Ömürsün vallahiİnşallah canım izin işi de telefon işi de olur çok rahatlarsın. Benimki bilmiyor henüz ne zaman çıkacaklarını sudan çıkmış balık hali devam ediyor Benimki hafif uzun kullanır saçları kısalınca depresyona girmiş,baya beyazı vardı iyice beyazlamış dedim tam depresyon oldu Eskidenü kabul etmezdi büyüy yazılmışım derdi nüfusa şimdi kabul ediyor 30 a merdiven dayadığını
kadınlar yaşlarını aslaa kabul etmezlerdi bu erkeklere noluyor yahuu
3 yaş büyük oluyor benden böyle olursa. kabul etmek istemiyor o yüzden
Valla artık erkekler de takıyor demek ki yaşıahh bu erkekler.. nişanlımda ocak 86 'lı yazılmış... belli ki yılbaşı geliyor diye bekleyip öyle yazdırmışlar ama hiiiiç konuyu açmaz
Valla artık erkekler de takıyor demek ki yaşıBenimki evliliğe pek hazır değil 30'a dayandın, ben daha 25 im deyince fenalık basıyor adamı ondandır belki
aaa sende fenasın haa yarasına yarasına basıyorsun
Ben çok aşığım ya böyle bana ölsün bitsin istiyorum adamı yaşlı, çirkin haline sokuyorum kendimce
Allah senin iyiliğini versin.. o da seni seviyor işte bırak adamcağızı çirkinleştirmeyi..
Ben çok aşığım ya böyle bana ölsün bitsin istiyorum adamı yaşlı, çirkin haline sokuyorum kendimce
Hep sevsin çok çok sevsinValla benim gibi eserekliyi deliyi çekiyor o da işte
Günaydın arkadaşlar.... artık pazar keyfi diye bişey yok valla... hiç bir şeyden keyif alamaz oldum
Gunaydin canim, ben de ayni durumdayim yataktan cikasim gelmiyor(
Gunaydin canim, ben de ayni durumdayim yataktan cikasim gelmiyor(
senin gene az kalmış benimki yeni gidicek nasıl geçer o kadar ay bilmiyorum:C
canım bizimkiler gideli henüz 1 ay oldu.. bizde alışabilmiş değiliz.. sen askere gönder buraya gel birbirimize destek olaraktan bu günleri atlatacağız inşallahhh
sizin kısa dönem benm uzun siz çok şanslısınız:C hiç göndermek istemyorum
çok şükür biz kısa dönemiz.. az önce 93/3 konusuna yazdığını okudum da sevgilin açıköğrtm. e başvuracak yazmışsın..o da askerliğini tecil ettirsin açıköğretim bittikten sonra o da kısa dönem askerlik yapar
işte onu beklemek istemiyo ve artık tecil hakkı yok tecil olsada gidicek yaşı29 çünkü
hee pardon.. ben 20-22 falan sanmıştım.. o zaman yapacak bir şey yok demekki.. keşke bu zamana kadar ertelemeseymiş..neyse canım hayırlısıyla yapıp gelir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?