352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

( ne yapalım artık hayırlıyısla gelsinler de inşallah, bekleriz...benim eşim de istanbulda maltepe de senin ki nerde... bayramda evci izni alabilirse bende gidicem inşallah...

benim nişanlım esenler de canım.. ben evci izninden faydalanamıyorum valla sizin imkanınız varken mutlaka değerlendirin.. inşallah bir sorun çıkmaz ve bayramda bol bol hasret giderirsiniz

yazıcıydı canım o kısa dönem.orada telefon sırası pek olmuyormus oradan türkiyeyi aramak malum biraz daha pahalı.eltim hiç gitmedi ama kaynım bütün iznini kullandı ikiye böldü iznini onlar için çok iyi oldu.ulaşım pek sıkıntılı değil bildiğim kadarıyla birde evet her hafta sonu çarşı izni var:)baska soru?

geç kalkmak için geç yatıyorum ama bir işe yaramıyor

Ayneennn Sabah 5'i buluyorum şimdi ara ara gidiyorduk okula ama okullar açılıyor nasıl olur bilmiyorum Sabah 7 gibi de mesaj atıyor benimki. Bu gün mesaj sesini kısayım uyanmayım dedim ama mesajı atmış 2 dakika sonra kendiliğimden uyandım :) Uykusuzluk mahvedecek beni de.

bünyelerimiz buna da alışır ben eminimm bakalım bir ihtimal nişanlımın arkadaşı yarın tlfn getirecek nişanlıma,inşallah sorun çıkmaz da bizde bol bol msjlaşırız.. mesajlaşmayı özlemişim yahuuu

Kızlaaaarrrrrr gördünüz mü 351. dönemler teskereyi kutluyorlar.. darısı bizlere inşallahhhhh

Canım telefon götüremeyenler inşallah götürebilir. Yürekten isterim bunu. Bize Allah yardım etti binlerce kez şükürler olsun. Hani iletildi raporu var ya o bile nimetmiş nimet Benimki bir de duygularını pek anlatmaz, konuşurken hiç bahsetmiyordu mesaj olunca arada yazıyor en azından :) Ben de ileri derece kansızlık var canım bünye git gide çöküyor ya hayırlısı bakalım.

ayy canım kendine dikkat et... bizler kendimize iyi bakalım ki askerlerimize de moral verelim.. bizlerin işi zor ,5 buçuk ay boyunca kendimizden çok onları düşüneceğiz.. hele bi gelsinler ondan sonra naz yapmalara devam

ayy canım kendine dikkat et... bizler kendimize iyi bakalım ki askerlerimize de moral verelim.. bizlerin işi zor ,5 buçuk ay boyunca kendimizden çok onları düşüneceğiz.. hele bi gelsinler ondan sonra naz yapmalara devam

Valla bi gelsin de ben naz yapmaktan falan vazgeçtim Allah'a şükür acemilikteki gibi kötü değil. Bir ayı devirdik gerisi de çabuk çabuk gelir inşallah

Valla bi gelsin de ben naz yapmaktan falan vazgeçtim Allah'a şükür acemilikteki gibi kötü değil. Bir ayı devirdik gerisi de çabuk çabuk gelir inşallah

valla ben şu kurban bayramından çok umutluyum hele bi şu bayramı atlatalım ondan sonrası daha kolay olacakmış gibi hissediyorum

Takip edemiyorum konuyu çok da görmeye gidecek misin canım sen? Ben gidemeyeceğim maalesef. Ben de yıl dönümümüzü baz aldım ondan sonrası kolay geçecek diyorum

ben günübirlik gitmeyi planlıyorum ama gittiğimden bişey anlamayacağım.. kış geldiği için içeri giriş saatleri 5 oluyormuş sanırım.. istanbulu da bilmiyoruz ki ben onu nasıl bulacağım o beni nasıl bulacak gittiğimden bir şey anlayamadan dönüş saati gelecek .. çok zor bir ihtimal... bir ara düşündük ki annesi istanbula gider evci iznine çıkarır ben giderim bütün gün zaman geçiririz akşam son uçakla dönerim amaa o da tek gelip tek dönmemi istemiyor bir ara ikna olur gibi oldu..sonra benim içim rahat etmez dedi.. ben onu ikna edene kadar da teskereyi almış olur herhalde

Aynen benimki de istemedi. Ben de ailemden izin alsam da günübirlik gitmem lazım. Ama bünyem zayıf benim dayanamam herhalde Bildiğinden izin vermedi, yalnız gitmemi de istemedi. Israr etmiyorum artık

Aynen benimki de istemedi. Ben de ailemden izin alsam da günübirlik gitmem lazım. Ama bünyem zayıf benim dayanamam herhalde Bildiğinden izin vermedi, yalnız gitmemi de istemedi. Israr etmiyorum artık

yaa çarşı iznine çıksalar nette görüşsek bu kadar zor geçmez gibi geliyor.. gittiğinden beri 1 kez nette gördüm o kadar garibimin yüzü gözü çökmüştü

yaa çarşı iznine çıksalar nette görüşsek bu kadar zor geçmez gibi geliyor.. gittiğinden beri 1 kez nette gördüm o kadar garibimin yüzü gözü çökmüştü

Ben de öyle bir kez gördüm. Ne zaman çıkacak izine onu da bilmiyorum. Benimki yaşlanmış kimlikte 85 doğumlu kabul etmez paşam ama baya baya kimliği doğrular hale gelmiş

Ben de öyle bir kez gördüm. Ne zaman çıkacak izine onu da bilmiyorum. Benimki yaşlanmış kimlikte 85 doğumlu kabul etmez paşam ama baya baya kimliği doğrular hale gelmiş

haftaya çıkacağız dedi inşallah bir aksilik çıkmaz.. ben nişanlımı uyardım düğünden önce sakın saçlarını dökme , mayısa kadar sık dişini dedim

haftaya çıkacağız dedi inşallah bir aksilik çıkmaz.. ben nişanlımı uyardım düğünden önce sakın saçlarını dökme , mayısa kadar sık dişini dedim

Ömürsün vallahi İnşallah canım izin işi de telefon işi de olur çok rahatlarsın. Benimki bilmiyor henüz ne zaman çıkacaklarını sudan çıkmış balık hali devam ediyor Benimki hafif uzun kullanır saçları kısalınca depresyona girmiş,baya beyazı vardı iyice beyazlamış dedim tam depresyon oldu Eskidenü kabul etmezdi büyüy yazılmışım derdi nüfusa şimdi kabul ediyor 30 a merdiven dayadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…