• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Gunaydin kizlar safak saymayi biraktim yaa ben:( haftaya da benim esim izinli gelebilir is yeri cagirmis onemli bir durum diye puff izin kullanmasin diye ben gidiyorum bayramda erken bitsin askerlik diye sanirim izin kullanacak

hayırlısı olsun canım ya vardır bundada bi hayır

Kızlar bimere bunu yazıcam sizde okuyun değiştirilmesi gereken yerleri değiştirelim göndermek isteyenler göndersin :) ben göndericem

Eşim 12 Ağustos 2013 de kısa dönem olarak askere başladı. 12 Ağustos 2013 tarihinden önce giden kısa dönemler ayın başında sınava girip ayın 12 sine kadar evde olmalarına rağmen asker sayılıyorlardı. Şuan askere gidenler 12 Ağustos dan itibaren asker sayılıyor, neden değişti ve hiçbir yerde askerliğin 12 gün uzatıldığına dair resmi bir yazı görmedik. Şuan ki problem sınavın kalkması mı? Sınava girenler farklı askerlik mi yapıyordu? Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

canımm hiç yazma ben yazdım çünkü geçen hafta senin gibi ama kişinin müracaatı gerekiyor diye cvp verdiler...:(

kızlar ben bugun cok kotu bır sey yaptım annemle tartısmıstım .. tuttum bunu sevgılıme anlattım :( bıde tartısma onun yuzundendı .. yavrum bıde orda benı tesellı ettı :43: offfff

kızlar ben bugun cok kotu bır sey yaptım annemle tartısmıstım .. tuttum bunu sevgılıme anlattım :( bıde tartısma onun yuzundendı .. yavrum bıde orda benı tesellı ettı :43: offfff

anlatmasan iyi olurdu ama canım biz tutamıyoruz kendimizi onlarla dertleşmeden rahat edemiyoruz,bende bugün iş yerinde kötü bi gün geçirdim ona anlattım bide onun canını sıktım:(

canımm hiç yazma ben yazdım çünkü geçen hafta senin gibi ama kişinin müracaatı gerekiyor diye cvp verdiler...:(

hakkaride şırnakta yada nebilim başka yerde net varmışda onlar mı girip yazmıyor nekadar saçma bende cvp yazarım yine :)

anlatmasan iyi olurdu ama canım biz tutamıyoruz kendimizi onlarla dertleşmeden rahat edemiyoruz,bende bugün iş yerinde kötü bi gün geçirdim ona anlattım bide onun canını sıktım:(
Aynen her seyimi ona anlatmaya o kadar alismisim ki tutamadm kendimi sonra da pisman oldum

ıyıyım canım artık daha ıyı hıssedıyorum kendımı sen nasılsın askerımde cok sukur rahat :16::16::16: evet bızım pazar gunu carsımız ılk carsımız :16::16::16:

merhabalarrrrrr..... bizim 2 gün çarşı iznimiz varr.. nişanlım atışlarda iyi olduğu için ödüllendirmişler 2 gün çarşı izni vermişler :16:bugün kayınvalidemler ziyaretimize geliyor hazırlık yapıyoruz keşke nişanlımda geliyor olabilseydii :14:

merhabalarrrrrr..... bizim 2 gün çarşı iznimiz varr.. nişanlım atışlarda iyi olduğu için ödüllendirmişler 2 gün çarşı izni vermişler :16:bugün kayınvalidemler ziyaretimize geliyor hazırlık yapıyoruz keşke nişanlımda geliyor olabilseydii :14:

cok guzel canım cok ıyı moral olur nısanlına :31: sana da kolay gelsın canım 3 ay sonra bırlıkte olacagız ıns moral bozmuyoruz :16::16::16:

bu arada dugun nezaman canım tarıh bellı mı?

ıyıyım canım artık daha ıyı hıssedıyorum kendımı sen nasılsın askerımde cok sukur rahat :16::16::16: evet bızım pazar gunu carsımız ılk carsımız :16::16::16:

Ben de iyiyim canım, sabretmeyi öğrendik sanırım:1: Günler geçtikçe daha da iyi hissediyorum kendimi:34: Bayramdan sonra şafağımız yarılanıyor. Görüşemesek de bayramı bekliyorum ben :32:

Ben de iyiyim canım, sabretmeyi öğrendik sanırım:1: Günler geçtikçe daha da iyi hissediyorum kendimi:34: Bayramdan sonra şafağımız yarılanıyor. Görüşemesek de bayramı bekliyorum ben :32:

evet sabretmeyı ogrendık :1::1: bende bayramı buyuk bı heyecanla beklıyorum bayramda 2 ayımız kalmıs olcak :1::1::1::1:

Back
X