352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ciddi misin ya ne guzel denk gelmis Yahsihansa belki denk geliriz. Biz 6sinda izin alabilirsek evci cikarmaya calisicam

Yahsihan muhimmat depo ayni mi cNim?ya komutan ne dedi bilmiyprum ama kendisi dun tel de yemin toreninden sonra gelicem bir kac gun dedi sanirim ayarlanabilecek bir sey insaalla

selam benim de nişanlım mebste arıyo hergün çok şükür iyiymiş ortam da iyi dedi bi sıkıntıları yokmuş 6 eylül yemin töreni var ben oraya şafak sayıyom valla

selam benim de nişanlım mebste arıyo hergün çok şükür iyiymiş ortam da iyi dedi bi sıkıntıları yokmuş 6 eylül yemin töreni var ben oraya şafak sayıyom valla

aynen öyle canım yaa bitişi sayarsak yandık:)kaynım da askerde ama ben onları gördüğüm için rahatım o nisanda gitmişti bitti sayılır işte.içimi ferah tutmaya çalışıyorum sesini duydukçada rahatlıyorum.sizde ferah tutun içinizi şubata ne kaldı ki:)(kendimi avutmaca)

canım konuşuyoruz günde 3 defa falan; ama pazartesi eğitimlerin başlayacağını söyledi sanıırm o zaman çok sık konuşmamız mümkün olmaz neyse iyiler ya benim de içim rahat.

piyade er nişanlım kastamonu merkez askerlik şubesi yazıyordu bilmiyorum artık nerde yapar nasıl yapar bilemiyorum bana sağsalim dönsün huzurlu mutlu olsun yeter çokk özledimm

huzurludur mutludur canım sen sıkma canını. :) allaha şükür yapıp gelcekler sıkcaz artık dişimizi birazcık.

benim eşiminde yemin töreni 23 Ağustos Kastamonu.Allah hepimize sabır versin

geçiyor insan her geçen gün biraz daha rahatlıyo inşallah sağsalim döncek erlerimiz güzel günler bizi bekliyor kızçelerrrr :)

Kizlar su gibi akicak bu gunler sevdiklerimizle daha fazla bagliycak bizi birbirimize burayi okudukca icim rahatliyor yalniz olmadigini bilmem...

Yahsihan muhimmat depo ayni mi cNim?ya komutan ne dedi bilmiyprum ama kendisi dun tel de yemin toreninden sonra gelicem bir kac gun dedi sanirim ayarlanabilecek bir sey insaalla

Ayni cnmm muhimmat depo ins orasi da rahat iyi olur mebs iyi diyorlar ben evci cikaricam olursa yeminden sonra

Son düzenleme:
canım konuşuyoruz günde 3 defa falan; ama pazartesi eğitimlerin başlayacağını söyledi sanıırm o zaman çok sık konuşmamız mümkün olmaz neyse iyiler ya benim de içim rahat.

Yemek problemmiş sanırım canım yiyemiyoruz dedi kantinden birşeyler almışlar. Dün akşam aradığında daha kamuflajları bile vermediler dedi. Misafirhanede kalmışlar.

Kızlar selam
Allah kavuştursun
Benim askerimde ankara mebste acemiliğini yaptı
Ve hep günde en fazla 2 kez arası hep 2 dk konusabildik
Mebste herseyde sıra var telefon ediceksin sıra yemek yiceksin sıra
O yüzden arayamayabilirler mesela sıraya girio tam ona gelio sıra iştima oluo boşa beklemiş oluolar
Sıkmayın canınızı
Bu arada mebs teyken ben her hafta sonu gidip gördüm sevdigimi hem ctesi hem pazar 9-6 arası ziyarete gidebilirsiniz tabi gitme imkanınız varsa

Bizim teslim tarihimiz 12 nisandı yemin töreni 3 mayıstı
Yemin törenleri cuma günleri oluo ve cok kalabalık oluo erken gitmek lazım gerci bizim otobüs bozulmustu 9:30 da orda olabildik anca askerlerin arkaında da durulabilio orda durmustuk yakından gördüm :))
Tribünden pek secemiosunuz hangisi oldugunu ben arkalarında oldugumdan görmüştüm
Zaten bikaç güne yemin töreni için provaları baslar o zaman cok yorulcaklar hızlı gecer onlar icin
Yemin töreni yaklasınca nerde durcagı belli oluo mesela benimki demişti ki sagdan 7. Sıranın en arkasındayım rahatlıkla buldum :)))

Yemin törenine annesiyle gittik cuma günü öglen evci cıkardık pazar günü 5 te teslim oluolar bizim yol iznimiz yoktu ust birliği cankaya da olduğu icin yol izni durumunu bilmioum o yüzden
Evciye cıktıgı zaman askerlikten sayılıo eklenmio askerliğin sonuna
Safaklar su gibi aksın hepimiz icin :)

yemin töreni illere göre değişiyor mu? benim eşimde hergün arıyor sabah 6 da öğlen 13 de :)

Bi arasa rahatlicam dun uc kez konustuk BAnada ona da cok ii geldi insaallah en kisa zamanda arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…