valla nişanlım epey yandığını söylüyor çünkü gitti gideli güneşin altında eğitimdelermiş.. bende takılıyorum ona düğüne kadar rengin açılır inşallah diyorum
Baharaydı herhalde düğünüz canım ?
Allah sizlere sabır versin.. ben uzun dönemleri gördüğümde çok çok şükrediyorum.. ekimde mecliste askerlik süreleriyle ilgili görüşmeler olacakmış inşallah güzel sonuçlar olurda en kısa zamanda herkes sevdiceğine kavuşur
sağol canım.. Allah hepimize sabır versin. bizde her daim halimize şükrediyoruz yapacak bir şey yok bol bol dua, sabır ve şükürden başka..:26:
hiç sanmıyorum ben kısalacağını ama umut fakirin ekmeğidir işte napcan yinede umut ediyorum..
canım artık internet üzerinden yapıyorlar o işi.. bir anlamda kura gibi bir şey
evet 1.bölük senin eşinde mi 1.bölükte o nereye gidecek?dağıtım izni kullanacakmı eşin?
bn de iyiyim canim gun hatta saat sayiyorum:) gelicek askerim dagitim izninde mutluyum cok. darisi basiniza canimİyidir canım sen nasılsın ?
dağıtım izni kullanmıcak? senn nişanlın kullanıcak mı? amasyaya gidiyo sonrada
İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Askerlerinız nasıl?
Kızlar selam mamak taki askerlerin yemin töreni ne zaman ?
iyi akşamlar... ben de askerimde çok şükür ki çok iyiyiz.. 2 gündür rahatlar eğitim falan yokmuş böyle olduğunda bende mutlu oluyorum.. sizler nasılsınız??
Allah iyilikler versin canım. Eğitimleri olmayınca çok rahat oluyorlar ben de mutlu oluyorum o zamanaskerimde iyi canım çok şükür ben de iyiyim. Gün sayiyoruz ışte
cuma günü acemilik bitiyor.. epey ilerledik gibi sanki ,sanırım ,galiba
slm cnmm 6 eylülde yemin törenimiz. Bu arada kızlar mamakta hergun ziyarete giden bir arkadaş vardı haftaya izinler yemin törennden dolayı kapalı mı eşim oyle bişi dedi emin olmamakla birlikte çarşamba gitsek görebilir mıyız ki
Gözünüz aydın canımbizim uzun dönem olunca çok zaman var önümüzde... acemi birliği ekim sonunda bitecek malesef :-( bizim yemin töreni geçen hafta perşembe günü yapıldı...
slm cnmm 6 eylülde yemin törenimiz. Bu arada kızlar mamakta hergun ziyarete giden bir arkadaş vardı haftaya izinler yemin törennden dolayı kapalı mı eşim oyle bişi dedi emin olmamakla birlikte çarşamba gitsek görebilir mıyız ki
sağol canım ama öyle dediğime bakma zaman hiç ama hiç geçmiyor.. daha 18 gün oldu bana seneler geçmiş gibi geliyor..napalım hayırlısıyla sağ salim dönsünlerde zaman geçer herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?