352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Allah sizlere sabır versin.. ben uzun dönemleri gördüğümde çok çok şükrediyorum.. ekimde mecliste askerlik süreleriyle ilgili görüşmeler olacakmış inşallah güzel sonuçlar olurda en kısa zamanda herkes sevdiceğine kavuşur

Bu ne sınavı ne uzatması anlamadım

canım önceki senelerde üni. mezunları bir sınava giriyordu ve o sınav sonucunda astek mi kısa dönem mi askerlik yapacakları belli oluyordu..ve o sınavın sonuçlanması 12 gün falan sürüyordu o süreç askerlikten sayılıyordu.. bu sene o uygulama kalktı ve bizimkiler direkt gittiler ve 12 gün fazladan askerlik yapmış oluyorlar..

HmmPeki şimdi nasıl belli olacak

Ben İstanbul 'da oturuyorum canım. Biz de yemin törenini için çok heyecanlıyız. Her konuşmamızda yemin törenine şu kadar zaman kaldı diye geriye doğru gün sayıyoruz.

evet malesef öyleymiş, o da bizimkilere denk geldi. Ben sordum eşime 12 gün fazla yapacaklarmış eski kısa dönemlere göre bir gün bile çok önemli bizim için ama rabbim sağ salim evlerine dönmelerini nasip etsin de 12 gün fazla yapsınlar ne yapalım.

Şükür aradı canım bu gün yormamışlar çok, dinlenmiş biraz daha iyiydi sesi çok şükür.

sevindim canım.. uzun bir aradan sonra ilk defa nişanlımın sesi diğer günlere göre çok daha iyiydi.. bugün hem dinlenmişler hemde hava biraz daha serinmiş kendini iyi hissediyordu.. güzelce konuştuk bende rahatladım

bu 12 gün meselesini duyduğumda çok üzülmüştüm askerliği hiç bitmeyecekmiş gibi hissetmiştim artık çok şükür zor da olsa zaman geçiyor.. dediğiniz gibi sağ salim dönsünler 12 gün önemli değil...

Onlar iyi olunca daha iyi oluyoruz biz de. Ben bu gece çok az uyuyabildim, o da kabus kabus.Sesi berbattı dün, bu gün daha iyiydi şükür. Alışıyorlar yavaş yavaş, Allah bize de onlara da kolaylık versin inşallah.

inşallahhh.. usta birliğine gidince epey rahatlayacağını söylüyor inşallah öyle olur.. en azında nette falan görüşürsek o bile iyi gelecektir.. dün dedesi vefat etti haberi bile yok.. ailesi söylemedi bende bişey söylemedim öğrendiğinde nasıl olacak bilemiyorum

Başı sağ olsun. üzüldüm. Söylenmemesi daha iyi olmuş. Bizimkinin usta birliğinden de ümidi yok. İnşallah rahat eder. Bence de haftasonları dışarı çıksalar, nette görüşsek iyi oluruz. Gerçi ne halde bilmiyorum, zayıfladı mı yandı mı, o halini görmeyi de kaldırabilir miyim bilmiyorum .

valla nişanlım epey yandığını söylüyor çünkü gitti gideli güneşin altında eğitimdelermiş.. bende takılıyorum ona düğüne kadar rengin açılır inşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…