- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
Allah razı olsun, bünyesi kuvvetlidir de çok kalabalıklar ya. İyi olur inşallah
geçmiş olsun canım nerde asker şuan bu arada kısa dönemmi sizinde
Efnann, Hnf nerelerdesiniz bu arada kızlar :)
Ben geldim canımama canım çok sıkkın. Forum a çok gelemedim iki gündür :-(
HoşgeldiinHayırdır canım? Askerinin yanına gidememe durumu mu?
Hoşbuldum canımevet o durum ve onun yanında gelişen başka sebepler. :-(
Yanına gidebileceksin en azından canım çok düşünmemeye çalış. Gideceğin zamanı düşünmeye çalış. Benimki de hasta olmuş
Yani bir sorun olmaz ise bu ay içerisinde gideceğim yanına ama ışte bu hafta sonu gidemediğim için aramız bozuldu ona canım sıkılıyor elimde değill.bu arada çok geçmiş olsun canım neyi var konuşabildin mi?
Canım neden aranız bozulsun canı sıkılmıştır onun sen gidemeyeceksin diye sen alttan al. Zaten bu ay içinde gidebilecekmişsin. Keşke bu haftasonu da gidebilseydin ama imkanlarımız el vermiyor işteGrip olmuş canım Allah'a şükür arama sıkıntısı olmuyor bir kaç gündür. Anlattım da burda o yokken hiç bir şey yapamadığımı sesini duyunca ancak iyi olduğumu. Kötüydü canım ya sesi berbattı. O kolay kolay hasta olmaz, bünyesi sağlamdır. En uzun bu gün konuştuk, anlattı baya. Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah.
Evet onun canı çok sıkıldı. Ben alttan almaya çalışıyorum ama olmuyor galibasonuçta ben istemediğim için gitmiyorum ki elimde olmayan sebeplerden dolayı gidemiyorum. Sen de bilirsin aile bilmeyince sorun oluyor malesef :-( yoksa ben ondan daha çok merak ediyorum kendisini ve özledim de ama buna inanmadığını düşünüyorum artık
Tekrardan çok geçmiş olsun önemli bir şeyi olmasın da geçer yani. Sonuçta kalabalık ortam grip falan çok olur :-( bu ara tel sorunu yapamadığınıza sevindim gözün aydın canım. Kafan daha rahat eder şimdi
Amin canım allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah. Zormuymuş erkek arkadaşınin bulunduğu birlikte eğitimleri?
Canım sen yine de alttan al. Orada psikolojileri çok kötü. Biliyorum zor olur. Bilse de sorun Benim babam hariç biliyorlar o yüzden hiç gidemiyorum. Sen yine de ona olumlu konuşmaya çalış. Allah razı olsun kuzum iyi olur bir kaç güne de biliyorsun insan rahat edemiyor. Karar verdim ya paranoya yok artıkArada tutuyor sen söylen geçer derdi. Öyleymis Adam beni benden iyi tanımış :) Çok şükür arıyor ama zormuş canım. Kalabalık olması rahatsız ediyor onu eğitim falan çok değil de. Annem askerlik yapmayana kız verilmez diye boşuna dememişler çeksin azıcık diyor gerçi
Ben onu çok seviyorum o da biliyor bunu ama çok sinirli gidememe sebebim benim elimde değıl ailede bunu anlasa :-( onların durumu çok zor allah yardımcıları olsun da bizim de çok kolay sayılmaz ki onlar orada iken :-( bilmiyorwm inşallah hemen düzelir ız böyle çok daha zor oluyor hasret...
Ama canım arada olur öyle konuşursun sonra geçer bu normal' fazlası olmasın yeter ki. Yoksa kim kıskanma z ki sevdiğini
Ha ha annen ne güzel söylemiş canım öyle... Orada her şeyin kıymetini çok daha iyi anlıyorlardir kesinlikle
bizimkiler sinava son girenlerdi.. ve 1 nisanda itibaren asker sayiliyorlardi.. izinde gorunuyorlardi.. esim sinavin kalkacagini duydugumuzda o zaman sinavdan önceki günlerde sayilacak uzun yapacaklar demisti:26: ama o sadece tahminde bulundu :44: sanirim o bastaki 10-11 günlük fark eklendi bundan sonraki dönemlere:44:
Hayırlı olsun canım. Canakkale de güzel yer. Ben İstanbul'a yakın bir yer çıksın istemiştim ama olsun İskenderun da fena değil. En azından uçakla 1 saatte gidiliyor. Havaalanı olmayan bir yere çıksaydı asıl o zaman çok zor olurdu benim için. Siz nerede oturuyosunuz canım, Çanakkale'ye rahat gidip gelebilirsin umarım.
ben kocaelı'ndeyım canım sen nerde oturuyorsun evet ucakla gıdıp gelme rahat olur ozledınmı esını atlar gıdersın..yemın torenıne de az kaldı cok heyecanlıyım esımle konusuyoruz cok guzel olacak dıyo cok duygulanacaksınız dıyor
Orda mantıklı düşünemiyordur. Bir kaç gün geçsin o da alisir gidemeyeceğin fikrine. İnşallah hemen duzelirsiniz canım ya anlar seni. Fazlası olmayacak inşallah karar verdim :) mantık işi midir adam beni aldatsin ama askerde o şartlarda beni arasın üstelik askerde hem beni hem onu arasıninsan ne kadar severse o kadar çok kiskaniyor ama sınırı bulmam lazım. orda kıymetimi iyice anlasın istiyorum ben de inşallah bakalım :) bu gün beni özledin mi dedim öyle bir içten özledim dedi ki herhalde öldüm ben dedim. Yanımda olsa sarılıp saatlerce ağlardim. Bizim işimiz de zor bu da bize askerlik işte :) adam grip oldu ben burda uyuyamiyorum işte.
Bnde cok heyacanliyim ya dun zafer Bayrami etkinlikleri torenine bakarken bile cok duygulandim az kaldi sukur
iyi olmaya çalışıyorum ben :)sen nasılsın?
nişanlım kastamonuda acemiliğini yapıyor ordan da çoruma gidecek başka varmı orda askeri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?