çalıştığı işine devam edecek çok şükür iş sıkıntısı yok..

canım sadece beyaz eşya işini hallettik.. döndüğünde de mobilya işini hallederiz dedik..o burada yokken hiç bişey alasım gelmiyor heves falan yok :50: askere gitmeden önce çalıştığı işine devam edecek çok şükür iş sıkıntısı yok..

anladım canım bizde eylül gibi düşünüyoruz bizde daha hiçbişey almadık iş durumu da belli degil şimdilik hayırlısı olsun hakkımızda

anladım canım bizde eylül gibi düşünüyoruz bizde daha hiçbişey almadık iş durumu da belli degil şimdilik hayırlısı olsun hakkımızda

hayırlısı olsun inşallah.. valla şu askerliği bitirip bir gelseler her şey çok kolay olacakmış gibi geliyor.. o burada yokken düğün falan hiç aklıma gelmiyor.. kendi çeyizimde bile bir sürü eksik var onlara bile el atmıyorum :50:

hayırlısı olsun inşallah.. valla şu askerliği bitirip bir gelseler her şey çok kolay olacakmış gibi geliyor.. o burada yokken düğün falan hiç aklıma gelmiyor.. kendi çeyizimde bile bir sürü eksik var onlara bile el atmıyorum :50:

anladım canım nikah günü aldınızmı yoksa gelincemi halledeceksiniz

herkese merhabalar arkadaşlar benim eşimde askere gitti izinde alamadı 1 ayda sadece 5-6 saat yüzyüze görüşebildik çok zor bide kızım var yaklaşık 2 yaşında Allah hepimize kolaylık versin tez zamanda kavuştursun hepimizi sağ salim
bende şafak falan bilmiyom kaç öle geçip gidiyo
arkadaşlar aranızda kaymakamlıklardan asker eşi yada ailesi yardımı alan varmı?
varsa ne yapmak gerekiyo bilemedim cevaplarsanız sevinirim :16:

Kizlaar nasilsiniz, nerdesinizz ? bos birakmayin burayii:( Askerlerimizi gonderdigimiz gunlere dondum ilk mesajlarimizi okudum biraz.. Geriye donup bakinca 40 gun nasil da gecmis diye dusundum.. Safak hic atmiyor gibi geliyor bazen:( Biticek bu gunler de bayragi 353 lere devredicezz;))

selam kızlar nasılsınız? Bugun benim askerimin çarşı izni henüz görüşemedik ama olsun o çıkıp hava alıcak ya o yeter bize. Bizim çarşı izni 2 haftada birmiş. Bayram için de polis eviyle görüştüm inş. bir aksilik çıkmaz oğlum hastalanmaz vs gideriz.
Ne zamandır pc den girmiyordum telefondan yazıyordum bilgisayara geçince gördüm şafağımız 131 120li sayılara düşüyoruz artık ne güzel yaaa hele eski sisteme göre 118 şafak Alahım hala içimde ümit var 10 gün önce izinli terhiz edilirler diye....

Kizlaar nasilsiniz, nerdesinizz ? bos birakmayin burayii:( Askerlerimizi gonderdigimiz gunlere dondum ilk mesajlarimizi okudum biraz.. Geriye donup bakinca 40 gun nasil da gecmis diye dusundum.. Safak hic atmiyor gibi geliyor bazen:( Biticek bu gunler de bayragi 353 lere devredicezz;))

ben hasta olmusum canım bogazlarım falan hep sıs :31::31: sen nasılsın? evet gecmıse bakınca gecıyor ama suan hıc gecmıyor gıbı gelıyor :31::31::31: ayy o gunler bı gelse bayragımızı devretsek :31:

Back
X