352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Mamakta 6eylul demisler kizlar biz evci cikarcaz pazar teslim olacak pazartesi 9da izin vereceklermis sali usta birligine teslim olmalari icin bizim ki Ankara ya yakin 1gun yol iznimiz bu arada komutan pazartesi 5ay 5gun net mi bilgi verecekmis

Mamakta 6eylul demisler kizlar biz evci cikarcaz pazar teslim olacak pazartesi 9da izin vereceklermis sali usta birligine teslim olmalari icin bizim ki Ankara ya yakin 1gun yol iznimiz bu arada komutan pazartesi 5ay 5gun net mi bilgi verecekmis

Anlamadım yani cuma günü yemin töreni var pazartesi de ankara ile ilişkileri bitip usta birliğe teslim olacaklar. Yani pazartesi günü icin de ona bilet alınması lazim bizde evci çıkarmak istiyoruz soyadi tutacak şekilde olmasi mi gerekiyor yoksa ikamet yeterli mi ?

cok sukur gunde 3 defa konusuyoruz canim. artik daha rahat ariyor. bugun yorulmuslar cok(

Cnm biz arkadasin adresini verdik Ankara da ikamet yeterli...bizim usta birlik Kirikkale ve 1saatte gidecegi Icin pazartesi de kalacak sali sabah ulasiriz dedik...

Benim esim da mamak mebs de.hergun ziyaret var simdilik ankarada oldgum icin rahatca gorusuyoruz.ustabirligi polatli.varmi baska polatli

uzun mu kısa dönem mi? benimde eşim askerde nasıl geçicek bende bilmiyorum sonra nereye gidicek?

kısa donem canım. esim denızcı denızcılerın usta bırlıgı bu ayın sonunda bellı olacakmıs 2 yasındada kızım var kızımla safak sayıyoruz. senın esın nerde asker?

Canim gorus hergun saat 9 la 18 arasi.ve istedigm kadar kalabliyorum.ortam cok iyi tum ziyaretciler piknik havasinda bahcede oturyo. Sen uzaktamusin.ziyaret edebilme sansin var mi

Polatliya 1saat uzakliktayiz cnm cocuk var torene gelicem de supriz yapsam bu siralar gitsem dedim hafta ici gorusme oluyor mu hafta sonu mu Ziyaret sadece

kısa donem canım. esim denızcı denızcılerın usta bırlıgı bu ayın sonunda bellı olacakmıs 2 yasındada kızım var kızımla safak sayıyoruz. senın esın nerde asker?

Kastamanuda benim eşim sonrada Amasyaya gidicek.Kuzenim denizciydi ve iskenderundaydı şimdi Kocaelide ve 1 ayı mı ne kaldı nerdeyse hergün face fln giriyor çok rafatım diyo umarım sizinde öyle olur. Bende yalnız bekliyorum.Allah yardımcımız olsun.annendemisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…