- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
merhabalarrrrrr..... bizim 2 gün çarşı iznimiz varr.. nişanlım atışlarda iyi olduğu için ödüllendirmişler 2 gün çarşı izni vermişlerbugün kayınvalidemler ziyaretimize geliyor hazırlık yapıyoruz keşke nişanlımda geliyor olabilseydii
hakkaride şırnakta yada nebilim başka yerde net varmışda onlar mı girip yazmıyor nekadar saçma bende cvp yazarım yine :)
bu arada dugun nezaman canım tarıh bellı mı?
kızlar azalıyor sukurler olsun benım safagım farklı ama 119 gunu gorunce sevındım bugun
senin adına sevindim canım bizim çarşı hafta içiymiş ilçedeye araç haftasonu olmadığı için.haftaiçide ben çalışıyorum malesef
ayy canım kötü olmuş .. ee sana da 2 saat müsaade etsinler de nette görüşün
iş yerinde zor canım artık birdahaki çarşısı için izin ayarlarım biraz hasret kalıcaz sizin düğüne az kalmış canım eşya falan aldınız mı nişanlının gelince işi hazırmı
canım sadece beyaz eşya işini hallettik.. döndüğünde de mobilya işini hallederiz dedik..o burada yokken hiç bişey alasım gelmiyor heves falan yokaskere gitmeden önce çalıştığı işine devam edecek çok şükür iş sıkıntısı yok..
anladım canım bizde eylül gibi düşünüyoruz bizde daha hiçbişey almadık iş durumu da belli degil şimdilik hayırlısı olsun hakkımızda
hayırlısı olsun inşallah.. valla şu askerliği bitirip bir gelseler her şey çok kolay olacakmış gibi geliyor.. o burada yokken düğün falan hiç aklıma gelmiyor.. kendi çeyizimde bile bir sürü eksik var onlara bile el atmıyorum
anladım canım nikah günü aldınızmı yoksa gelincemi halledeceksiniz
Veeee bir safak daha ataaarrrr kizlar
şu şafak çifter çifter atsa ne iyi olurdu yaaa
çok iyi olur ben şafak kaç onu bile bilmiyorum
Kizlaar nasilsiniz, nerdesinizz ? bos birakmayin burayiiAskerlerimizi gonderdigimiz gunlere dondum ilk mesajlarimizi okudum biraz.. Geriye donup bakinca 40 gun nasil da gecmis diye dusundum.. Safak hic atmiyor gibi geliyor bazen Biticek bu gunler de bayragi 353 lere devredicezz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?