• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ömürsün vallahi :1: İnşallah canım izin işi de telefon işi de olur çok rahatlarsın. Benimki bilmiyor henüz ne zaman çıkacaklarını sudan çıkmış balık hali devam ediyor :9: Benimki hafif uzun kullanır saçları kısalınca depresyona girmiş,baya beyazı vardı iyice beyazlamış dedim tam depresyon oldu :9: Eskidenü kabul etmezdi büyüy yazılmışım derdi nüfusa şimdi kabul ediyor 30 a merdiven dayadığını :52:

:9: kadınlar yaşlarını aslaa kabul etmezlerdi bu erkeklere noluyor yahuu :9:

Günaydın arkadaşlar.... artık pazar keyfi diye bişey yok valla... hiç bir şeyden keyif alamaz oldum :14:

sizin kısa dönem benm uzun siz çok şanslısınız:C hiç göndermek istemyorum

çok şükür biz kısa dönemiz.. az önce 93/3 konusuna yazdığını okudum da sevgilin açıköğrtm. e başvuracak yazmışsın..o da askerliğini tecil ettirsin açıköğretim bittikten sonra o da kısa dönem askerlik yapar :34:

çok şükür biz kısa dönemiz.. az önce 93/3 konusuna yazdığını okudum da sevgilin açıköğrtm. e başvuracak yazmışsın..o da askerliğini tecil ettirsin açıköğretim bittikten sonra o da kısa dönem askerlik yapar :34:

işte onu beklemek istemiyo ve artık tecil hakkı yok tecil olsada gidicek yaşı29 çünkü

işte onu beklemek istemiyo ve artık tecil hakkı yok tecil olsada gidicek yaşı29 çünkü

hee pardon.. ben 20-22 falan sanmıştım.. o zaman yapacak bir şey yok demekki.. keşke bu zamana kadar ertelemeseymiş..neyse canım hayırlısıyla yapıp gelir inşallah..:34:

Back
X