- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
yok canım ya ben taaaaa trabzondayım![]()
Morfistan bende trabzondayim benim askerimde ankarada sen trabzonun nersindensin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ya ben taaaaa trabzondayım![]()
Morfistan bende trabzondayim benim askerimde ankarada sen trabzonun nersindensin :)
yaaaa gerçekten mi forumda karşılaştığım ilk Trabzonlusun :) ben akçaabattayım.. sen?
Bi kac trabzonlu var forumda ama trabzonda olan bende bir seni gorebildim canim bende merkezdeyim ama akcaabatta myoda okumustum :)) tanisir gorusuruz.insaAllah canimm
akçaabata yabancı değilsin o zaman :) inşallah canım çok güzel olur![]()
Ben gelirim akcaabata bi kofte yeriz senle canim ins :))
inşallah canım.. misafirim olursun![]()
Keske bizimde Istanbul olsaydi evimiz orada ben baska evlerde yuvami kocami ozledim;(
canım yaa evindende mi uzaklaştın.eşinin ailesinde mi kalıyorsun?çok zor offf bide çocuk benimki sürekli soruyo babam daha gelmedi mi diye çok özlemiş oyle dio:2:ben zaten eşimin ailesiyle altlı üstlü kalıyordum eltimin eşi de asker bir ayı kaldı onların şimdilik birlikte kalıyoruz onunla bana da ii geliyor ona da.Allah hepimize kolaylık sabır versin:2:
Kızlaaaarrrrrr 8 dakıka konuştuk çok mutluyummm![]()
nedemek canim olurum tabi:)
senin askerin nerde bakimm
Kızlaaaarrrrrr 8 dakıka konuştuk çok mutluyummm![]()
Canım konuşabildin mi bugun ? ben hala konuşmadım eğitim başladı sanırım(
canım benimki manisada![]()
üzülme canım daha rahat görüşürsünüz inşallahbenimkide ankara polatlida ama benimkine uzun donem cikti subaylik yapicak![]()
benimkide ankara polatlida ama benimkine uzun donem cikti subaylik yapicak![]()
bu arada eşin arayabiliyor mu yaa benimki sadece aksam 8 gibi arıyor o da çok kısa.sıra oluyo arayamıyorum diyor ben çok sıkıntı yapıyorum konusamadıkca