Ben kendimi hazırladım canım gitmemeye. Kaç gün var onu da düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah ustabirliğinde biraz rahatı yerine gelir de rahat rahat konuşabilirsek şükredeceğim. Göremesem de sağ olsun iyi olsun yeter bana. Hasta olmuş biraz yüreğim ağzıma geldi bu gün. Ben uğraş arıyorum kendime canım. Önce şu şüphelerden, kuruntulardan kurtuluyorum geldiğinde daha fazla üzmeyim diye sonra uğraş edineceğim. Onu düşünerek bir şey yapmak, o yokken de onu hayatıma dahil etmek mutlu ediyor beni.
Çok şanslısın gidip görebileceksin, hiç üzülme bence. İkinize de iyi olur. Zaten siz normalde de uzaktaydınız herhalde. Görmek iyi gelir. Şimdi göremiyorum diye üzme kendini canım. Sonrası için dua et, ayarlama yapmaya çalış biraz rahatlatır seni
canım umarım senin hesabına göre olur. Benim eşimin teslim tarihi 12-14 ağustostu. 29-31 ocak arası teskere tarihi dedi. Ben de 29una göre hesapladım. Eğer 17 Ocak gibi gelirlerse süper olur :)
Bu arada bugün eşin aradı mı? Benim eşim 1 saat kadar önce aradı. Usta yerleri belli olmuş. Benimkinin usta birliği de İskenderun çıkmış. Aynı yerde kalacakmış. Tüm bölüklerin filan aynı anda mı belli olur bilemiyorum orda 4000 asker varmış şu anda ama belki eşinin de yeri belli olmuştur.
evet canım aksam bellı olmus aradı esım canakkale cıkmıs usta bırlıgı hepsı ıcın hayırlısı olsun ıns
Canım ikinizin de gözü aydın. Bütün askerlerimiz için de en hayırlısı olsun inşallah.
Kızlar anladığım kadarıyla sizinkiler 168 gün yapacak:44::44::44: Nenden böyle olmuş bir bilgi varmı Allah sabır versin kızlar
sıstem degıstıgı ıcın net bırsey yok ama umarım 156 dır
Off ne saçma yaakısaltacaklarına uzatmaya mı çalışıyorlarrr İnş. 156 dır
Canım ikinizin de gözü aydın. Bütün askerlerimiz için de en hayırlısı olsun inşallah.
evet canım aksam bellı olmus aradı esım canakkale cıkmıs usta bırlıgı hepsı ıcın hayırlısı olsun ıns
Selam asker yarenleri :) Nasılsınız kızlar ?
iyi olmaya çalışıyorum ben :)sen nasılsın?
nişanlım kastamonuda acemiliğini yapıyor ordan da çoruma gidecek başka varmı orda askeri olan
Ben de iyi olmaya çalışıyorum :) Benimki hastaydı bu gün berbattı sesi:2: pek keyifli değilim bu gün
Geçmiş olsun canım. Sıkma canını, Allah şifa versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?