kızlarrrr çok mutluyum eşimin izin meselesi hallolmus bi aksilik çıkmazsa bayramda birlikteyiz inşaallah yerimde duramıyorumdün akşam korkuttu biraz beni gelemeyebilirim filan diye de içim daralıyordu az önce aradı güzrl haberi verdi çok şükür
en azından cvp yazarlar bize neden böyle yapılıyormuş
evet malesef zaman cok zor gecıyor canımmusaıt olamamıstır ılk fırsatta arar canım
hadi gözün aydın...senin adına gerçekten çok sevindim canım...koskoca bayram var önünüzde iyi değerlendirinnn
sağolasın canım şimdiden çok heyecanlıyım şafak 25 bu bayram tam bayram olacak bize inşaallahumarım sizde görüsme fırsatı bulursunuz en kısa zamanda Rabbim tez zamanda kavustursun hepimizi
kızlaaaaaarrr napıyorsunuz orda sessiz sessizzzzz
ben çalışıyorum canım mesai 2de bitiyor nişanlımla konuşabildim şuan rahatı iyiymiş mutlu oldum az kişiler gittikleri yerde o yüzden çok sıkıntısı yok sen napıyosun
kızlar 12 gün fazla askerlik olayı nedir ben anlamadım hiç bir şey bana açıklayabilecek olan biri var mı... korktum ya
kızlar 12 gün fazla askerlik olayı nedir ben anlamadım hiç bir şey bana açıklayabilecek olan biri var mı... korktum ya
canım önceki dönemlerde kısa dönemler askere gitmeden önce bir sınava giriyorlardı sınavın sonucuna göre kısa dönem ya da uzun dönem askerlik yapacakları belli oluyordu ve o sınavın açıklanması 12 günü buluyordu ve bu süreç askere gidecek olanların şafaklarından düşüyordu.. maalesef ki bu sene bu uygulama kalktı 352. dönemde askere gidenlerin şafağına 12 gün daha eklenmiş oldu.. ilk kurbanlar biz olduk
hadi ya offyani bizimkiler ocak sonu mu gelcekler
ayy canım sen ne iş yapıyorsun 2 ye kadar mesaidesin?? uyku tutmadı kendimi yine buralara attımm.. zaman geçmiyorr
maalesef ki çok büyük ihtimalle öyle olacak...ocak 29-30 gibi gelecekler
çağrı merkezinde çalışıyorum canım vardiyalı yani,sen ne iş yapıyordun?
çok üzüldüm şimdi ya..
çok üzüldüm şimdi ya..
ben çalışmıyorumne güzel çalışırken zaman daha çabuk geçiyordur..ben de böyle zaman öldürmeye çalışıyorum
benim nişanlım 7 gün izin kullandı sinir oldum zaten izin kullandığı için yol izni vermiyorlarmış 7 gün izin kullandı ama 6 gün kaldı yol izni vermediler
şimdi ozaman şubatta mı gelecek o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?