352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Suluste 12agustostu canim teslim tarihleri 13 14 15 ti gidecegi ile gore yol izni.

Amin CNm ya aliskanliklarda etken ama evlenince anlarsin yeri geliyor evim dedigin ailenin yaninda bile o eve yabanci oluyorsun hissediyrsun

Ay bir benim ki sinir sanirim gun asiri ariyor birde bugun arkadaslari gidecek tvden hic aramadi bize numara vermedi ariyacak

canım yerınden yerıne degısıyor demekkı yoksa neden aramasın esının sesını cocugun sesını duymak oda ıster kı onlara bu cok moral oluyodur emınım..bana da vermedı esım telefon no falan hep o arıyor ama ıstersen netten falan bulup bı sen ara ıstersen belkı cagırırlar ayrıca arkadasları gıdecek sanırım zıyarete onların telınden de belkı arayabılır

nobetlerde basladı degılmı benım esımınde yarınmıs ılk nobetı..12 agustosta asker sayıyorlar canım..

Aynn CNm kendi duzenimiz vs oldugu icinmi bilmem ama gercekten zor bir his bu esinin ailesinin yaninda da oyle

bende hep dusunuyorum nıye oyle dıye ama sanırım artık bızımde bır evımız bır duzenımız var ondan heralde uzuluyorumda nıye oyle hıssedıyorum dıye cunku boyle hıssettırecek bısey de yapmıyorlar ama evet hatta esımde oyle hıssedıyor evı gıbı yok ınsanın dıyor

Ben çook mutluyum bugün Sabah 8 de aradı sevgilim uyandırdı.. Hafta sonu olduğu için rahatlar sanırım arayıp mesaj atıyor arkadaşından. Keşke her günümüz böyle olsa

ohh masalah ne guzel benım esımde arıyor sık sık haftaya da carsımız var bakalım sen calısıyormuydun canım

Ben çook mutluyum bugün Sabah 8 de aradı sevgilim uyandırdı.. Hafta sonu olduğu için rahatlar sanırım arayıp mesaj atıyor arkadaşından. Keşke her günümüz böyle olsa

sizde durum ne bilmiyorum ama şu hafta içi bitmek bilmedi.. sanki haftasonu için aylardır bekliyor gibiydim

Ben pek anlamadım canım zaten salı günü gitti erkek arkadaşım.. Çarşı iznimiz olsaydı daha güzel olucaktı 1 hafta daha beklicem ben

hmmm sen salı günü gönderdinnn tabiki bişey anlamazsın bizimde çarşı iznimiz yok haftaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…