352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ben de sizin topiğe girip çıkıyorum süreklii:) kavuşucaksınız canım sevdiklerinize çok az kaldı darısı başımıza inşallah su gibi geçip gider 5 ay.. Çok güzel anlatmışşsın şuan aynı duyguları biz yaşıyoruz( Allah hepimizi tez zamanda sevdiklerimize kavuştursun inşallah.

Kizlar zaten son bi ay kalaya kadar hep tahmini bi safak sayacaksiniz bizim topikteki kizlardan bir kisminin gecen hafta teskere kagitlari cikti, tarihi biliyorlar.. biz daha ogrenemedik, esim bu hafta cikar bizimkide diyor yol iznine göre degisiyor, bigun eksik bigün fazla artik nasil olacaksa..

evet canım az önce baktım baya hesaplama var ve en erken teskere tarihi 31 ocak :S bizim hesaplardan 10 gün fazla yani

eğer sitelerdeki hesaplamalar doğruysa biz şafağı 10 gün erkene almışız :)

:)) geçer tatlım geçerr. Birbirimize destek olarak bitiricez bu 5 ayı inşallaahh

inşallahhhhhhh.. valla zaten yaptığım başka bişey yok akşama kadar forumdayım zaman geçsin bitsin diye :S inşallah sohbet muhabbet destek derken bir bakmışız şafaklar 3'e 2'ye düşmüşşş :)

inşallahhhhhhh.. valla zaten yaptığım başka bişey yok akşama kadar forumdayım zaman geçsin bitsin diye :S inşallah sohbet muhabbet destek derken bir bakmışız şafaklar 3'e 2'ye düşmüşşş :)

Mutlu oldum bak şimdiii 3 2 deyincee:))) Ben de devamlı forumdayım iyi geliyor yazdıklarınızı okumak

Mutlu oldum bak şimdiii 3 2 deyincee:))) Ben de devamlı forumdayım iyi geliyor yazdıklarınızı okumak

acemilik dönemleri bitse usta birliği daha çabuk geçiyor diyorlar inşallah öyle olur.. zaten ocak ayı içinde düğün hazırlıklarına başlayacağım o da oyalar beni diye düşünüyorum..

acemilik dönemleri bitse usta birliği daha çabuk geçiyor diyorlar inşallah öyle olur.. zaten ocak ayı içinde düğün hazırlıklarına başlayacağım o da oyalar beni diye düşünüyorum..

Usta birliğinde çarşı izinleri olucak hem canım daha rahat konuşucazz. kendimizi mi avutuyoruz acabaaa

Benim de erkek arkadaşım Etimesgutta canım. 1 saat önce aradı. Bugün başlamış eğitimleri, telefonda sıra olmuyormuş ama yoğunuz çok dedi. Arar canım sıkma canını.

Yoğun derken yani egitim yemek oluyordur ne yapiyorlar acaba ya merak ettim valla normalde benim arkadaşlarımin nişanlısı sevgilisi 2 hafta acemi yaptı bizimkiler 4 hafta dedi 6 eylül mu yeyemin töreni kesinlesmis mi?

Yoğun derken yani egitim yemek oluyordur ne yapiyorlar acaba ya merak ettim valla normalde benim arkadaşlarımin nişanlısı sevgilisi 2 hafta acemi yaptı bizimkiler 4 hafta dedi 6 eylül mu yeyemin töreni kesinlesmis mi?

Bugün eğitimler başladı dedi canım. Benimki yemekhanede bulaşık yıkamış bütün gün:)) 1. Alay dedi benimki canım seninki nerde acaba

Bugün eğitimler başladı dedi canım. Benimki yemekhanede bulaşık yıkamış bütün gün:)) 1. Alay dedi benimki canım seninki nerde acaba

Bilmiyorum ki kaçıncı alayda olduğunu en son aradığında kalacak yerleri yeni belli olmuştu sonraki gun muayene var falan dedi işte ogrenince haberdar ederim tabisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…