• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlarrrr çok mutluyum eşimin izin meselesi hallolmus bi aksilik çıkmazsa bayramda birlikteyiz inşaallah yerimde duramıyorum:1:dün akşam korkuttu biraz beni gelemeyebilirim filan diye de içim daralıyordu az önce aradı güzrl haberi verdi çok şükür:16::16::9:

hadi gözün aydın...senin adına gerçekten çok sevindim canım...koskoca bayram var önünüzde iyi değerlendirinnn :32:

evet malesef zaman cok zor gecıyor canım :31::31: musaıt olamamıstır ılk fırsatta arar canım :31::31:

aradı canım ama 1 tane klube varmış ve tam komutanlarının olduğu yerde ve geri aramada yapılmıyor yani artık rahat görüşemeyeceğiz cep telefonu şart ama napıcaz bilmiyorum:( çarşıyada hep hafta içi çıkıyorlarmış kötü oldu benim için

hadi gözün aydın...senin adına gerçekten çok sevindim canım...koskoca bayram var önünüzde iyi değerlendirinnn :32:

sağolasın canım şimdiden çok heyecanlıyım şafak 25 bu bayram tam bayram olacak bize inşaallah:16:umarım sizde görüsme fırsatı bulursunuz en kısa zamanda Rabbim tez zamanda kavustursun hepimizi

kızlar 12 gün fazla askerlik olayı nedir ben anlamadım hiç bir şey bana açıklayabilecek olan biri var mı... korktum ya :(

ben çalışıyorum canım mesai 2de bitiyor nişanlımla konuşabildim şuan rahatı iyiymiş mutlu oldum az kişiler gittikleri yerde o yüzden çok sıkıntısı yok sen napıyosun

ayy canım sen ne iş yapıyorsun 2 ye kadar mesaidesin?? uyku tutmadı kendimi yine buralara attımm.. zaman geçmiyorr:50:

kızlar 12 gün fazla askerlik olayı nedir ben anlamadım hiç bir şey bana açıklayabilecek olan biri var mı... korktum ya :(

canım bizden öncekşler sınava giriyorlardı ve sınava girdikleri günden itibaren asker sayılıyorlardı bizimkilerde sınav kalktığı için teslim oldukları günden itibaren sayıyoruz arada 12 gün o yüzden 12 gün fazla yapmış oluoruz

canım önceki dönemlerde kısa dönemler askere gitmeden önce bir sınava giriyorlardı sınavın sonucuna göre kısa dönem ya da uzun dönem askerlik yapacakları belli oluyordu ve o sınavın açıklanması 12 günü buluyordu ve bu süreç askere gidecek olanların şafaklarından düşüyordu.. maalesef ki bu sene bu uygulama kalktı 352. dönemde askere gidenlerin şafağına 12 gün daha eklenmiş oldu.. ilk kurbanlar biz olduk :43:

canım önceki dönemlerde kısa dönemler askere gitmeden önce bir sınava giriyorlardı sınavın sonucuna göre kısa dönem ya da uzun dönem askerlik yapacakları belli oluyordu ve o sınavın açıklanması 12 günü buluyordu ve bu süreç askere gidecek olanların şafaklarından düşüyordu.. maalesef ki bu sene bu uygulama kalktı 352. dönemde askere gidenlerin şafağına 12 gün daha eklenmiş oldu.. ilk kurbanlar biz olduk :43:

hadi ya off :( yani bizimkiler ocak sonu mu gelcekler :(

:emir_bebek:

benim nişanlım 7 gün izin kullandı sinir oldum zaten izin kullandığı için yol izni vermiyorlarmış 7 gün izin kullandı ama 6 gün kaldı yol izni vermediler:(

şimdi ozaman şubatta mı gelecek o :(:(

evet canım izin kullananların terhisi de şubata sarkıyormuş ..

Back
X