352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Cok tesekkurler :) frkan hic kullanmayacak izin erken donmek icin donuste cok is var cunku bakalim ankesorluden takiliyoruz biz de hepinize hayrli teskereler Allah kavustursun sevgiler!

Selam kızlar şükür benim askerimin artık kıbrıs günleri bitiyor hayatımızda anı olarak yerlerini almak üzere bekliyor.
BU sabah 5 te çıkış yapacak ve artık kavuşacağız Allahın izinyle.

Aşkım memleketi sivasa geçiyor pazartesi uçakla bnde bu akşam yola çıkıyorum sivasa doğru aşk için aşkım için
Pazartesi öğleden sonra aşkımlayız inşAllah

Darısı sizlerin başına inşAllah.
Bu evrelerden geçtik ve şükür öncekiler gibi bizde bitişe geldik. Onlar geçer dediğinzde bizlere uzaktı hayal gibiydi ama bakın şimdi bizde bitişteyiz sizler de Allahın izniyle bu günleri görecksiniz. RAbbim bol bol sabır versin inşAllah hepinize kızlar

HAsret zor ama unutmayın bizler asker yarenleriyiz güçlü olmalıyız askerlerimiz güçlerini bizden alıyor onlara moral vermeliyiz.

ŞAFAAAAKKKKK DOĞAN GÜNEŞ BAŞKADA YOK

Son düzenleme:

valla sizleri gördükçe bende heyecanlanıyor ve umutlanıyorum.. inşallah bir daha böyle ayrılıklar yaşamazsınız..bizler hasret çekmeye devam edeceğiz ama askerlerimiz için güçlü olmak zorundayız.. darısı en kısa zamanda bizlere inşallah.. Allah sizleri bir ömür boyu mutlu eder inşallah

Cok tesekkurler :) frkan hic kullanmayacak izin erken donmek icin donuste cok is var cunku bakalim ankesorluden takiliyoruz biz de hepinize hayrli teskereler Allah kavustursun sevgiler!

canım eşin miydi senin?ya izin çok gerekli bence 12 günle hiç bir işte geç kelmış sayılmaz tabii sizi bilemem ama bize izin kullanmama düşüncesi eziyet geliyor arada bir görüşmek rahatlatıyor eee birde şafakı o zamana sayıyorsun mesela benim safak bayram insaallah.neyse tel.filan edinir daha rahat görüşürsünüz umarım.hepimizi bir an önce askerlerimize kavustursun Rabbim:)

Sizin topige baktikca umudum artiyor bizde o gunleri tez zamanda gorelim diyorum ins sizinde gozunuz aydin Rabbim hic ayirmasin ins

Ben gidecegim insallah..nişanlım ise dönüşte ev filan kuracağız cok is var. Göktuğ olabilir mi kayninizin adi ayni yerdeler mi bilmiorum ama..

benim nişanlım esenler de canım.. Ben evci izninden faydalanamıyorum Valla sizin imkanınız varken mutlaka değerlendirin.. Inşallah bir sorun çıkmaz ve bayramda bol bol hasret giderirsiniz

biraz sıkıntılı sanırım evci izni... Bakalım hayırlısı inşallah canım... Sen nerdesin şehir olarak çünkü bayram boyunca çarşı izni veriliyormuş... Bir akrabanız falan varsa, en azından akşama kadar görüşürsünüz 4 gün boyunca...

gözünüz aydın darısı başımıza inş...

benım esıme de vermemısler canım carsı ıznı haftayaymıs esıme sordum cıkıs tarıhı ne zaman dıye son 1 ay kala bellı oluyormus oyle demısler

cnm msjını aldım ama cvp yazamadım yeni üyeyim ya 50 msjı dolmamış daha...:)) benim değil de eşimin memleketi... burda yaşıyoruz... sen de mi burda yaşıyorsun...

aynen hafta sonları evden çıkmaz oldum yaa telefonla bütünleştim artık arar da duyamam diye ((

canım ben Trabzondayım.. istanbulda akrabalar var ama orada da kendimi rahat hissedemem ki .. nişanlım dönene kadar görüşebilmemiz imkansız gibi nişanlım buradayken pazarları kahvaltıyı dışarıda yapıyorduk artık evde kahvaltı yapasım gelmiyor.. gözlerim hep onu arıyor..bir arkadaşı nişanlımın ziyaretine gelecekti ve tlfn getirecekti çocuğun işi çıktı tlfnu götürememiş bütün çoook kötü bir pazar oldu

merhaba arkadaşlar sayfamızı yeni görüyorum benim de nişanlım askerde... özlemle beklemeye devam canları sağ olsun günler elbet geçecek... 14 ağustosta teslim olmuştu terhis tarihi tam ne zaman acaba?

merhaba arkadaşlar sayfamızı yeni görüyorum benim de nişanlım askerde... özlemle beklemeye devam canları sağ olsun günler elbet geçecek... 14 ağustosta teslim olmuştu terhis tarihi tam ne zaman acaba?

135 136 gün kalmış olması lazım

bnmde çok kötü bişey oldu. benimki teknik öğretmen.. mühendislik tamamlama hakları varmış. osymden bakıp haber verirmisin dedi. baktım bugun başvuru son gün
oda akşam 10da arıyor beni. benim bi şekilde arayıp ulaşmam lazım:S haber vermem lazım:S

Canim birliginden ulasmaya calis uygun saati soyluyorlar ictima dalarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…