352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Anladım canım, doğru söylüyorsun gidip göremesek bile onların iyi ve rahat olduğunu bilmek de yetiyor insana. Kesinlikle bir uğraş bulmak lazım yoksa insan kafayı yiyecek gibi oluyor gerçekten. Ve bunda kesinliklm çok iyi karar vermişsin şüphelerinden kurtulman lazım yoksj ilişkiyi yürütmek çok zor olur ikiniz açısından da. Kıskançlıklar arada olmalı bu zaten tadı tuzu olur yaşanılan ilişkinin ama fazlası zarar. Dikkat et
Evet biz malesef zaten uzakta yaşıyorduk ama bu başka bir durum özgür değilsin sonuçta :-( inşallah gideceğim canım çünkü bizim ki uzun dönem gitmemek görmemek olmaz ki :-( bu hafta olmasa bile en yakın zamanda onu görmeye gideceğim.

Zaman nasıl geçti ya o gittikten sonra bir kere dışarı çıktım evde oturdugum halde bu kadar cabuk geçiyorsa okulda daha cabuk gecer bir bakmışim yanımda.

evet canım aksam bellı olmus aradı esım canakkale cıkmıs usta bırlıgı hepsı ıcın hayırlısı olsun ıns

Kızlar anladığım kadarıyla sizinkiler 168 gün yapacak:44::44::44: Nenden böyle olmuş bir bilgi varmı Allah sabır versin kızlar

bizimkiler sinava son girenlerdi.. ve 1 nisanda itibaren asker sayiliyorlardi.. izinde gorunuyorlardi.. esim sinavin kalkacagini duydugumuzda o zaman sinavdan önceki günlerde sayilacak uzun yapacaklar demisti:26: ama o sadece tahminde bulundu :44: sanirim o bastaki 10-11 günlük fark eklendi bundan sonraki dönemlere:44:

evet canım aksam bellı olmus aradı esım canakkale cıkmıs usta bırlıgı hepsı ıcın hayırlısı olsun ıns

Hayırlı olsun canım. Canakkale de güzel yer. Ben İstanbul'a yakın bir yer çıksın istemiştim ama olsun İskenderun da fena değil. En azından uçakla 1 saatte gidiliyor. Havaalanı olmayan bir yere çıksaydı asıl o zaman çok zor olurdu benim için. Siz nerede oturuyosunuz canım, Çanakkale'ye rahat gidip gelebilirsin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…