evet canım boş kalınca daha kötü ama olsun başka uğraşlar bulursun kendine,okulu yeni mi bitirdin çalışmamayı unuttumda ben:)
yok canım mezun olalı 5 sene oluyor... okul için artık çok yaşlıyım..25 yaşında koskoca kız oldum
:):):)25 yaş nedir sende yahu
bu şafak sayma beni çoook yaşlandırdıAllah'tan kısa dönem
tamam canım..sen yazdın mı?
sağolasın canım şimdiden çok heyecanlıyım şafak 25 bu bayram tam bayram olacak bize inşaallahumarım sizde görüsme fırsatı bulursunuz en kısa zamanda Rabbim tez zamanda kavustursun hepimizi
.ya bende çok istiyorum eşimin gelmesini ama onun komutanı şuan izinde gelip gelemiyeceği belli değil .gözün aydın canım sana umarım bizimde kavuşuruz
.
Insaallah senin.esinde gelir canim .boyle arafta olunca iyi olmuyor ama.icini ferah.tut umarim sizde kavusursunuz
Cok sevindim gozun aydin canim
Gunaydin kizlar safak saymayi biraktim yaa benhaftaya da benim esim izinli gelebilir is yeri cagirmis onemli bir durum diye puff izin kullanmasin diye ben gidiyorum bayramda erken bitsin askerlik diye sanirim izin kullanacak
Gunaydin kizlar safak saymayi biraktim yaa benhaftaya da benim esim izinli gelebilir is yeri cagirmis onemli bir durum diye puff izin kullanmasin diye ben gidiyorum bayramda erken bitsin askerlik diye sanirim izin kullanacak
ayy nasıl imrendim size Allah bize de göstersin bu günleri.
canım uyuma zaten ne güzel Allah'ın izniyle kavuşacaksınız inşallah.. bu heyecanı doya doya yaşa...keşke bizlerde şu anda heyecandan uyuyamıyor olsaydık..
canım yani eşinin teskeresi şubata mı sarkacak?
Kızlaarrr Allahım biran önce size de nasip etsin hiç umutsuzluğa düşmeyin valla bitiyor
Eger izin kullanirsa sarkacak cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?