sizi gidi kısa dönemler siziiiiiiiii
5-6 ay bekliosunuz bide ayılıp bayılıo musunuz yoksaaa tatile gitti farzedin onları tatileeeee
biz yatıp ölelim o zaman 15 ay
dert yanmayın valla salarım üzerinize uzun dönemleri hahahahaha :111:
şaka şakaa kızlarrrr tebrik ediyorum askerlerinizi ne güzel üniversiteyi bitirmişler kısa dönem gitmişler
hepinize Allah kavuştursun sağ salim gidip gelirler inşallah.. Hayırlı tezkereler herkese..
benim koca kafalı bıraktı üniyi 5. yılın sonunda bozdurdu tecilini şimdi kendinden 5 yaş küçük kişilerle askerlik yapıyor ne vardıda okulu bıraktığı gibi gitmedi ki sanki
neyse ne diyoruz geç olsundaaa güç olmasınnnn!!
biz 2 kısa dönem kadar askerlik bitirdik şimdi kaldı son 1 kısa dönem askerliğimiz
hayırlısıyla onunda üstesinden gelicez!
keşke seçim üstü düşse şu askerlikte hepimiz rahatlasak, ferahlasak!!
siz nasılsınız kızlar?
nerede askerleriniz?
ve siz nerelisiniz, nerede oturuyorsunuz?
evet aynen öyle oldu.. bu şansda bizleri buldu12 gün zarardayız
Bu ne sınavı ne uzatması anlamadım
Bu gün cumartesi rahat arıyordu aramadı bu gün findigimDün de çok hastaydi Kıyamam uzun uzun konuşmuştuk Allah vere de bir şey olmasa ; (
canım önceki senelerde üni. mezunları bir sınava giriyordu ve o sınav sonucunda astek mi kısa dönem mi askerlik yapacakları belli oluyordu..ve o sınavın sonuçlanması 12 gün falan sürüyordu o süreç askerlikten sayılıyordu.. bu sene o uygulama kalktı ve bizimkiler direkt gittiler ve 12 gün fazladan askerlik yapmış oluyorlar..
ben kocaelı'ndeyım canım sen nerde oturuyorsun evet ucakla gıdıp gelme rahat olur ozledınmı esını atlar gıdersın..yemın torenıne de az kaldı cok heyecanlıyım esımle konusuyoruz cok guzel olacak dıyo cok duygulanacaksınız dıyor
canım önceki senelerde üni. mezunları bir sınava giriyordu ve o sınav sonucunda astek mi kısa dönem mi askerlik yapacakları belli oluyordu..ve o sınavın sonuçlanması 12 gün falan sürüyordu o süreç askerlikten sayılıyordu.. bu sene o uygulama kalktı ve bizimkiler direkt gittiler ve 12 gün fazladan askerlik yapmış oluyorlar..
benim eşimde kastamnu sizinkide 1.bölükde sanırım
Kızlaarr nasılsınız??
Allah şifa versin canım .. arar inşallah telaşa kapılma
Şükür aradı canım bu gün yormamışlar çok, dinlenmiş biraz daha iyiydi sesi çok şükür.
HmmPeki şimdi nasıl belli olacak
evet malesef öyleymiş, o da bizimkilere denk geldi. Ben sordum eşime 12 gün fazla yapacaklarmış eski kısa dönemlere görebir gün bile çok önemli bizim için ama rabbim sağ salim evlerine dönmelerini nasip etsin de 12 gün fazla yapsınlar ne yapalım.
sevindim canım.. uzun bir aradan sonra ilk defa nişanlımın sesi diğer günlere göre çok daha iyiydi.. bugün hem dinlenmişler hemde hava biraz daha serinmiş kendini iyi hissediyordu.. güzelce konuştuk bende rahatladım
Onlar iyi olunca daha iyi oluyoruz biz de. Ben bu gece çok az uyuyabildim, o da kabus kabus.Sesi berbattı dün, bu gün daha iyiydi şükür. Alışıyorlar yavaş yavaş, Allah bize de onlara da kolaylık versin inşallah.
inşallahhh.. usta birliğine gidince epey rahatlayacağını söylüyor inşallah öyle olur.. en azında nette falan görüşürsek o bile iyi gelecektir.. dün dedesi vefat etti haberi bile yok.. ailesi söylemedi bende bişey söylemedim öğrendiğinde nasıl olacak bilemiyorum
Başı sağ olsun. üzüldüm. Söylenmemesi daha iyi olmuş. Bizimkinin usta birliğinden de ümidi yok. İnşallah rahat eder. Bence de haftasonları dışarı çıksalar, nette görüşsek iyi oluruz. Gerçi ne halde bilmiyorum, zayıfladı mı yandı mı, o halini görmeyi de kaldırabilir miyim bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?