kızlar eşleriniz aradı mı bugün benimki aramadı hala merak ediyorum![]()
Bugun bnmki de aramadi hala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşleriniz aradı mı bugün benimki aramadı hala merak ediyorum![]()
Yemek problemmiş sanırım canım yiyemiyoruz dedikantinden birşeyler almışlar. Dün akşam aradığında daha kamuflajları bile vermediler dedi. Misafirhanede kalmışlar.
Bugun bnmki de aramadi hala
ayrıca bugün teslim olanlar bitti eğitimleri başladı bence telefon edemeyecekler akşama kadar..off..
yavaş yavaş oturur sistem yeni gelenler falan olduğu için karışıkmış sanırım biraz.
Merhaba herkese..
Şuan dönüş yolundayım..Eşim kısa dönem olarak Manisa batı kışlaya katıldı bugün.. bursaya dönüyorum şuan..şimdi bomboş eve girmek, uyumak, uyanmak hepsi öyle zor geliyor ki... biliyorum alışacağız ama insan tatsız, sessiz, biraz da eksik kalıyor sanki..neyse ki az önce aradı, sevgi dolu sesi duymak güç veriyor insana, yalnızlığımızı azaltıyor.. hepimize sabır ve güç diliyorum..
Kızlar şafak kaç herkes farklı söylüyor??
Gunlerdir topiginize girip çıkıp gidiyorum:26: elim biseyler yazmaya gitti gitti geldi:26: esimin ilk gittiği günleri hatirlatiyor yazilanlaronu manisa bati kislasina ellerimle bırakıp gelişimi
sonrada evimize bi başıma girdiğimdeki o tarifi olmayan acıyı
daha sabah ikimizin çıktığı bu eve nasıl yalnız girmiştim
sanki biri bana zorla diken yutturmus.. agzimi acmama onu çıkarıp rahatlamam izin vermiyor.. zorla o dikeni yutmaya calisiyormus gibi hissettim.. canım öyle yaniyordu ki ne konusabildim, ne de gülebildim günlerce
hergün, evin her köşesinde aglamisimdir
dis fircasina bakip aglarsin, uzerini degistirmek icin dolabi acarsin kiyafetlerini görüp aglarsin, yataga zaten yatamadim bi ay boyunca
evimizde herseyde, en ufak bir parcasinda ondan bi hatira.. koltuga döktüğü cay lekesine bile bakıp agladim
ama evimizi hic bizaman bırakıp gidemedim..
Velhasil kizlar, askerlik zordur, evliler icin daha zordur, cocugu olanlar icin daha da zordur .. biz sona yaklastik, sizlerinde ışığı gördüğünüz günler gelecekAllah yardimciniz olsun..
merhabalar... öncelikle Allah kavuştursun..bende 15 inde nişanlımı manisaya gönderdim.. orada komutanları konuşma yapmış ve eğer izin kullanmazlarsa 5 ay 5 gün askerlik yapacaklarını söylemiş.
Benim nişanlım Ankara Etimesgut ta iki gundur aramiyor acaba çok mu sıra oluyor da arayamiyor anlamadım
kızlar benimkinin komutanı da izin kullanmazlarsa 169 -171 gün demiş...bu son düzenlemeye göre böyle olmuş diyorlar. inşallah sizin dediğiniz gibidir![]()
Benim nişanlım Ankara Etimesgut ta iki gundur aramiyor acaba çok mu sıra oluyor da arayamiyor anlamadım
ayy evet inşallah benim dediğim gibidir 5 ay 5 gün :) şafak şehirden şehire değişmez di mi :S
yaa değişmez inşallah, inşallah 5 ay 5 gündür sabahtan beri üzülüyorumayy evet inşallah benim dediğim gibidir 5 ay 5 gün :) şafak şehirden şehire değişmez di mi :S