• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kizlaar nasilsiniz, nerdesinizz ? bos birakmayin burayii:( Askerlerimizi gonderdigimiz gunlere dondum ilk mesajlarimizi okudum biraz.. Geriye donup bakinca 40 gun nasil da gecmis diye dusundum.. Safak hic atmiyor gibi geliyor bazen:( Biticek bu gunler de bayragi 353 lere devredicezz;))

Insallah canım ben de dün aptal gibi 351'lerin yorumlarını okudum moralım bozuldu:1:

selam kızlar nasılsınız? Bugun benim askerimin çarşı izni henüz görüşemedik ama olsun o çıkıp hava alıcak ya o yeter bize. Bizim çarşı izni 2 haftada birmiş. Bayram için de polis eviyle görüştüm inş. bir aksilik çıkmaz oğlum hastalanmaz vs gideriz.
Ne zamandır pc den girmiyordum telefondan yazıyordum bilgisayara geçince gördüm şafağımız 131 120li sayılara düşüyoruz artık ne güzel yaaa hele eski sisteme göre 118 şafak Alahım hala içimde ümit var 10 gün önce izinli terhiz edilirler diye....

merhaba canım bende bayram ıcın arastırma falan yapıyorum 2 gun evcı cıkacagız.. ıns bı aksılık olmaz canım hasret gıderırız eslerımızle :16::16::16:

herkese merhabalar arkadaşlar benim eşimde askere gitti izinde alamadı 1 ayda sadece 5-6 saat yüzyüze görüşebildik çok zor bide kızım var yaklaşık 2 yaşında Allah hepimize kolaylık versin tez zamanda kavuştursun hepimizi sağ salim
bende şafak falan bilmiyom kaç öle geçip gidiyo
arkadaşlar aranızda kaymakamlıklardan asker eşi yada ailesi yardımı alan varmı?
varsa ne yapmak gerekiyo bilemedim cevaplarsanız sevinirim :16:

Allah kavuştursun sizleride.. senin eşinde 352. dönem mi? valla öyle bir yardım olduğunu duymuştum ama detaylarını bilmiyorum maalesef :50:

selam kızlar nasılsınız? Bugun benim askerimin çarşı izni henüz görüşemedik ama olsun o çıkıp hava alıcak ya o yeter bize. Bizim çarşı izni 2 haftada birmiş. Bayram için de polis eviyle görüştüm inş. bir aksilik çıkmaz oğlum hastalanmaz vs gideriz.
Ne zamandır pc den girmiyordum telefondan yazıyordum bilgisayara geçince gördüm şafağımız 131 120li sayılara düşüyoruz artık ne güzel yaaa hele eski sisteme göre 118 şafak Alahım hala içimde ümit var 10 gün önce izinli terhiz edilirler diye....

ben 12 günü ekledim ama bende hala ümitliyim belki eklemezler diye..inşallah eklemezler 1 gün bile çok çok önemliyken koskoca 12 günn:43:

uzuuuun bir aradan sonra nişanlımı gördümmm:16: acemi birliğinden ayrıldığında görmüştüm çok çökmüş gibi gelmişti şimdi çok daha iyi görünüyordu.. karşılıklı birbirimizi teselli ettik bazen o bunalımlarda bazen ben bunalımlardayım :9: hayırlısıyla şu günler artık çabuk geçmeye başlasa.. :31:

uzuuuun bir aradan sonra nişanlımı gördümmm:16: acemi birliğinden ayrıldığında görmüştüm çok çökmüş gibi gelmişti şimdi çok daha iyi görünüyordu.. karşılıklı birbirimizi teselli ettik bazen o bunalımlarda bazen ben bunalımlardayım :9: hayırlısıyla şu günler artık çabuk geçmeye başlasa.. :31:

ne guzel canım ben de esımı gordum aslında yarındı ama bı karısıklık olmus bugun cıktı carsıya :16::16: hep oyle bırbırımızı tessellı edıyoruz canım yaa ordan bıle benı rahatlatmaya calısıyor :31::31: bır an once safak 1 demek ıstıyorum :31::31::31:

merhaba canım bende bayram ıcın arastırma falan yapıyorum 2 gun evcı cıkacagız.. ıns bı aksılık olmaz canım hasret gıderırız eslerımızle :16::16::16:

