352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

sağolasın canım şimdiden çok heyecanlıyım şafak 25 bu bayram tam bayram olacak bize inşaallahumarım sizde görüsme fırsatı bulursunuz en kısa zamanda Rabbim tez zamanda kavustursun hepimizi

ya bende çok istiyorum eşimin gelmesini ama onun komutanı şuan izinde gelip gelemiyeceği belli değil .gözün aydın canım sana umarım bizimde kavuşuruz

ya bende çok istiyorum eşimin gelmesini ama onun komutanı şuan izinde gelip gelemiyeceği belli değil .gözün aydın canım sana umarım bizimde kavuşuruz
.
Insaallah senin.esinde gelir canim .boyle arafta olunca iyi olmuyor ama.icini ferah.tut umarim sizde kavusursunuz

Gunaydin kizlar safak saymayi biraktim yaa ben haftaya da benim esim izinli gelebilir is yeri cagirmis onemli bir durum diye puff izin kullanmasin diye ben gidiyorum bayramda erken bitsin askerlik diye sanirim izin kullanacak

Gunaydin kizlar safak saymayi biraktim yaa ben haftaya da benim esim izinli gelebilir is yeri cagirmis onemli bir durum diye puff izin kullanmasin diye ben gidiyorum bayramda erken bitsin askerlik diye sanirim izin kullanacak

bende saymıyorum şafak denk geldiğinde arada bir işte o zaman daha çabuk geçiyor sanki.haftaya birliktesiniz o zaman sizde anlaşılan ne güzel:) canım önemli olan görüsebilmek bayramda yalnız kalmamak bence sen gitmişsin o gelmiş farketmez zaten sen yakınsın değil mi sonra yine gider çıkarırsın evciye hem dediğin gibi erken biter askerlik:)

canım yani eşinin teskeresi şubata mı sarkacak?

Kızlar bimere bunu yazıcam sizde okuyun değiştirilmesi gereken yerleri değiştirelim göndermek isteyenler göndersin :) ben göndericem

Eşim 12 Ağustos 2013 de kısa dönem olarak askere başladı. 12 Ağustos 2013 tarihinden önce giden kısa dönemler ayın başında sınava girip ayın 12 sine kadar evde olmalarına rağmen asker sayılıyorlardı. Şuan askere gidenler 12 Ağustos dan itibaren asker sayılıyor, neden değişti ve hiçbir yerde askerliğin 12 gün uzatıldığına dair resmi bir yazı görmedik. Şuan ki problem sınavın kalkması mı? Sınava girenler farklı askerlik mi yapıyordu? Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…