352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben iki üç gündür sabahın nurunda açıyorum gözleri yaa. Ömrü hayatım boyunca evlilik sınavlar atamalar hiçbirinde heyecan yapmamış biri olarak kendi rekorumu kırıyorum Onsuz son günümüz şükür
göğsünün altı ağrıyormuş dünden beri sıkıştırmış,kas sıkışması varmış canım iğne yapmışlar test falan yapmışlar bakalım sonuçlar ne olacak
çok geçmiş olsun tekrar canım. İnşallah anlık birşeydir de sonuçlar iyi çıkar. Ciddi birşey olsa göndermezlerdi gönlünü ferah tut canım
henüz demedi ama umarım karar verme aşamasında sen bilirsin der.. beyefendi güya benim beğendiğim şeyleri beğenmiyor
aman gıcıklık yapmadan da duramıyorlar. Sonunda senin dediğin olur olsun yani evin hükümdarı sensin sonuçta canım

kızlar hepinize merhaba; uzun zamandır buraya gelemedim.. gözünüz aydın askerleriniz dönmüş hayırlı olsun demek istedimm darısı bize inşallah..

kızlar hepinize merhaba; uzun zamandır buraya gelemedim.. gözünüz aydın askerleriniz dönmüş hayırlı olsun demek istedimm darısı bize inşallah..

merhaba canım.. evet çok şükür kimimiz kavuştuk kimimiz kavuşmak üzereyiz darısı sizlere inşallahhh

[MENTION][/MENTION]
aydemircim hamilelik nasıl geçiyor yoksun bayadır

Pek giremiyorum canım bi uyku hali var ki sorma başımı koyduğum gibi uyuyuveriyorumyavaş yavaş mide bulantıları tiksinmeler başladı:18:evlatlarla babamıza kavuşmaya gün sayıyoruz şimdisen nasılsın tatlım nasıl gidiyor Kv el aralar nasıl?

çok sağol canım.Hadi gözün aydın bugğn senin günün haberlerini bekliyoruz

güllirana sabah uyandım ılk aklıma sen geldin canım bugün kavusacaksın inşaalah şimdiden gözün aydın rana hanım nasıl anlatmıssındır muhakkak babasının geleceğini...yaz bizede olur mu ben senden cok rananın babasına kavustuğu anı okumak istiyorumçok duygusalım bu ara o yuzden yani

şimdi okudum haberi canım çok üzüldüm Rabbim yakınlarına sabır versin mekaı cennet olsun...ALLAH bizi askerlerimize sağsalim hayırlısıyla kavustursun onlarla hayırlı uzun ömürler geçirmeyi nasip etsı

merhaba kızlar nasılsınız bir kaç gündür müthiş bir koşturmcanın içindeyim. Bugünde evi temizeyip duş alıp kocamı bekleyecektim ama görümcemlerde dün eşim için yaptığımız mantı haberini alınca cümbür cemaat geliyorlar o yüzden bir postada bugün mantı yapacağız Dün tatlısını falan yaptım balonlar mektup falan hazır sadece şişirip içine koymak kaldı. Çok heyecanlıyım gece 4ten beri uyanığım. uyuyamadım
çok sağol canım.Hadi gözün aydın bugğn senin günün haberlerini bekliyoruz
ilk fırsatta yazacağım canım kavuşma anımızı

yazarım tabi canım ama hayal ettiğim gibi Ranayı havaalanına götüremeyebilirim sanırım çünkü şimdi bile hava çook soğuk anlatmazmıyım inan bir haftadır sürekli mızmız olan çocuğun geceden beri yüzünde güller açıyor. Hissediyor galiba yavrum. Sana da kıyamam tabi hem paşan hem minik yavrun iyice duygusal ettiler seni. ama size de çok az kaldı

ne güzel canım en tatlı telaşlar bunlar..rana hissediyordur bence de hissetmez mi evde kavusurlar artık babasıyla nasılsa birlikteler bunden sonra inşallah.Rabbim evlatlarımızı babalarından bizi eşlerimizden ayırmasın artıkben sizleri gördükçe şimdiden heyecanı yaşıyorum yaa eşimle planlar yapmaya başladık nasıl mutlu oluyorum mehmet bugün kaç kaldı anne dedi 6 deyince parmaklarıyla gösteriyor bu kadarcık mı diye evet dedim bu gicek bu gitcek yasasın diye kosurp durdu evin içinde artık bu heyecanın tadını cıkarmaya bakıyoruz analı oğullu

amin canım hayırlısıyla kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…