canım 3 gün evci çıkaracaklarmış bizimkilerin orada beki eşinlere de 3 gün verirler bayramda ayrıca o ilde varsa polis evi vs tavsiye ederim fiyatlarda çok uygun geldi bize hemde guvenlı olur dıye

ne guzel canım ben de esımı gordum aslında yarındı ama bı karısıklık olmus bugun cıktı carsıya :16::16: hep oyle bırbırımızı tessellı edıyoruz canım yaa ordan bıle benı rahatlatmaya calısıyor :31::31: bır an once safak 1 demek ıstıyorum :31::31::31:

biz onlardan daha çok çöktük :9: sağolsunlar teselli ediyorlar.. valla düşündükçe aslaaa geçmeyecek hissine kapılıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor :50: şu bayram bir gelip geçse çok çok rahat olacağız inşallah.. 90 ları bir an önce görsek..

canım 3 gün evci çıkaracaklarmış bizimkilerin orada beki eşinlere de 3 gün verirler bayramda ayrıca o ilde varsa polis evi vs tavsiye ederim fiyatlarda çok uygun geldi bize hemde guvenlı olur dıye

ya canım yazını gorunce bende aradım polıs evını sıvıl konaklayamıyor dedı sen polıs falan mısın acaba yada bı yakınınız mı var? sonra bende ogretmen evını aradım fıyatta uygun geldı bakalım ıns ızın verırler cocuklarımızda babalarıyla hasret gıdersınler tabı bızde :16::16::16::16::16::16:

biz onlardan daha çok çöktük :9: sağolsunlar teselli ediyorlar.. valla düşündükçe aslaaa geçmeyecek hissine kapılıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor :50: şu bayram bir gelip geçse çok çok rahat olacağız inşallah.. 90 ları bir an önce görsek..

vallahı cok dogru yaaa bız burda daha cok coktuk :27: ayy plakalarda cok guzel olacak bence :ssz::ssz: napalım canım bı sekılde gecırecegız ıyı tarafından bakalım bak 1 ayı gecırdık kalan gunlerde gececek moral bozmak yok :20::20::20:

vallahı cok dogru yaaa bız burda daha cok coktuk :27: ayy plakalarda cok guzel olacak bence :ssz::ssz: napalım canım bı sekılde gecırecegız ıyı tarafından bakalım bak 1 ayı gecırdık kalan gunlerde gececek moral bozmak yok :20::20::20:

evet evet evet moral bozmuyoruz...günler çabuk geçecek askerlerimiz hemen gelecek :32::32:

ben hasta olmusum canım bogazlarım falan hep sıs :31::31: sen nasılsın? evet gecmıse bakınca gecıyor ama suan hıc gecmıyor gıbı gelıyor :31::31::31: ayy o gunler bı gelse bayragımızı devretsek :31:

Gecmis olsun canimm dikkat et kendine.. Ben de bugun evde zaman gecirmeye calisiyorum,kitap okuyarak..Safak atiyor canim bugun de bitiyoor..

kızlarr eşimle görüştük nasıl özlemişiz birbirimizi hasret giderdik uzaktanda olsa:16:ya bu çarşı izinleri çok iyi gelecek bize oğlum babasını görünce öyle mutlu oldu ki yerinde duramıyor neşesine diyecek yok kuzumun:))böyle böyle bitireceğiz bakalım şu askerliği inşaallah son çarşımız diyeceğimiz günleri de görücez

kızlarr eşimle görüştük nasıl özlemişiz birbirimizi hasret giderdik uzaktanda olsa:16:ya bu çarşı izinleri çok iyi gelecek bize oğlum babasını görünce öyle mutlu oldu ki yerinde duramıyor neşesine diyecek yok kuzumun:))böyle böyle bitireceğiz bakalım şu askerliği inşaallah son çarşımız diyeceğimiz günleri de görücez

hadi gözünüz aydın... evet kesinlikle çarşı izinleri çok çok iyi oluyor.. bir aksilik çıkacak çarşı izinleri iptal olacak diye çok korkmuştum çok şükür bir aksilik olmadı bizde görüşebildik..:16: uzaktan da olsa yüzünü görmek , gülümsediğini görmek insanı fazlasıyla rahatlatıyor.. inşallah kavuşacağımız günleri de göreceğiz .. :34:

Back
X