günaydın. çok şükür bugün eşim ilk kez sabah aradı sesiyle uyandım çok mutlu oldum nöbeti varmış kışlada merak etmiyim diye haber vermiş. ağustosta askere gidenler için 12 agustostan mı 1 ağustostan itibaren mi asker sayılacağı hakkında tam bilgi yoktu. bende bimerden yazdım. cvp gelince bilgi vericem buradan.
evet haklısınız sizin için çok daha zordur.. neticede aynı evi , aynı yemeği , aynı odayı paylaşıyordunuz.. sizin alışkanlığınız çok çok daha fazla.. inşallah bir daha böyle zoraki ayrılıklar yaşamayız.. Allah bütün askerleri sevdiğine , yuvasına kavuştursun...
Ay bir benim ki sinir sanirim gun asiri ariyor birde bugun arkadaslari gidecek tvden hic aramadi bize numara vermedi ariyacak
Amin CNm ya aliskanliklarda etken ama evlenince anlarsin yeri geliyor evim dedigin ailenin yaninda bile o eve yabanci oluyorsun hissediyrsun
günaydın. çok şükür bugün eşim ilk kez sabah aradı sesiyle uyandım çok mutlu oldum nöbeti varmış kışlada merak etmiyim diye haber vermiş. ağustosta askere gidenler için 12 agustostan mı 1 ağustostan itibaren mi asker sayılacağı hakkında tam bilgi yoktu. bende bimerden yazdım. cvp gelince bilgi vericem buradan.
nekadar dogru soylemıssın canım aılen bunu sana hıcbır sekılde oyle hıssettırmese de sen oyle hıssedıyorsun evlenınce
Aynn CNm kendi duzenimiz vs oldugu icinmi bilmem ama gercekten zor bir his bu esinin ailesinin yaninda da oyle
gunaydın kızlar nasılsınız moraller nasıl
Ben çook mutluyum bugünSabah 8 de aradı sevgilim uyandırdı.. Hafta sonu olduğu için rahatlar sanırım arayıp mesaj atıyor arkadaşından. Keşke her günümüz böyle olsa
ohh masalah ne guzel benım esımde arıyor sık sıkhaftaya da carsımız var bakalım sen calısıyormuydun canım
Evet canım çalışıyorum bugün de 3 e kadar çalışıyorum(
benım aksama kadar senın yıne ıyıymısozelde calısınca boyle
Ben çook mutluyum bugünSabah 8 de aradı sevgilim uyandırdı.. Hafta sonu olduğu için rahatlar sanırım arayıp mesaj atıyor arkadaşından. Keşke her günümüz böyle olsa
Ben de özelde çalışıyorumNe iş yapıyorsun canım?
sizde durum ne bilmiyorum ama şu hafta içi bitmek bilmedi.. sanki haftasonu için aylardır bekliyor gibiydim
bır sırketın muhasebesındeyım canım sen ne iş yapıyorsun?
Avukatım ben de canım, işler yoğun bu ara işteyken zaman anlamadan geçiyor o yüzden
Ben pek anlamadım canım zaten salı günü gitti erkek arkadaşım.. Çarşı iznimiz olsaydı daha güzel olucaktı 1 hafta daha beklicem ben
Ben pek anlamadım canım zaten salı günü gitti erkek arkadaşım.. Çarşı iznimiz olsaydı daha güzel olucaktı 1 hafta daha beklicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?