352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

İzin falan kullanmayacak benimki eğer 156'ysa ocak 18-20 gibi dönecek ay Allah'ım inşallah inşallah

ızınsız bende 156 dıye bılıyorum ama sımdı sıstem falan degıstı umarım safaktada bı degısıklık olmaz canım bence bız bunu anca usta bırlıgıne gıttıklerınde tam olarak ogrenebılecegız

ayrıca resmı ızınlerıde oluyormus canım oda dusuyo 180 den o baska ızınmıs sanırım

şimdi eşimle konuştum başka iznmz yok dedi, eskiden sınava grdkleri tarih sevk tarihiydi onlar kafadan 12-13 gün evdeydiler bizimkiler daha fazla askerlik mi yapıcak ya

valla tamamen aynıymış durum. Şu an biz de ayrı şehirlerde olduğumuz için hiç hissetmemesi lazım. Bugün benim kayınvalidem aradı bir kaç gündür beni aramadı seni arıyo mu diyo :) bir de benim anlamadığım eşimi ailesi gündüz arıyor genelde. herseyi tüm ayrıntılarına kadar soruyolar. Benim ailemse hep akşam arar ailecek konuşalım diye. Evlenince kıskanıyolar demek ki. Ya da bilemiyorum artık bu yakın olmak istemenin sebebini.

bence teslım tarıhıne gore ben esımın teslım tarıhıne 156 ekledım o da ocak 17 oldu genelde o tarıhte cıkıyorlarmıs zaten umarım oyle olur gec olmasında

canım umarım senin hesabına göre olur. Benim eşimin teslim tarihi 12-14 ağustostu. 29-31 ocak arası teskere tarihi dedi. Ben de 29una göre hesapladım. Eğer 17 Ocak gibi gelirlerse süper olur :)

Bu arada bugün eşin aradı mı? Benim eşim 1 saat kadar önce aradı. Usta yerleri belli olmuş. Benimkinin usta birliği de İskenderun çıkmış. Aynı yerde kalacakmış. Tüm bölüklerin filan aynı anda mı belli olur bilemiyorum orda 4000 asker varmış şu anda ama belki eşinin de yeri belli olmuştur.

Kızlar sordum bende sevgilime 168, 31 Ocakta terhis olacağım diyor Herkese böyle söylendiğine göre böyle demek ki Haksızlık gerçekten bizimkilere...

Bugün erkek arkadaşımın yemin töreni oldu. Ama ben gidemedim. Galiba bu izin arasında da görüşemeyeceğiz off nasıl geçecek zaman

Canım bir yolunu bulup şimdi olmasa bile sonra gitme ihtimalin yok mu?

Daha sonra gitme şansım var canım ve allah'in izniyle de gidip göreceğim de şu anın psikolojisi ayrı sen de anlarsın beni... İlk kez öyle bir yerde ve ilk kez dışarı çıkabildi nasıl olduğunu çok merak ediyorum ama ışte olmadı gidemedim :-(

Ben görmeyi aklımdan çıkardım canım. Sabretmenin yollarını arıyorum ama uzun dönem olsa bir yolunu bulup gitmeye çalışırdım.Zaten gideceksen şimdi için sıkma canını. Ben gitsem onu o durumda görünce geri kalan günler bana ölüm olur, benim gözümde çok güçlü, dayanaklıdır, o halde görmeye ben dayanamam o beni görünce tekrar dönmek istemez, oraya döndüğünde en baştan alışma süreci yaşar, bir izin durumu biliyorsun gidemiyorum. Gidebileceğin için sevin bence. Üzme şimdi kendini. Ben 6 ay görmeyeceğim, aradığına netten görüşebilirsek ona şükredeceğim.

Canım inşallah bir fırsatını bulup sen de gidip görürsün. Çünkü uzun zaman görememek insanın moralini ciddi anlamda boyuyor. Biliyorum onu görünce kötü olacağım, ama moral de olacak. Fırsatını bulup ilk an onun yanına gideceğim. O benim canım

Ben kendimi hazırladım canım gitmemeye. Kaç gün var onu da düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah ustabirliğinde biraz rahatı yerine gelir de rahat rahat konuşabilirsek şükredeceğim. Göremesem de sağ olsun iyi olsun yeter bana. Hasta olmuş biraz yüreğim ağzıma geldi bu gün. Ben uğraş arıyorum kendime canım. Önce şu şüphelerden, kuruntulardan kurtuluyorum geldiğinde daha fazla üzmeyim diye sonra uğraş edineceğim. Onu düşünerek bir şey yapmak, o yokken de onu hayatıma dahil etmek mutlu ediyor beni.
Çok şanslısın gidip görebileceksin, hiç üzülme bence. İkinize de iyi olur. Zaten siz normalde de uzaktaydınız herhalde. Görmek iyi gelir. Şimdi göremiyorum diye üzme kendini canım. Sonrası için dua et, ayarlama yapmaya çalış biraz rahatlatır seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…