- 16 Ağustos 2013
- 826
- 3
- 26
Ben kendimi hazırladım canım gitmemeye. Kaç gün var onu da düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah ustabirliğinde biraz rahatı yerine gelir de rahat rahat konuşabilirsek şükredeceğim. Göremesem de sağ olsun iyi olsun yeter bana. Hasta olmuş biraz yüreğim ağzıma geldi bu gün. Ben uğraş arıyorum kendime canım. Önce şu şüphelerden, kuruntulardan kurtuluyorum geldiğinde daha fazla üzmeyim diye sonra uğraş edineceğim. Onu düşünerek bir şey yapmak, o yokken de onu hayatıma dahil etmek mutlu ediyor beni.
Çok şanslısın gidip görebileceksin, hiç üzülme bence. İkinize de iyi olur. Zaten siz normalde de uzaktaydınız herhalde. Görmek iyi gelir. Şimdi göremiyorum diye üzme kendini canım. Sonrası için dua et, ayarlama yapmaya çalış biraz rahatlatır seni![]()
Anladım canım, doğru söylüyorsun gidip göremesek bile onların iyi ve rahat olduğunu bilmek de yetiyor insana. Kesinlikle bir uğraş bulmak lazım yoksa insan kafayı yiyecek gibi oluyor gerçekten. Ve bunda kesinliklm çok iyi karar vermişsin şüphelerinden kurtulman lazım yoksj ilişkiyi yürütmek çok zor olur ikiniz açısından da. Kıskançlıklar arada olmalı bu zaten tadı tuzu olur yaşanılan ilişkinin ama fazlası zarar. Dikkat et

Evet biz malesef zaten uzakta yaşıyorduk ama bu başka bir durum özgür değilsin sonuçta :-( inşallah gideceğim canım çünkü bizim ki uzun dönem gitmemek görmemek olmaz ki :-( bu hafta olmasa bile en yakın zamanda onu görmeye gideceğim.