352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kadınlar yaşlarını aslaa kabul etmezlerdi bu erkeklere noluyor yahuu

ahh bu erkekler.. nişanlımda ocak 86 'lı yazılmış... belli ki yılbaşı geliyor diye bekleyip öyle yazdırmışlar ama hiiiiç konuyu açmaz
Valla artık erkekler de takıyor demek ki yaşı Benimki evliliğe pek hazır değil 30'a dayandın, ben daha 25 im deyince fenalık basıyor adamı ondandır belki

Günaydın arkadaşlar.... artık pazar keyfi diye bişey yok valla... hiç bir şeyden keyif alamaz oldum

sizin kısa dönem benm uzun siz çok şanslısınız:C hiç göndermek istemyorum

çok şükür biz kısa dönemiz.. az önce 93/3 konusuna yazdığını okudum da sevgilin açıköğrtm. e başvuracak yazmışsın..o da askerliğini tecil ettirsin açıköğretim bittikten sonra o da kısa dönem askerlik yapar

işte onu beklemek istemiyo ve artık tecil hakkı yok tecil olsada gidicek yaşı29 çünkü

işte onu beklemek istemiyo ve artık tecil hakkı yok tecil olsada gidicek yaşı29 çünkü

hee pardon.. ben 20-22 falan sanmıştım.. o zaman yapacak bir şey yok demekki.. keşke bu zamana kadar ertelemeseymiş..neyse canım hayırlısıyla yapıp gelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…