352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

yaaaa gerçekten mi forumda karşılaştığım ilk Trabzonlusun :) ben akçaabattayım.. sen?

Bi kac trabzonlu var forumda ama trabzonda olan bende bir seni gorebildim canim bende merkezdeyim ama akcaabatta myoda okumustum :)) tanisir gorusuruz.insaAllah canimm

Keske bizimde Istanbul olsaydi evimiz orada ben baska evlerde yuvami kocami ozledim;(

canım yaa evindende mi uzaklaştın.eşinin ailesinde mi kalıyorsun?çok zor offf bide çocuk benimki sürekli soruyo babam daha gelmedi mi diye çok özlemiş oyle dio:2:ben zaten eşimin ailesiyle altlı üstlü kalıyordum eltimin eşi de asker bir ayı kaldı onların şimdilik birlikte kalıyoruz onunla bana da ii geliyor ona da.Allah hepimize kolaylık sabır versin:2:

bu arada eşin arayabiliyor mu yaa benimki sadece aksam 8 gibi arıyor o da çok kısa.sıra oluyo arayamıyorum diyor ben çok sıkıntı yapıyorum konusamadıkca

Canım konuşabildin mi bugun ? ben hala konuşmadım eğitim başladı sanırım(

canım dün akşam 7 de konuşabildim o da 49 saniyecik sürdü ya ama olsn sesini duymak iyi geldi.. dün yürümüşler baya.. yağmur yağmış sanırım bırakmışlar sonra tam anlamadım.. bi de gece konştum o da çok azdı.. sen konuşaamadın mıı cnm sonraa?

bu arada eşin arayabiliyor mu yaa benimki sadece aksam 8 gibi arıyor o da çok kısa.sıra oluyo arayamıyorum diyor ben çok sıkıntı yapıyorum konusamadıkca

Kendi ailemleyim CNm ama oZledim bugun arkadasi gitti yanina yesillerle askerimin resmini whatsup tan Atti icim bir hos oldu bnm esim revirdeymis gunduzde ariyor 3 4gibi bazen ama hep 6 7gibi ariyor sira cok diyor oda cnmm ins ustalikta Uzun konusabiliruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…