yok canım ya ben taaaaa trabzondayım
Morfistan bende trabzondayim benim askerimde ankarada sen trabzonun nersindensin :)
yaaaa gerçekten mi forumda karşılaştığım ilk Trabzonlusun :) ben akçaabattayım.. sen?
Bi kac trabzonlu var forumda ama trabzonda olan bende bir seni gorebildim canim bende merkezdeyim ama akcaabatta myoda okumustum :)) tanisir gorusuruz.insaAllah canimm
akçaabata yabancı değilsin o zaman :) inşallah canım çok güzel olur
Ben gelirim akcaabata bi kofte yeriz senle canim ins :))
inşallah canım.. misafirim olursun
Keske bizimde Istanbul olsaydi evimiz orada ben baska evlerde yuvami kocami ozledim;(
canım yaa evindende mi uzaklaştın.eşinin ailesinde mi kalıyorsun?çok zor offf bide çocuk benimki sürekli soruyo babam daha gelmedi mi diye çok özlemiş oyle dio:2:ben zaten eşimin ailesiyle altlı üstlü kalıyordum eltimin eşi de asker bir ayı kaldı onların şimdilik birlikte kalıyoruz onunla bana da ii geliyor ona da.Allah hepimize kolaylık sabır versin:2:
Kızlaaaarrrrrr 8 dakıka konuştuk çok mutluyummm
nedemek canim olurum tabi:)
senin askerin nerde bakimm
Kızlaaaarrrrrr 8 dakıka konuştuk çok mutluyummm
Canım konuşabildin mi bugun ? ben hala konuşmadım eğitim başladı sanırım(
canım benimki manisada
üzülme canım daha rahat görüşürsünüz inşallahbenimkide ankara polatlida ama benimkine uzun donem cikti subaylik yapicak
benimkide ankara polatlida ama benimkine uzun donem cikti subaylik yapicak
bu arada eşin arayabiliyor mu yaa benimki sadece aksam 8 gibi arıyor o da çok kısa.sıra oluyo arayamıyorum diyor ben çok sıkıntı yapıyorum konusamadıkca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?