352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

nobetlerde basladı degılmı benım esımınde yarınmıs ılk nobetı..12 agustosta asker sayıyorlar canım..

evet başlamış çarşı iznine de izin vermemişler bu hafta... ya kimi duyumlarıma göre de toplam 24 gün izinmiş falan dediler geçen ilk 12 gün izinden düşülüyormuş sonraki bi 12 gün izinleri de varmış falan dediler. eğerki öyle değilse izin kullanılmadan ocak sonu gibi gelirler ama 24 gün izin varsa ocağın ikinci haftası. ya çok küçük bi ihtimal sanırım 24 gün falan olması ama yine de insan umutlanıyor. sonuçta 1 günün bile onlar için değeri büyük.tabi bizim için de...

canım nişanlım manisadaykende komutanlar 28-30 ocak gibi teskere alırsınız demişler.. şu an istanbulda oradaki komutanlarda aynı şeyi söylüyormuş 28-30 ocak teskere

benım esıme de vermemısler canım carsı ıznı haftayaymıs esıme sordum cıkıs tarıhı ne zaman dıye son 1 ay kala bellı oluyormus oyle demısler

Daha adam gibi arayamadi ki hic soramadim cnmm ne carsi ne nobet ama arkadaslari gitmis gorusmusler onlardan da aramadi cok uzgunum bugun salidan bu yana iki kez gorustuk toplasan 5dk;(

canim gorev dagilimlari oldu,nobeti vardir belki zaman bulamamistir. biz de gittiginden beri cok az konustuk bugun rahat konusabildik. Arar canim sikma canini..

benım esıme de vermemısler canım carsı ıznı haftayaymıs esıme sordum cıkıs tarıhı ne zaman dıye son 1 ay kala bellı oluyormus oyle demısler

canim bnce suan komutanlar da bilmiyor cikis tarihini eskiye gore 29 30 ocak diyorlar. onlara da msb den yazi gelir ancak ozaman ogreniriz diye dusunuyorum.

Merhabalar..
Askeri kibris guzelyurtta olan var mi?

merhaba canım kaynım orda yapıyor askerliğini bitirmek üzere 15 günü var.bildiğim kadarıyla rahattır orası o çok rahattı sık sık arıyor eltimi telefon filan da kullanıyor pek sıkıntı olmuyormuş orda.senin askerin yeni mi gitti

canim gorev dagilimlari oldu,nobeti vardir belki zaman bulamamistir. biz de gittiginden beri cok az konustuk bugun rahat konusabildik. Arar canim sikma canini..

Aradi yaptim sitemimi canim dedim KK da herkesin askeri nasil ariyor ne kadar konusuyorlar ben aramadigina cok uzuluyrm dedim cok guldu :):)isin esprisi seslerini duyunca dayanma gucu artiyor bizimkilerde carsi 2hafta bir ve nobet olmayacakmis revirde

Ooohhh sevindim gözünaydın canım Bu gece rahat rahat uyuyabilirsin Nöbet olmaması çok iyi olmuş bizim gecede 2 defa bile olabilirmiş

hatay serinyolla öğleden sonra konusan oldumu kızlar öğleden sonradan beri eşim beni aramadı internetten bi numaraya ulastım telefonlar bozuk orda herkes iyi dediler ama halakorkuyorum

Evet yeni gitti bir hafta oluyor. Kisa donem askerlik yapacak. Nizamiyede gorev vermisler. O uzun donem mi yapior? Gorevi ne? Bnm nisanlim her aksam ankesorden ariyordu bugun aramadi ziyarete gitti mi eltin? Havaalanindan guzelyurta ulasim nasil oluor onu merak ettim de. Bir de her hafta carsi izinleri var mi? Bir de gidip de gorememek var Allah korusun

Son düzenleme:
canım nişanlım manisadaykende komutanlar 28-30 ocak gibi teskere alırsınız demişler.. şu an istanbulda oradaki komutanlarda aynı şeyi söylüyormuş 28-30 ocak teskere

( ne yapalım artık hayırlıyısla gelsinler de inşallah, bekleriz...benim eşim de istanbulda maltepe de senin ki nerde... bayramda evci izni alabilirse bende gidicem inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…