Ciddi misin ya ne guzel denk gelmis Yahsihansa belki denk geliriz. Biz 6sinda izin alabilirsek evci cikarmaya calisicam
merhaba nisa86 benim eşimde dün teslim oldu ankara mebste. oğlum var 4 yaşında birlikte bekliyoruz babamızıçok haber alamadım iki kez konustuk ama kısa kısa nasıl ne yaptı çok merak eiyorum.Rabbim bizlere sabır onlara kolaylık versin.zaman su gibi aksın geçsinde bir an önce kavsalım insaallah
selam benim de nişanlım mebste arıyo hergün çok şükür iyiymiş ortam da iyi dedi bi sıkıntıları yokmuş 6 eylül yemin töreni var ben oraya şafak sayıyom valla
ayni saatlerde aramislar sanirim. evet hala islemler devam ediyor dedi erkek arkadasim da.once uzun donemlerle kisa donemleri ayirmislar. sesi iyi geliyordu rahatladim bn de canim. iyi olsunlar onemli olan o. bugun konusursan bana da yazarsan sevinirim canim
piyade er nişanlım kastamonu merkez askerlik şubesi yazıyordu bilmiyorum artık nerde yapar nasıl yapar bilemiyorum bana sağsalim dönsün huzurlu mutlu olsun yeter çokk özledimm
selam benim de nişanlım mebste arıyo hergün çok şükür iyiymiş ortam da iyi dedi bi sıkıntıları yokmuş 6 eylül yemin töreni var ben oraya şafak sayıyom valla
Yahsihan muhimmat depo ayni mi cNim?ya komutan ne dedi bilmiyprum ama kendisi dun tel de yemin toreninden sonra gelicem bir kac gun dedi sanirim ayarlanabilecek bir sey insaalla
canım konuşuyoruz günde 3 defa falan; ama pazartesi eğitimlerin başlayacağını söyledi sanıırm o zaman çok sık konuşmamız mümkün olmazneyse iyiler ya benim de içim rahat.
kızlar eşleriniz aradı mı bugün benimki aramadı hala merak ediyorum
Seninki nerede canım Ankara mı?
Evet canim Ankara mamak
Benim askerim de Etimesgutta. Aradı bugun ama onların hala kayıt işlemleri sürüyormuş çok kalabalık dedi. Seninki de yoğunluktan arayamamıştır. Telefon problem değil dedi çünkü. Her yerde sıra oluyormuş.
Bi arasa rahatlicam dun uc kez konustuk BAnada ona da cok ii geldi insaallah en kisa zamanda arar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?