İzin falan kullanmayacak benimki eğer 156'ysa ocak 18-20 gibi dönecek ay Allah'ım inşallah inşallah
İzin falan kullanmayacak benimki eğer 156'ysa ocak 18-20 gibi dönecek ay Allah'ım inşallah inşallah
6 ay ise eğer 6.30=180-12=168 yapıyo uf ya anlamadım açıklansın artık ya
ayrıca resmı ızınlerıde oluyormus canım oda dusuyo 180 den o baska ızınmıs sanırım
Uçakla gidebilirsem süper olur
ayrıca resmı ızınlerıde oluyormus canım oda dusuyo 180 den o baska ızınmıs sanırım
şimdi eşimle konuştum başka iznmz yok dedi, eskiden sınava grdkleri tarih sevk tarihiydi onlar kafadan 12-13 gün evdeydilerbizimkiler daha fazla askerlik mi yapıcak ya
yaa hayır yaa yapmazlar ınss
:) aynen bizde ünvdeyken aynı sınıftaydık ayda 1-2 kez zor arardı. evlendik ilk aynı iş yerindeydik günde birkaç kez aramaya başladı yemeğe çıkardık yemekde bile arardı:) şimdide farklı şehirlerdeyz askere gittğini bile hisstmemesi lazım zaten görüşemiyorlardı ama çok özlüyo beni arayıp seni aradımı fln diyo :)
bence teslım tarıhıne gore ben esımın teslım tarıhıne 156 ekledım o da ocak 17 oldu genelde o tarıhte cıkıyorlarmıs zaten umarım oyle olur gec olmasında
Bugün erkek arkadaşımın yemin töreni oldu. Ama ben gidemedim. Galiba bu izin arasında da görüşemeyeceğiz off nasıl geçecek zaman
Canım bir yolunu bulup şimdi olmasa bile sonra gitme ihtimalin yok mu?
Daha sonra gitme şansım var canım ve allah'in izniyle de gidip göreceğim de şu anın psikolojisi ayrı sen de anlarsın beni... İlk kez öyle bir yerde ve ilk kez dışarı çıkabildi nasıl olduğunu çok merak ediyorum ama ışte olmadı gidemedim :-(
Ben görmeyi aklımdan çıkardım canım. Sabretmenin yollarını arıyorum ama uzun dönem olsa bir yolunu bulup gitmeye çalışırdım.Zaten gideceksen şimdi için sıkma canını. Ben gitsem onu o durumda görünce geri kalan günler bana ölüm olur, benim gözümde çok güçlü, dayanaklıdır, o halde görmeye ben dayanamam o beni görünce tekrar dönmek istemez, oraya döndüğünde en baştan alışma süreci yaşar, bir izin durumu biliyorsun gidemiyorum. Gidebileceğin için sevin bence. Üzme şimdi kendini. Ben 6 ay görmeyeceğim, aradığına netten görüşebilirsek ona şükredeceğim.
Canım inşallah bir fırsatını bulup sen de gidip görürsün. Çünkü uzun zaman görememek insanın moralini ciddi anlamda boyuyor. Biliyorum onu görünce kötü olacağım, ama moral de olacak. Fırsatını bulup ilk an onun yanına gideceğim. O benim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?