Bizimde sali gitti carsi izni bu hafta yokmu cnm
Bizimde sali gitti carsi izni bu hafta yokmu cnm
nobetlerde basladı degılmı benım esımınde yarınmıs ılk nobetı..12 agustosta asker sayıyorlar canım..
evet başlamış çarşı iznine de izin vermemişler bu hafta... ya kimi duyumlarıma göre de toplam 24 gün izinmiş falan dediler geçen ilk 12 gün izinden düşülüyormuş sonraki bi 12 gün izinleri de varmış falan dediler. eğerki öyle değilse izin kullanılmadan ocak sonu gibi gelirler ama 24 gün izin varsa ocağın ikinci haftası. ya çok küçük bi ihtimal sanırım 24 gün falan olması ama yine de insan umutlanıyor. sonuçta 1 günün bile onlar için değeri büyük.tabi bizim için de...
Eşin nöbete başladı mı canm?
evet başlamış çarşı iznine de izin vermemişler bu hafta... ya kimi duyumlarıma göre de toplam 24 gün izinmiş falan dediler geçen ilk 12 gün izinden düşülüyormuş sonraki bi 12 gün izinleri de varmış falan dediler. eğerki öyle değilse izin kullanılmadan ocak sonu gibi gelirler ama 24 gün izin varsa ocağın ikinci haftası. ya çok küçük bi ihtimal sanırım 24 gün falan olması ama yine de insan umutlanıyor. sonuçta 1 günün bile onlar için değeri büyük.tabi bizim için de...
Daha adam gibi arayamadi ki hic soramadim cnmm ne carsi ne nobet ama arkadaslari gitmis gorusmusler onlardan da aramadi cok uzgunum bugun salidan bu yana iki kez gorustuk toplasan 5dk;(
Daha adam gibi arayamadi ki hic soramadim cnmm ne carsi ne nobet ama arkadaslari gitmis gorusmusler onlardan da aramadi cok uzgunum bugun salidan bu yana iki kez gorustuk toplasan 5dk;(
benım esıme de vermemısler canım carsı ıznı haftayaymısesıme sordum cıkıs tarıhı ne zaman dıye son 1 ay kala bellı oluyormus oyle demısler
canim bnce suan komutanlar da bilmiyor cikis tarihini eskiye gore 29 30 ocak diyorlar. onlara da msb den yazi gelir ancak ozaman ogreniriz diye dusunuyorum.
Kizlar askeri hizmette olan varmi kantin santral revir vs onlarda da nobet oluyor degil mi?
Merhabalar..
Askeri kibris guzelyurtta olan var mi?
canim gorev dagilimlari oldu,nobeti vardir belki zaman bulamamistir. biz de gittiginden beri cok az konustuk bugun rahat konusabildik. Arar canim sikma canini..
canım benim eşimi kantine vermişler akşam beşten sonra yazarlar bana nöbet dedi
Aradi yaptim sitemimi canim dedim KK da herkesin askeri nasil ariyor ne kadar konusuyorlar ben aramadigina cok uzuluyrm dedim cok guldu :):)isin esprisi seslerini duyunca dayanma gucu artiyor bizimkilerde carsi 2hafta bir ve nobet olmayacakmis revirde
merhaba canım kaynım orda yapıyor askerliğini bitirmek üzere 15 günü var.bildiğim kadarıyla rahattır orası o çok rahattı sık sık arıyor eltimi telefon filan da kullanıyor pek sıkıntı olmuyormuş orda.senin askerin yeni mi gitti
canım nişanlım manisadaykende komutanlar 28-30 ocak gibi teskere alırsınız demişler.. şu an istanbulda oradaki komutanlarda aynı şeyi söylüyormuş 28-30 ocak teskere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?