• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Yemek problemmiş sanırım canım yiyemiyoruz dedi:( kantinden birşeyler almışlar. Dün akşam aradığında daha kamuflajları bile vermediler dedi. Misafirhanede kalmışlar.

yavaş yavaş oturur sistem yeni gelenler falan olduğu için karışıkmış sanırım biraz.

Bugun bnmki de aramadi hala

canım biz dün akşam konustuk 9.30 da cok sıra varmıs sanırım sen konusabildın mi eşinle?benimki bundan sonra akşam 9.30 dan sonra çıkıs yasak gündüz ararım dedi ama şimdilik ses seda yok:(ama aradığında sesi çok iyi geliyor iyiyim diyor rahatlarmıs şimdilik insaallah sonuna kadarda oyle olur.

ayrıca bugün teslim olanlar bitti eğitimleri başladı bence telefon edemeyecekler akşama kadar..off..

Merhaba herkese..
Şuan dönüş yolundayım..Eşim kısa dönem olarak Manisa batı kışlaya katıldı bugün.. bursaya dönüyorum şuan..şimdi bomboş eve girmek, uyumak, uyanmak hepsi öyle zor geliyor ki... biliyorum alışacağız ama insan tatsız, sessiz, biraz da eksik kalıyor sanki..neyse ki az önce aradı, sevgi dolu sesi duymak güç veriyor insana, yalnızlığımızı azaltıyor.. hepimize sabır ve güç diliyorum..

merhabalar... öncelikle Allah kavuştursun.. benim nişanlımda manisa batı kışlada.. sizin için çok daha zordur eşinizi gönderdiniz inşallah sağ salim yuvasına kavuşur.. Allah tüm askerleri korusun.. hayırlı teskereler nasip etsin..

Kızlar şafak kaç herkes farklı söylüyor??

merhabalar... öncelikle Allah kavuştursun..bende 15 inde nişanlımı manisaya gönderdim.. orada komutanları konuşma yapmış ve eğer izin kullanmazlarsa 5 ay 5 gün askerlik yapacaklarını söylemiş.

Allah tez zamanda sevdiklerimize kavustursun ins...esimde aradi cok sevindim sesi iyiydi mebs de yemekleri yiyebiliyormus esim kantinden takviye bile aliyormus zayiflayacak diye korkmustuk;)esim namazda kiliuor cok rahatmis o Mutlu olunca bnde cocugumla mutluyum burada...

Gunlerdir topiginize girip çıkıp gidiyorum:26: elim biseyler yazmaya gitti gitti geldi:26: esimin ilk gittiği günleri hatirlatiyor yazilanlar:25: onu manisa bati kislasina ellerimle bırakıp gelişimi:43: sonrada evimize bi başıma girdiğimdeki o tarifi olmayan acıyı:5: daha sabah ikimizin çıktığı bu eve nasıl yalnız girmiştim:14: sanki biri bana zorla diken yutturmus.. agzimi acmama onu çıkarıp rahatlamam izin vermiyor.. zorla o dikeni yutmaya calisiyormus gibi hissettim.. canım öyle yaniyordu ki ne konusabildim, ne de gülebildim günlerce:25: hergün, evin her köşesinde aglamisimdir :5: dis fircasina bakip aglarsin, uzerini degistirmek icin dolabi acarsin kiyafetlerini görüp aglarsin, yataga zaten yatamadim bi ay boyunca :14: evimizde herseyde, en ufak bir parcasinda ondan bi hatira.. koltuga döktüğü cay lekesine bile bakıp agladim :14: ama evimizi hic bizaman bırakıp gidemedim..

Velhasil kizlar, askerlik zordur, evliler icin daha zordur, cocugu olanlar icin daha da zordur .. biz sona yaklastik, sizlerinde ışığı gördüğünüz günler gelecek:31: Allah yardimciniz olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunlerdir topiginize girip çıkıp gidiyorum:26: elim biseyler yazmaya gitti gitti geldi:26: esimin ilk gittiği günleri hatirlatiyor yazilanlar:25: onu manisa bati kislasina ellerimle bırakıp gelişimi:43: sonrada evimize bi başıma girdiğimdeki o tarifi olmayan acıyı:5: daha sabah ikimizin çıktığı bu eve nasıl yalnız girmiştim:14: sanki biri bana zorla diken yutturmus.. agzimi acmama onu çıkarıp rahatlamam izin vermiyor.. zorla o dikeni yutmaya calisiyormus gibi hissettim.. canım öyle yaniyordu ki ne konusabildim, ne de gülebildim günlerce:25: hergün, evin her köşesinde aglamisimdir :5: dis fircasina bakip aglarsin, uzerini degistirmek icin dolabi acarsin kiyafetlerini görüp aglarsin, yataga zaten yatamadim bi ay boyunca :14: evimizde herseyde, en ufak bir parcasinda ondan bi hatira.. koltuga döktüğü cay lekesine bile bakıp agladim :14: ama evimizi hic bizaman bırakıp gidemedim..

Velhasil kizlar, askerlik zordur, evliler icin daha zordur, cocugu olanlar icin daha da zordur .. biz sona yaklastik, sizlerinde ışığı gördüğünüz günler gelecek:31: Allah yardimciniz olsun..

canım çok içten anlatmışsın...allah sizi de kavuştursun ve bir daha böyle bir ayrılık yaşatmasın inşallah, çok teşekkür ederiz... :)

merhabalar... öncelikle Allah kavuştursun..bende 15 inde nişanlımı manisaya gönderdim.. orada komutanları konuşma yapmış ve eğer izin kullanmazlarsa 5 ay 5 gün askerlik yapacaklarını söylemiş.

kızlar benimkinin komutanı da izin kullanmazlarsa 169 -171 gün demiş...bu son düzenlemeye göre böyle olmuş diyorlar. inşallah sizin dediğiniz gibidir :(

kızlar benimkinin komutanı da izin kullanmazlarsa 169 -171 gün demiş...bu son düzenlemeye göre böyle olmuş diyorlar. inşallah sizin dediğiniz gibidir :(

ayy evet inşallah benim dediğim gibidir 5 ay 5 gün :) şafak şehirden şehire değişmez di mi :S

Benim nişanlım Ankara Etimesgut ta iki gundur aramiyor acaba çok mu sıra oluyor da arayamiyor anlamadım

Benim de erkek arkadaşım Etimesgutta canım. 1 saat önce aradı. Bugün başlamış eğitimleri, telefonda sıra olmuyormuş ama yoğunuz çok dedi. Arar canım sıkma canını.

Benim nişanlım Ankara Etimesgut ta iki gundur aramiyor acaba çok mu sıra oluyor da arayamiyor anlamadım

canım merak etme yoğunluktan arayamıyordur.. bizde en fazla 5 dk konuşabiliyoruz.
çok sıra var kapatalım ayıp olmasın diyor kapatıyoruz.. benimki manisada belki ankara çok daha fazla kalabalıktır..

ayy evet inşallah benim dediğim gibidir 5 ay 5 gün :) şafak şehirden şehire değişmez di mi :S
yaa değişmez inşallah, inşallah 5 ay 5 gündür sabahtan beri üzülüyorum :43: ama o dediğim siteye baktın mı hayatım orda da hesaplamalar falan var baya baya her ince ayrıntısına kadar hesaplamışlar belli ki bilen biri yapmış. off..:25:

Back